A Netflix noir thrillere, A gyilkos, amelyben Michael Fassbender és Tilda Swinton szerepel, mától nézhető a streaming platformon. 

A gyilkos David Fincher, a Golden Globe-díjas és Oscar-jelölt rendező készítette. aki olyan elismert filmekkel büszkélkedhet, mint a Hetedik, a Zodiákus és a Harcosok klubja.

Fincher ismét egyesíti erejét a Hetedik írójával, Andrew Kevin Walkerrel, akinek a nevéhez Oscar-díjas Farkasember és a Johnny Depp főszereplésével készült 1999-es Az Álmosvölgy legendája is kötődik. 

A Netflix filmje az azonos című francia képregény alapján készült, amelyet Alexis Nolent írt és Luc Jacamon illusztrált. Az első kötetet 1998-ban, a legutóbbit pedig 2017-ben adták ki. Még nem ismert, hogy a képregény mely részeiből készült a film, így nyitva marad az esetleges folytatás kapuja. 

Íme a Netflix hivatalos film összefoglalója:

“Egy magányos és rideg férfi, aki módszeresen dolgozik és mentes a szégyen vagy a bánat érzésétől, az árnyékba húzódva várja következő áldozatát. Higgadsága ellenére úgy érzi, minél tovább várakozik, annál inkább veszti el józan eszét. Egy brutális, véres és stílusos noir történet egy profi bérgyilkosról, aki eltévedt egy erkölcsi iránytű nélküli világban. Ez egy olyan esettanulmány, amely egy magányos férfiról szól, aki talpig fegyverben lassan elveszti az eszét."

Ha szívesen megnéznéd a filmet  és rendelkezel Netflix előfizetéssel, akkor a Mafab oldalán található, “Hol nézheted” szekció alatti Netflix gombra kattintva már kezdheted is!

67 A gyilkos  (2023)

akció | kaland | krimi

Egy bérgyilkos súlyos lelki válságba kerül, amikor lelkiismeret furdalása támad, miközben ügyfelei továbbra is igényt tartanak a szolgálataira. több»