Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
64%

Fehér isten (2014)

Fehér isten
Filmadatlap
 
27
Szereplők
37
Vélemények
25
Képek
4
Videók

Galéria (25)

Videók (4)

 
Bri1986   2020. 09. 24.

legújabb vélemény

0

Magam részéről nagyon szeretem a kutyákat,nekem teljesen megrázó volt,azzal egyetértek a hozzászólókkal hogy a szinészi játék az nulla,de a kutyás jelenetek,főleg Hágené nagyon kidolgozott volt,hiteles,és egyben megható,szomorú!Kegyetlen az ember és ... több»

 
Sabnock Sanatory   2018. 08. 28.

1

Nem nyerte el a tetszésemet, unalmas, lapos, klisés, és vontatott volt, a képi világa nem tetszett. A színészek is rosszul játszottak. Nem ajánlott kategória. Nekem abszolúte nem jött be.

 
indingo   2017. 04. 10.

0

Untam. Nagyon untam. A történet hagy kívánni valót maga után. Értelmetlen volt az egész . Kár volt érte pénzt pocsékolni. A színészek játéka minősíthetetlen.

 
Deku   2017. 12. 09.

0

Mint utólag kiderült igazi balgaság az egész film az elejétől kezdve. Fenntartásokkal kezeltem a filmet az elején de kiderült, hogy ezt feleslegesen tettem. Néhány pillanata egészen megindító tud lenni, zseniális és remek film.

 
Bazzzsi   2017. 11. 01.

0

Úgy volt beharangozva, hogy egy nagyon különleges film készült. Biztos keresni kell benne az átvitt értelmeket, de számomra egy katyvasz az egész film.

 
VvV   2018. 11. 18.

0

Még mindig keresem a film élvezeti értékét, de nem találtam. A története nekem semmit sem adott.

 
hsanya182   2016. 12. 26.

1

"Minden ami szörnyű a szeretetünkre éhes" Avagy a film a kutyák bosszújáról, amit az emberek tettek velük. Kalandos történet egy gazdi és egy kutyáról hogy szakadnak el egymástól, majd találnak egymásra... Akik szeretik a kutyákat, annak érdekes kis szinte már horrorisztukus busszúba átcsapós dráma. Egynek elmegy.

A film összbevétele 581 904 dollár volt (imdb.com).

 

Az Usa-ban a rendszerváltás óta ez a film gyűjtötte össze az eddig legtöbb pénzt , megelőzve az eddigi rekordert, a Kontrollt.

(kissjanos21)
 

Mekado Murphy a The New York Times kritikusa a hatásos és élethű nyitóképsorokat emeli ki, valamint a Teresa Miller-rel készített interjúból idéz, aki a kutyák trénere volt.

(kissjanos21)
 

Az Un Certain Regard kategória megnyerése után a legjobb kutya alakításért járó Palm Dog-díjat is bezsebelik.Hagent egy ikerpár alakítja, Body és Luke, nekik köszönhető az elnyert díj.

(kissjanos21)
 

A 2014-es Cannesi Filmfesztivál után Magyarország, a 2015-ös Oscar-díj legjobb idegen nyelvű film kategóriájában jelöli.

(kissjanos21)
 

A film készítői úgy gondolták, hogy ez a film méltó lenne Jancsó Miklós emlékének így ezt az ő emlékének ajánlották.

(kissjanos21)
 
A Fehér Istent látni kell, legalább egyszer. Illik. több»