Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
84%

Interjú a vámpírral (1994)

Interview with the Vampire: The Vampire Chronicles
Filmadatlap
 
27
Szereplők
29
Vélemények
17
Képek
1
Videók

Galéria (17)

Kirsten Dunst
Brad Pitt
Tom Cruise
Kirsten Dunst
Antonio Banderas
Tom Cruise
Brad Pitt
Tom Cruise
Brad Pitt
Brad Pitt
Tom Cruise

Videók (1)

 
JRD   2022. 03. 01.

legújabb vélemény

0
Pitt lejátszotta Cruise-t...

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Ha eredeti hanggal nézed, megérted, miért ez a cím. Az akkor már hírneves Cruise játéka kissé lazára sikerült. Talán nem érezte a figurát, vagy így instruálta a rendező, nem tudom. Egy viszont bizonyos: Brad Pitt (aki akkoriban még kezdő színésznek számított) megmutatta, hogy a szép arca csak egy dolog. Maga a történet akár sablonosnak is mondható. A magányos vámpír egy magányos embert tesz vámpírrá, hogy társa legyen a számára felfoghatatlan új korban. De a tanítvány egy idő után mestere ellen fordul. Van itt szerelem, érdek, gyilkosság, íratlan törvények, némi homoerotika. A film összességében átlagos, de jó szórakozás. (Megjegyzem: elolvasva a könyvet úgy éreztem, hogy azon ritka pillanatok egyike, amikor a film jobb lett, mint a könyv.) Ha másért nem is, de a fiatal Brad Pitt miatt érdemes végignézni a filmet. Szóval filmre fel, és jó szórakozást!

 
Puncs   2019. 02. 09.

0

Személy szerint én nem vagyok oda a vámpíros filmekért, de ezt a filmet a vámpíros filmek koronájának tartom. Nem egy mai darab, de aki szereti a vámpíros filmeket, annak kötelező. Tom Cruise nagyot alakít, szinte lubickol ebben a szerepbe. Amikor n... több»

 
Sabnock Sanatory   2018. 03. 15.

0

Jó kis mozi.A színészi munka, ami ilyen magasra vitte a film nívóját. A történet sem rossz, érdemes megnézni.

 
Deku   2017. 07. 17.

0

Az akkoriban legjobb vámpíros filmek közé tartozott ez. Egyedi nézőpontja volt amilyet még nem nagyon láttunk. Nagyon tetszett a színészek összjátéka. Szerethető. Ajánlom.

 
dailyfilmsan   2018. 10. 27.

0

Nem is gondoltam volna, hogy Tom Cruise-nak ilyen jól áll a teátrális vámpír szerep. Több arisztokrata szerepet kéne elvállalnia az akció helyett. Brad Pitt viszont nekem nem volt az évszázad vámpírja. A történet lineáris elmesélése meseszerűvé teszi... több»

 
Norbert93   2018. 09. 12.

0

Századokon átívelő történet a szörny lét és a magány gyötrelmeiről. A vámpírok képzeletbeli életének legegyedibb nézőpontja tárul elénk két nagyszerű színész főszereplésével.

 
harnas1207   2021. 06. 20.

0

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Nem vagyok tinilány, és nem is kedvelem ezt a stílust, így a véleményem nem lesz mérvadó. Fiatalon hatalmas csalódás volt ez a vámpír nyekergés, de felnőtt fejjel adnom kellett egy újabb esélyt számára. Lehet, sokan elalélnak a két széparcú színész f... több»

A film összbevétele 223 664 608 dollár volt (imdb.com).

 

A Vámpírkrónikák második kötete, Lestat a vámpír-ból film eddig még nem készült, helyette a harmadik kötet lett még megfilmesítve, még 2002-ben A kárhozottak királynője!

(Márton)
 

A filmben összesen 55 halott van.

(Norbi)
 

Állítólag Cruise a forgatás alatt éreztette Pitt-el, hogy ő nagyobb sztár.

(HE7EDIK )
 

Depp visszautasította Lestat szerepét.

(HE7EDIK )
 

Az írónő Travoltát szerette volna Cruise helyett.

(HE7EDIK )