Tegye fel a kezét, akinek hiányzik az életéből az Interjú a vámpírral sorozat! Mondjuk a részleteket!

Az AMC még 2020-ban jelentette be, hogy sorozatváltoztatot kap az Interjú a vámpírral, az utóbbi hónapokban azonban meglehetősen csendes volt a produkció háza tája.

A Deadline magazin legfrissebb értesülései szerint a projekt újabb mérföldkőhöz ért, az HBO-n futó Perry Mason alkotója, Rolin Jones legalábbis már ott van a fedélzeten. Anne Rice kultikus 1976-os regényfolyamán alapuló történet 1994-ben filmes adaptációt kapott, Tom Cruise és Brad Pitt főszereplésével, ami mondani se kell, hogy hatalmasat szólt a mozikban.

Az Interjú vámpírral sikere után 2002-ben készült el A kárhozottak királynője, amely enyhén szólva is elhasalt a nézőknél és a kritikusoknál egyaránt. Az új sorozat szinopszisa egyelőre nem ismert, annyi bizonyos azonban, hogy az AMC Rice további történeteit kívánja feldolgozni, így valószínűleg Louis nem tér vissza a sztoriban.

A The Vampire Chroniclesa tervek szerint 2022-ben deübált majd, a jövőben pedig várhatóan gyakrabban is hallunk még az előkészületekről.

dráma | horror

Egy fiatal riporternek különös és távolságtartó interjúalanya akad, Louis, a vámpír. A halhatatlan teremtmény elmeséli az újságírónak 200 éves történetét, hogyan... több»