61% 157 szavazat
A kárhozottak királynője

A kárhozottak királynője

Queen of the Damned
Filmadatlap
6
Vélemények (6)
28
Szereplők (28)
11
Képek (11)
2
Videók (2)
6
Érdekességek (6)
Díjak
Filmkritika
2
Cikkek (2)
Fórum
sptt  

FILMINFÓ

Az Interjú a vámpírral (1994) folytatásában Lestat rocksztárként jelenik meg, akinek a zenéje felébreszti a vámpírok gyönyörű, ámde szörnyűséges királynőjét.

(qwer)

Rendező: Michael Rymer
Író: Anne Rice
Forgatókönyvíró: Scott Abbott, Michael Petroni
Ország: Amerikai Egyesült Államok, Ausztrália
Premier (HU): 2003.01.14.
 
2022.03.14 JRD

legújabb vélemény

A nagy semmilyen...

Gyenge rendezés, gyenge színészi játék és méltatlanul gyenge magyar szinkron. De ettől még nézhető. A sztori nem rossz, de nem sikerült elkapni a hangulatot. Nem beszélve arról, hogy összecsapottnak hat. Minden hirtelen jön, semminek nincs felvezetése. És erőltetett. De mint mindig, most is az a tanácsom, hogy ne hallgass rám. Nézd meg és dönts! Filmre fel, és jó szórakozást!

2
 
2020.07.15 sptt

Minimális mértékben sem volt meggyőző ez a film, kifejezetten unalmas és semmitmondó volt. Aaliyah miatt nem lehetett kihagyni, de ebből a filmből nem derült ki a tehetségéről semmi.

1
 

Miért rossz? Mert vámpíros filmnek gyenge. Miért? Sablonos, unalmas, klisés, összelopkodott ötletekből épült fel. Az erotika sem tudja megmenteni, ja de, annyira igen, hogy arra adtam egy csillagot.

1
 
2018.03.25 Queenakasha

Hát én imádom ezt a filmet, számtalanszor láttam már. Tisztában vagyok vele, hogy a témában sokkal jobb filmek is készültek, de mégis ennek az egésze annyira megfogott ahogy a többi nem. A zenéi, a hangulata és az érzékisége.

0
 
2016.10.25 jencike1985

Hátborzongatóan szexi film. Csodálatos zenékkel megáldva. Kítűnő karakterek. Érdekes alapsztori. Pörgős, leköti a figyelmet. Kihagyhatatlan film. Nem tudnám melyik műfajba sorolni, de ne hagyjátok ki.

0
 

Aaliyah a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb negatív hős díjára.Szerző: mamiéstöti2

#1
 

Aaliyah volt az első színész, akit szerződtettek a szereplőgárdába. Nagyon lelkes volt a szerepel kapcsolatban, egyrészt az egyiptomi mitológiához való vonzódása miatt, másrészt, mert nagy vámpír fan volt. Szerző: rbernadett

#2
 

Tom Cruise-t megkérték, hogy ismét játssza el Lestat szerepét, de a színész visszautasította a lehetőséget. Szerző: rbernadett

#3
 

A film bemutatójára 6 hónappal Aaliyah halála után került sor, ezért a filmet az ő emlékének ajánlották. Szerző: rbernadett

#4
 

A fiatalon elhunyt Aaliyah második, és egyben utolsó játékfilmje. Szerző: rbernadett

#5