Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
65%

Farkasember (2010)

The Wolfman
Filmadatlap
 
32
Szereplők
8
Vélemények
8
Képek
2
Videók

Galéria (8)

Benicio del Toro
Benicio del Toro

Videók (2)

 
Eastern79   2022. 12. 30.

legújabb vélemény

1
Kihagyott ziccer

Anthony Hopkins, Emily Blunt, Benicio Del Toro, Max von Sydow, Hugo Weaving, Geraldine Chaplin. Impozáns szereplőgárda, és Joe Johnston rendező neve is elég jól cseng a szakmában, mégis elég felejthető lett, köszönhetően a sablonos történetnek és a pocsék forgatókönyvnek. A kosztümök, a díszletek és a látvány azonban némileg kárpótolhat mindezért. Egyszernézős.

 
JRD   2022. 03. 15.

1
Drága filmes bukás, mégis szeretem...

Semmit nem hozott vissza a befektetésből, sőt mínuszban zárt. Az ugyanezt a címet viselő horrorremake-je nekem tetszett, mégha nem is a legfényesebb csillag a mozi egén. Del Torót szeretem. Hopkinst is. Így elfogult vagyok. De ízlések és pofonok! Nem rám hallgass... döntsd el magad! Szóval farkasvadászatra fel, és jó szórakozást!

 
Sabnock Sanatory   2020. 08. 18.

0

Sem átütőerő,sem lényegi tartalom,sem jó színészi játék sincs benne.Pedig ezek az alkotó elemei egy jó mozinak.A rendezés is elég gyatra.Kissé hatásvadász,és agyon ismételt mozi,ami semmi újat nem ad.Hopkins,és Del Toro sem tudja ezt a katyvaszt megmenteni.De nem is kell.Egy gyenge misztikus horror,ami nem kellett volna.

 
Curacao86   2015. 06. 23.

0

A horror-thriller műfaj kedvelőinek, és a főszereplők rajongóinak kötelező, de egyébként egy lapos tömegfilm, ami hézagot tölt ki a szereplők filmográfiájában következő minőségi vagy csak eladható darabig. :/

 
D. Wolfe   2016. 04. 27.

0

Régen láttam, talán újra kéne néznem, de emlékeim szerint nem kimondottan nagy durranás. Arra emlékszem, hogy digitális szinten nagyon jól néz ki, de minden más elveszett a totális homályban. Ez azt hiszem, sokat elárul.

 
HADNAGY   2020. 07. 11.

0
Look!

Hiába a neves szereplőgárda,- a történet maga elég átlagos.

 
VérAlex   2015. 09. 28.

0

A horror műfaját elárasztották a remake-ek. Ezzel nem is lenne semmi gond, ha ne rontanák el őket az alkotók sorra egymás után. A film azon túl, hogy teljes mértékben kiszámítható már-már túl sötét és arcátlanul közhelyes. Hugo Weaving és Anthony Hop... több»

A film összbevétele 139 789 765 dollár volt (imdb.com).

 

A rendezői posztra Martin Campbell is esélyes volt.

(Bogi87)
 

Bill Condon neve is felmerült a rendezésre.

(Bogi87)
 

Joe Johnston is esélyes volt a rendezére.

(Bogi87)
 

A film rendezésére Frank Darabont is esélyes volt.

(Bogi87)
 

Brett Ratner is szóbe került a rendezői posztra.

(Bogi87)