Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
70%

Bűvölet (1996)

The Craft
Filmadatlap
 
27
Szereplők
5
Vélemények
9
Képek
1
Videók

Galéria (9)

Robin Tunney
Fairuza Balk

Videók (1)

 
Sabnock Sanatory   2020. 08. 19.

legújabb vélemény

0

Sajnos ez úgy semmi sem lett,sem thriller,sem horror,egy gyengécske fantasy.Abból is az unalmasabb fajta.Neve Campbell a színvonalat nem segítette,sőt lesüllyedt ő is.Nem tetszett,értelmetlen,és unalmas.

 
dailyfilmsan   2018. 06. 30.

0

A 90-es évek nagy őrülete a boszorkányság volt. Mindenki boszi akart lenni és csak úgy ontotta magából a média is a boszorkányos "remekműveket". Ez a film is egy ilyen nézettséghajhászó blockbuster lehetett 96-ban mint kb. az alkonyat csak vámpírok ... több»

 
Owotonor   2019. 01. 31.

0

Egyszerű de jól felépített tini boszorkányos film, tele misztikummal és varázslattal, thrilleres befejezéssel, hiányoltam a durvább horror elemeket belőle.

 
Henk   2015. 05. 21.

0

Tök rendben volt a film, annak ellenére, hogy néha irtó klisés volt a sztori. Összességében persze a történet nincs túlbonyolítva, de így legalább nem csak a női közönséget tudja megragadni.

 
panhnedy   2014. 10. 08.

0

Szerencsére nem annyira hard fantasy a film, hogy csak egy szűkebb nézőközönségnek szólhatna. Szerintem így egész jól ki van találva. Kalandos, kicsit humoros és könnyed romantikus. Mindenből egy kicsit. Bár az alakítások nem annyira eget rengetőek, de nálam ez nem volt zavaró.

A film összbevétele 30 900 000 dollár volt (imdb.com).

 

Faizura Balk wicca a való életben, ezért sokat segített a készítőknek abban, hogy hogyan tegyék a filmet valóságosabbá. Kapcsolatai révén pedig tudott olyan segítőket ajánlani a filmhez, akik jártasak voltak azokon a terülteken is, ahol ő kevésbé.

(rbernadett)
 

Robin Tunney parókát viselt végig a filmben, mert a forgatás megkezdése előtt egy hónappal fejezte be A zenebirodalom visszavág (1995) című filmet, aminek kedvéért kopaszra kellett borotválnia a fejét.

(rbernadett)