Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
Filmadatlap
 
31
Szereplők
8
Vélemények
11
Képek
4
Videók
 
Eniq   2020. 11. 05.

legújabb vélemény

0

Szerintem jó film volt, igaz, nem olyan, mint amire az előzetesből számítottam. A film nagy része inkább szórakoztató volt számomra, szóval aki nem indul neki nagy elvárásokkal, annak bejöhet, de aki azt hiszi, ez valami hátborzongató horror lesz, annak csalódnia kell.

 
Annuska   2020. 11. 01.

0

Duchovny nem tudom, hogy nagy visszatérésnek szánta volna a filmet, de nem jött össze. A történet egyszerű, mint a faék, mégis számtalan megválaszolatlan kérdést hagyott maga után. Bár tudjuk, az igazság odaát van.


 
belavagyok   2020. 11. 03.

0

Nagyon tinifilm lett sajnos. Kicsit lehetett volna sötétebb és misztikusabb. Olyan egyszerűen ment a bosziképességek megtanulása.

 
vdfvldmflvmdf   2020. 10. 31.

0

Már csak a filmismertetők alapján is jobbra számítottam, bevallom, kicsit keserű szájízzel jöttem ki a moziból. Túl sok volt az értelmetlen, félkész jelenet, és a jó színészek ellenére is laposnak tűnt a sztori. Néha kifejezetten unatkoztam, így sajnos nem tudok 3 csillagnál többet adni.

 
yoko   2020. 10. 30.

0

Tizenéveseknek szóló film, amit személy szerint inkább viccesnek éreztem, félelmetes jelenetnek nyoma sincs benne. A forgatókönyvíró nem tette valami magasra a lécet, a történet megrekedt az átlagos szinten. A teljes katasztrófától a főszerepben láth... több»

 
DReyy10   2020. 10. 29.

0

Nem tagadom, hogy ennél azért némileg többet vártam ettől a filmtől és úgy általában a Blumhouse-tól is, tőlünk láttunk már ennél sokkal erősebbeket is az elmúlt években. Kár érte, mert az eredeti filmről igen kellemes emlékeket őrzök, ez meg egy oly... több»

 
vazul   2020. 10. 28.

0

Zoe Lister-Jones neve eddig nem sokat mondott nekem, de ez a film elég volt számomra ahhoz, hogy megjegyezzem a nevét, és figyeljem, mivel áll elő legközelebb. Nem lett egy korszakalkotó darab, de egyszeri kikapcsolódásnak abszolút megteszi, és a gye... több»

Galéria (11)

Lovie Simone
Cailee Spaeny
Cailee Spaeny
Gideon Adlon
Cailee Spaeny
Michelle Monaghan
David Duchovny
Lovie Simone
Gideon Adlon
Cailee Spaeny
Zoe Lister-Jones
Zoe Lister-Jones
Lovie Simone
Gideon Adlon
Michelle Monaghan
David Duchovny
Cailee Spaeny

Videók (4)

A film 11 005 871 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 7 285 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

2019. márciusában jelentették be hivatalosan, hogy Jason Blum produceri felügyelete mellett végre elkészül az 1996-os Bűbáj folytatása. Ekkor derült ki az is, hogy Zoe Lister-Jones rendezi és írja majd a filmet.

(hp )
 

Az 1996-os Bűbáj stábjából egyedül Andrew Fleming (a Bűbáj rendezője) vett részt a folytatás munkálataiban executive producerként.

(hp )
 

A film az Egyesült Államokban a VOD szolgáltatók kínálatában debütált október 28-án, de Észak-Amerikán kívül számos országban, így Magyarországon is mozis premiert kapott.

(hp )
 

Ez Zoe Lister-Jones második egészestés filmje. Lister-Jonest elsősorban színésznőként ismerheti a hazai közönség, olyan sikeres sorozatokban és hollywoodi filmekben szerepelt, mint a Férjem védelmében vagy a Salt ügynök.

(hp )
 

Az 1996-os Bűbáj hivatalos folytatása.

(hp )
 
Zavaros, fókusz nélküli, izgalommentes és fárasztó film a végeredmény, amiben még David Duchovny is tiszteletét teszi, hogy letegye az asztalra élete legpocsékabb alakításá több»