Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
87

Interjú a vámpírral (1994)

Interview with the Vampire: The Vampire Chronicles
Filmadatlap
 
27
Szereplők
24
Vélemények
17
Képek
1
Videók
 
Deku   2017. 07. 17.

Az akkoriban legjobb vámpíros filmek közé tartozott ez. Egyedi nézőpontja volt amilyet még nem nagyon láttunk. Nagyon tetszett a színészek összjátéka. Szerethető. Ajánlom.

 
hackerjulcsi   2018. 03. 19.

Hatalmasat alakít benne mindenki. Sajnos az Alkonyat-sorozattal a vámpíros filmek kultusza kissé más irányt vett, de ez a film zseniális. Mindenképpen újranézős.


 
nanita95   2018. 10. 27.

Nem is gondoltam volna, hogy Tom Cruise-nak ilyen jól áll a teátrális vámpír szerep. Több arisztokrata szerepet kéne elvállalnia az akció helyett. Brad Pitt viszont nekem nem volt az évszázad vámpírja. A történet lineáris elmesélése meseszerűvé teszi a filmet. Nagyon szép a film minden perce. Kötelező egyszer megnézni kategória.

 
Márton   2019. 01. 02.
Egy halhatatlan szenvedései

1994-ben elkészítették az egyik legtökéletesebb vámpírfilmet amihez valaha szerencsém volt! Hogy pontosan hányszor láttam már ezt a filmet, nem tudom, de elég sokszor ahhoz, hogy le merjem írni azt előbbi állításomat! Persze készültek még nagyon jó filmek eme témában, de azt a fajta esszenciát, ami jelen filmünkben megtalálható, nagyon kevés produkciónak sikerült akárcsak hasonlót is letennie az asztalra! A mai kor nézőinek talán már egy kicsit lassú lehet eme filmnek a történetvezetése, hisz nincsenek benne szemkápráztató számítógépes effektek, látványos akció elemek, vagy ha a horror elemeket nézzük, jumpscarek vagy hirtelen felhangzó zenei motívumok, amikkel oly gyakran operálnak a mai ho... több»

 
Norbert93   2018. 09. 12.

Századokon átívelő történet a szörny lét és a magány gyötrelmeiről. A vámpírok képzeletbeli életének legegyedibb nézőpontja tárul elénk két nagyszerű színész főszereplésével.

Kirsten Dunst
Brad Pitt
Tom Cruise
Kirsten Dunst
Antonio Banderas
Tom Cruise
Brad Pitt
Tom Cruise
Brad Pitt
Brad Pitt
Tom Cruise
 

A Vámpírkrónikák második kötete, Lestat a vámpír-ból film eddig még nem készült, helyette a harmadik kötet lett még megfilmesítve, még 2002-ben A kárhozottak királynője!

(Márton )
 

A filmben összesen 55 halott van.

(Norbi )
 

Állítólag Cruise a forgatás alatt éreztette Pitt-el, hogy ő nagyobb sztár.

(HETEDIK )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.