Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
67%

The Master Cleanse (2016)

The Master Cleanse
Filmadatlap
 
25
Szereplők
4
Vélemények
10
Képek
2
Videók
 
tmotm   2019. 12. 15.

legújabb vélemény

Ezt maximum azért lehet horrornak nevezni, mert szenvedni fogsz, miközben nézed. Az egyetlen jó pont benne az volt, amikor végre vége lett. Az egész gagyi, a színészi játékról pedig nem lehet írni, mivel nem volt. Mintha mindenki úgy ált volna hozzá,... több»

 
BoBamburg   2018. 09. 17.

A film alapötlete nem rossz, de sajnos nem aknázták ki eléggé a lehetőségeket és össz-vissz egy közepes, könnyen felejthető dráma(?) lett belőle. Horror besorolás erős túlzás, köszönőviszonyba sincs a műfajjal.


 
danaso   2019. 09. 20.

Én jól szórakoztam, bár azért azt be kell látni, hogy korántsem annyira félelmetes ez a film, mint amire számítanánk egy ilyen történettől. Minden esetre egyszer érdemes megnézni, sokat nem veszít vele az ember. Igaz, nem is nagyon nyer.

 
luksa10   2016. 03. 22.

Hú, hát ez egy elképesztően ötletes sztori, csak az a gond, hogy rengeteg-rengeteg lehetőség lett volna még benne, így túl sok ponton a történet sajnos eléggé sablonos és kiszámítható lett.

Johnny Galecki
Anna Friel
Kyle Gallner
Anjelica Huston
Johnny Galecki
Johnny Galecki
Johnny Galecki
Anna Friel
Kyle Gallner
Kyle Gallner
Johnny Galecki
Anna Friel
Johnny Galecki
Johnny Galecki
 

A filmet Vancouverben (Kanada) forgatták.

(dulkap)
 

Chloë Sevigny is benne volt az eredeti szereposztásban, azonban ő visszadobta a szerepet és helyére érkezett Anna Friel.

(dulkap)