Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
65
Filmadatlap
 
27
Szereplők
37
Vélemények
25
Képek
5
Videók
Fehér isten
 
indingo   2017. 04. 10.

Untam. Nagyon untam. A történet hagy kívánni valót maga után. Értelmetlen volt az egész . Kár volt érte pénzt pocsékolni. A színészek játéka minősíthetetlen.

 
Deku   2017. 12. 09.

Mint utólag kiderült igazi balgaság az egész film az elejétől kezdve. Fenntartásokkal kezeltem a filmet az elején de kiderült, hogy ezt feleslegesen tettem. Néhány pillanata egészen megindító tud lenni, zseniális és remek film.


 
Edii   2015. 04. 23.

Érzelmileg engem nagyon megviselt ez a film, de mindenképp érdemes megnézni . A színészek semmit nem tesznek hozzá a filmhez (egyedül Thuróczy Szabolcsa az, aki nagyon hiteles volt!) DE a kutyák, hihetetlenül fantasztikusak voltak, nem is találok rá szavakat. Az összes kutyás jelenet megindító volt, ahogy a főszereplő állattal bántak, az teljesen kiborított, mivel tudom azt, hogy ez a valóságban is megtörténik...A kutyák elvitték a hátukon az egész filmet!

 
diumiu   2017. 12. 30.

Nem tudom hova tenni ezt a filmet. Tetszett is meg nem is annak ellenére hogy szeretem a kicsit elvont filmeket illetve azokat amelyeken lehet agyalni, de ezzel nem tudok mit kezdeni. Érdemes megnézni, már csak azért is, hogy ki hova tudja tenni, de nekem vegyesek az érzéseim.

 
Bazzzsi   2017. 11. 01.

Úgy volt beharangozva, hogy egy nagyon különleges film készült. Biztos keresni kell benne az átvitt értelmeket, de számomra egy katyvasz az egész film.

 
A Fehér Istent látni kell, legalább egyszer. Illik. több»

A film összbevétele 581 904 dollár volt (imdb.com).

 

Az Usa-ban a rendszerváltás óta ez a film gyűjtötte össze az eddig legtöbb pénzt , megelőzve az eddigi rekordert, a Kontrollt.

(kissjanos21)
 

Mekado Murphy a The New York Times kritikusa a hatásos és élethű nyitóképsorokat emeli ki, valamint a Teresa Miller-rel készített interjúból idéz, aki a kutyák trénere volt.

(kissjanos21)
 

Az Un Certain Regard kategória megnyerése után a legjobb kutya alakításért járó Palm Dog-díjat is bezsebelik.Hagent egy ikerpár alakítja, Body és Luke, nekik köszönhető az elnyert díj.

(kissjanos21)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.