67% 220 szavazat
Farkasember

Farkasember

The Wolfman
Filmadatlap
8
Vélemények (8)
32
Szereplők (32)
8
Képek (8)
2
Videók (2)
66
Érdekességek (66)
1
Díjak (1)
Filmkritika
Benicio del Toro
Benicio del Toro

FILMINFÓ

Lawrence Talbot (Benicio del Toro) csupán gyerek, amikor elveszíti édesanyját. A történtek után búcsút mond otthonának, és elköltözik Blackmoorból. Évekkel később tér csak vissza, amikor Gwen (Emily Blunt), fivére menyasszonya megkéri, Talbot bátyja ugyanis eltűnt. Blackmoorban… Több


Rendező: Joe Johnston
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 2010.02.11.

A farkasember  (1941)

 
2022.12.30 Eastern79

legújabb vélemény

Kihagyott ziccer

Anthony Hopkins, Emily Blunt, Benicio Del Toro, Max von Sydow, Hugo Weaving, Geraldine Chaplin. Impozáns szereplőgárda, és Joe Johnston rendező neve is elég jól cseng a szakmában, mégis elég felejthető lett, köszönhetően a sablonos történetnek és a pocsék forgatókönyvnek. A kosztümök, a díszletek és a látvány azonban némileg kárpótolhat mindezért. Egyszernézős.

1
 
2022.03.15 JRD

Drága filmes bukás, mégis szeretem...

Semmit nem hozott vissza a befektetésből, sőt mínuszban zárt. Az ugyanezt a címet viselő horrorremake-je nekem tetszett, mégha nem is a legfényesebb csillag a mozi egén. Del Torót szeretem. Hopkinst is. Így elfogult vagyok. De ízlések és pofonok! Nem rám hallgass... döntsd el magad! Szóval farkasvadászatra fel, és jó szórakozást!

1
 
2020.08.18 Discidium Mentis

Sem átütőerő,sem lényegi tartalom,sem jó színészi játék sincs benne.Pedig ezek az alkotó elemei egy jó mozinak.A rendezés is elég gyatra.Kissé hatásvadász,és agyon ismételt mozi,ami semmi újat nem ad.Hopkins,és Del Toro sem tudja ezt a katyvaszt megmenteni.De nem is kell.Egy gyenge misztikus horror,ami nem kellett volna.

0
 
2015.06.23 Curacao86

A horror-thriller műfaj kedvelőinek, és a főszereplők rajongóinak kötelező, de egyébként egy lapos tömegfilm, ami hézagot tölt ki a szereplők filmográfiájában következő minőségi vagy csak eladható darabig. :/

0
 
2016.04.27 D. Wolfe

Régen láttam, talán újra kéne néznem, de emlékeim szerint nem kimondottan nagy durranás. Arra emlékszem, hogy digitális szinten nagyon jól néz ki, de minden más elveszett a totális homályban. Ez azt hiszem, sokat elárul.

0

A film összbevétele 139 789 765 dollár volt (imdb.com).

#1
 

A rendezői posztra Martin Campbell is esélyes volt.Szerző: Bogi87

#2
 

Bill Condon neve is felmerült a rendezésre.Szerző: Bogi87

#3
 

Joe Johnston is esélyes volt a rendezére.Szerző: Bogi87

#4
 

A film rendezésére Frank Darabont is esélyes volt.Szerző: Bogi87

#5