Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
59%

A kárhozottak királynője (2002)

Queen of the Damned
Filmadatlap
 
28
Szereplők
6
Vélemények
11
Képek
2
Videók

Galéria (11)

Videók (2)

 
JRD   2022. 03. 14.

legújabb vélemény

2
A nagy semmilyen...

Gyenge rendezés, gyenge színészi játék és méltatlanul gyenge magyar szinkron. De ettől még nézhető. A sztori nem rossz, de nem sikerült elkapni a hangulatot. Nem beszélve arról, hogy összecsapottnak hat. Minden hirtelen jön, semminek nincs felvezetése. És erőltetett. De mint mindig, most is az a tanácsom, hogy ne hallgass rám. Nézd meg és dönts! Filmre fel, és jó szórakozást!

 
sptt   2020. 07. 15.

1

Minimális mértékben sem volt meggyőző ez a film, kifejezetten unalmas és semmitmondó volt. Aaliyah miatt nem lehetett kihagyni, de ebből a filmből nem derült ki a tehetségéről semmi.

 
Sabnock Sanatory   2020. 09. 17.

1

Miért rossz? Mert vámpíros filmnek gyenge. Miért? Sablonos, unalmas, klisés, összelopkodott ötletekből épült fel. Az erotika sem tudja megmenteni, ja de, annyira igen, hogy arra adtam egy csillagot.

 
Queenakasha   2018. 03. 25.

0

Hát én imádom ezt a filmet, számtalanszor láttam már. Tisztában vagyok vele, hogy a témában sokkal jobb filmek is készültek, de mégis ennek az egésze annyira megfogott ahogy a többi nem. A zenéi, a hangulata és az érzékisége.

 
jencike1985   2016. 10. 25.

0

Hátborzongatóan szexi film. Csodálatos zenékkel megáldva. Kítűnő karakterek. Érdekes alapsztori. Pörgős, leköti a figyelmet. Kihagyhatatlan film. Nem tudnám melyik műfajba sorolni, de ne hagyjátok ki.

 
nagyniki987   2016. 04. 29.

0

Nagyon tetszett a hangulata és a zene, hátborzongató jelenetekkel tarkított, klassz színészekkel előadott dráma, ami igen egyedi és utánozhatatlan élményt nyújt. Egyre felpörögnek az események. Izgalmas. Jó film.

 

Aaliyah a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb negatív hős díjára.

(mamiéstöti2)
 

Aaliyah volt az első színész, akit szerződtettek a szereplőgárdába. Nagyon lelkes volt a szerepel kapcsolatban, egyrészt az egyiptomi mitológiához való vonzódása miatt, másrészt, mert nagy vámpír fan volt.

(rbernadett)
 

Tom Cruise-t megkérték, hogy ismét játssza el Lestat szerepét, de a színész visszautasította a lehetőséget.

(rbernadett)
 

A film bemutatójára 6 hónappal Aaliyah halála után került sor, ezért a filmet az ő emlékének ajánlották.

(rbernadett)
 

A fiatalon elhunyt Aaliyah második, és egyben utolsó játékfilmje.

(rbernadett)