Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
53%

Bűvölet - Az örökség (2020)

The Craft: Legacy
Filmadatlap
 
31
Szereplők
11
Vélemények
11
Képek
4
Videók

Galéria (11)

Lovie Simone
Cailee Spaeny
Cailee Spaeny
Gideon Adlon
Cailee Spaeny
Michelle Monaghan
David Duchovny
Lovie Simone
Gideon Adlon
Cailee Spaeny
Zoe Lister-Jones
Zoe Lister-Jones
Lovie Simone
Gideon Adlon
Michelle Monaghan
David Duchovny
Cailee Spaeny

Videók (4)

 
Török389133   2023. 03. 17.

legújabb vélemény

0

Ez valami iszonyatosan gagyi volt.

 
Annuska   2020. 11. 01.

1

Duchovny nem tudom, hogy nagy visszatérésnek szánta volna a filmet, de nem jött össze. A történet egyszerű, mint a faék, mégis számtalan megválaszolatlan kérdést hagyott maga után. Bár tudjuk, az igazság odaát van.

 
belavagyok   2020. 11. 03.

1

Nagyon tinifilm lett sajnos. Kicsit lehetett volna sötétebb és misztikusabb. Olyan egyszerűen ment a bosziképességek megtanulása.

 
Eniq   2020. 11. 05.

0

Szerintem jó film volt, igaz, nem olyan, mint amire az előzetesből számítottam. A film nagy része inkább szórakoztató volt számomra, szóval aki nem indul neki nagy elvárásokkal, annak bejöhet, de aki azt hiszi, ez valami hátborzongató horror lesz, annak csalódnia kell.

 
User 0306   2021. 05. 12.

0

Az előzetesből többre számítottam. Nagy csalódás volt ez a film.

 
venna29   2021. 02. 07.

0
Elvesztegetett 97 perc, és sokkal többnek tűnt

Bevallom, nem láttam az eredeti változatát, így ez egy elég furcsa értékelés a részemről. (Illetve az öcsém nálam jóval fiatalabb barátnője bukkant a filmre, s neki tetszett például, szóval korosztályi szinten sem biztos, hogy ez nekem szólt.) Maga az alapötlet nem rossz. Minden más az. Konkrétan nem volt benne olyan csavar, amit ne lehetett volna előre kitalálni. Ez nem annak köszönhető, hogy olyan zseniálisak vagyunk így családostul, hanem annak, hogy ebben a filmben semmi eredetiség nem volt. Ami szerepelt benne, azt láttuk már máshol, úgy, hogy üssön is. Itt meg inkább röhejes volt, meg az a „na nem mondod?” kategória. Mesének túl morbid, de mint felnőtteknek szóló szórakoztató műsor sem állja meg a helyét. Öcsém (fentebb emlegetett) barátnője arra a kérdésre, hogy mi tetszett neki a filmben, azt válaszolta, hogy „imádom ezt a boszorkánycsajos témát”. Ami az én értelmezésemben azt jelenti, hogy tulajdonképpen ő sem talált benne ezenkívül bármi értékelhetőt. Azoknak, akiknek a korábbival kapcsolatban kialakult egy kellemes érzelmi kötődés, lehet, jó lesz újraélni a régi filmet és a hatását, de igazából ezenkívül senkinek sem ajánlanám (esetleg esküdt ellenségeimnek), nálam ez az abszolút röhejes kategória volt.

 
vdfvldmflvmdf   2020. 10. 31.

0

Már csak a filmismertetők alapján is jobbra számítottam, bevallom, kicsit keserű szájízzel jöttem ki a moziból. Túl sok volt az értelmetlen, félkész jelenet, és a jó színészek ellenére is laposnak tűnt a sztori. Néha kifejezetten unatkoztam, így sajnos nem tudok 3 csillagnál többet adni.

A film 11 949 311 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 11 927 891 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

2019. márciusában jelentették be hivatalosan, hogy Jason Blum produceri felügyelete mellett végre elkészül az 1996-os Bűbáj folytatása. Ekkor derült ki az is, hogy Zoe Lister-Jones rendezi és írja majd a filmet.

(hp)
 

Az 1996-os Bűbáj stábjából egyedül Andrew Fleming (a Bűbáj rendezője) vett részt a folytatás munkálataiban executive producerként.

(hp)
 

A film az Egyesült Államokban a VOD szolgáltatók kínálatában debütált október 28-án, de Észak-Amerikán kívül számos országban, így Magyarországon is mozis premiert kapott.

(hp)
 

Ez Zoe Lister-Jones második egészestés filmje. Lister-Jonest elsősorban színésznőként ismerheti a hazai közönség, olyan sikeres sorozatokban és hollywoodi filmekben szerepelt, mint a Férjem védelmében vagy a Salt ügynök.

(hp)
 

Az 1996-os Bűbáj hivatalos folytatása.

(hp)
 
Zavaros, fókusz nélküli, izgalommentes és fárasztó film a végeredmény, amiben még David Duchovny is tiszteletét teszi, hogy letegye az asztalra élete legpocsékabb alakításá több»