Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
64%

Farkasember (2010)

The Wolfman
Filmadatlap
 
32
Szereplők
6
Vélemények
7
Képek
1
Videók
 
Sabnock Sanatory   2020. 08. 18.

legújabb vélemény

0

Sem átütőerő,sem lényegi tartalom,sem jó színészi játék sincs benne.Pedig ezek az alkotó elemei egy jó mozinak.A rendezés is elég gyatra.Kissé hatásvadász,és agyon ismételt mozi,ami semmi újat nem ad.Hopkins,és Del Toro sem tudja ezt a katyvaszt megmenteni.De nem is kell.Egy gyenge misztikus horror,ami nem kellett volna.

 
Curacao86   2015. 06. 23.

0

A horror-thriller műfaj kedvelőinek, és a főszereplők rajongóinak kötelező, de egyébként egy lapos tömegfilm, ami hézagot tölt ki a szereplők filmográfiájában következő minőségi vagy csak eladható darabig. :/


 
D. Wolfe   2016. 04. 27.

0

Régen láttam, talán újra kéne néznem, de emlékeim szerint nem kimondottan nagy durranás. Arra emlékszem, hogy digitális szinten nagyon jól néz ki, de minden más elveszett a totális homályban. Ez azt hiszem, sokat elárul.

 
HADNAGY   2020. 07. 11.

0
Look!

Hiába a neves szereplőgárda,- a történet maga elég átlagos.

 
VérAlex   2015. 09. 28.

0

A horror műfaját elárasztották a remake-ek. Ezzel nem is lenne semmi gond, ha ne rontanák el őket az alkotók sorra egymás után. A film azon túl, hogy teljes mértékben kiszámítható már-már túl sötét és arcátlanul közhelyes. Hugo Weaving és Anthony Hop... több»

 
Holló   2015. 02. 13.

0

A filmet átjárja a borzongás és nem egy jól sikerült jelenetet láthatunk, de ez kevés ahhoz, hogy ez egy jó film. A szereposztás parádés, a történet is jó lenne, bár egy kissé agyonhasznált. A legnagyobb gond azzal van, hogy ez még horrornak is túl h... több»

Galéria (7)

Benicio del Toro

Videók (1)

A film összbevétele 139 789 765 dollár volt (imdb.com).

 

A rendezői posztra Martin Campbell is esélyes volt.

(Bogi87)
 

Bill Condon neve is felmerült a rendezésre.

(Bogi87)
 

Joe Johnston is esélyes volt a rendezére.

(Bogi87)
 

A film rendezésére Frank Darabont is esélyes volt.

(Bogi87)
 

Brett Ratner is szóbe került a rendezői posztra.

(Bogi87)
 

A temetés jelenetet a Temple of Ancient Virtue-nál vették fel, a templomra mű borostyánokat aggattak.

(Bogi87)
 

A Max von Sydow által megformált figura azt mondja, hogy a farkasfejes sétapálcája Gevaudanból származik. Érdekesség, hogy Gevaudan francia tartomány egy mondabeli farkasféli szörnyről vált ismertté, amely 1700 körül rettegésben tartotta a lakosságot.

(Bogi87)
 

Beker nagyon szerette volna, ha számítógépes animáció helyett maszkokkal és jelmezekkel oldják meg a farkasemberré válást, azonban Joe Johnson-t sürgette az idő, ezért elvetették ezt a lehetőséget.

(Bogi87)
 

Néhány jelenetet a Wiltshire-ben lévő Lacock-ban vettek fel, egy napra kaptak forgatási engedélyt. A falu a National trust for Places of Historic Interest or Natural Beauty védelmében áll. Az Universal viszonzásképpen £5,000-t adományozott a falunak.

(Bogi87)
 

Bizonyos jelenetek forgatásának helyszíne a Pinewood Studios Buckinghamshire-ben, Chatsworth Derbyshire-ben és Castle Combe Wiltshire-ben volt.

(Bogi87)