Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
68
Filmadatlap
 
32
Szereplők
4
Vélemények
7
Képek
1
Videók
Farkasember
Benicio del Toro
 
D. Wolfe   2016. 04. 27.

legújabb vélemény

Régen láttam, talán újra kéne néznem, de emlékeim szerint nem kimondottan nagy durranás. Arra emlékszem, hogy digitális szinten nagyon jól néz ki, de minden más elveszett a totális homályban. Ez azt hiszem, sokat elárul.

 
Curacao86   2015. 06. 23.

A horror-thriller műfaj kedvelőinek, és a főszereplők rajongóinak kötelező, de egyébként egy lapos tömegfilm, ami hézagot tölt ki a szereplők filmográfiájában következő minőségi vagy csak eladható darabig. :/


 
VérAlex   2015. 09. 28.

A horror műfaját elárasztották a remake-ek. Ezzel nem is lenne semmi gond, ha ne rontanák el őket az alkotók sorra egymás után. A film azon túl, hogy teljes mértékben kiszámítható már-már túl sötét és arcátlanul közhelyes. Hugo Weaving és Anthony Hopkins mind nagyon jól alakítanak, de sajnos a filmet nem tudom pozitívan értékelni.

 
Holló   2015. 02. 13.

A filmet átjárja a borzongás és nem egy jól sikerült jelenetet láthatunk, de ez kevés ahhoz, hogy ez egy jó film. A szereposztás parádés, a történet is jó lenne, bár egy kissé agyonhasznált. A legnagyobb gond azzal van, hogy ez még horrornak is túl hatásvadász, ráadásul minden jelenet megjósolható, amikor pedig drámai akar lenni a film, akkor önmaga paródiája.

A film összbevétele 139 789 765 dollár volt (imdb.com).

 

A rendezői posztra Martin Campbell is esélyes volt.

(Bogi87)
 

Bill Condon neve is felmerült a rendezésre.

(Bogi87)
 

Joe Johnston is esélyes volt a rendezére.

(Bogi87)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.