Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
87

Interjú a vámpírral (1994)

Interview with the Vampire: The Vampire Chronicles
Filmadatlap
 
27
Szereplők
26
Vélemények
17
Képek
1
Videók
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
MidoD7   2019. 04. 12.

legújabb vélemény

Közel sem tökéletes, de végtére is semmi sem az. Elszórakoztatott és ez bőven elég. Nagyon látványos, akciódús film, igazi moziélmény szenzációs effektekkel. Nagyon tetszett a film, látványos, izgalmas és többször nézős.

 
Puncs   2019. 02. 09.

Személy szerint én nem vagyok oda a vámpíros filmekért, de ezt a filmet a vámpíros filmek koronájának tartom. Nem egy mai darab, de aki szereti a vámpíros filmeket, annak kötelező. Tom Cruise nagyot alakít, szinte lubickol ebben a szerepbe. Amikor negatív karaktert kell hoznia, az valahogy sokkal jobban megy neki. Nála csak Kirsten Dunst jobb. Brad Pitt elmegy, Antonio Banderas meg inkább nem kellett volna bele. Ennek ellenére nagyon szeretem, nekem ez kultfilm. Bármikor szívesen megnézem, amikor megy a tévében. Láttam már egy párszor. :)


 
Deku   2017. 07. 17.

Az akkoriban legjobb vámpíros filmek közé tartozott ez. Egyedi nézőpontja volt amilyet még nem nagyon láttunk. Nagyon tetszett a színészek összjátéka. Szerethető. Ajánlom.

 
dailyfilmsan   2018. 10. 27.

Nem is gondoltam volna, hogy Tom Cruise-nak ilyen jól áll a teátrális vámpír szerep. Több arisztokrata szerepet kéne elvállalnia az akció helyett. Brad Pitt viszont nekem nem volt az évszázad vámpírja. A történet lineáris elmesélése meseszerűvé teszi a filmet. Nagyon szép a film minden perce. Kötelező egyszer megnézni kategória.

 
Norbert93   2018. 09. 12.

Századokon átívelő történet a szörny lét és a magány gyötrelmeiről. A vámpírok képzeletbeli életének legegyedibb nézőpontja tárul elénk két nagyszerű színész főszereplésével.

Kirsten Dunst
Brad Pitt
Tom Cruise
Kirsten Dunst
Antonio Banderas
Tom Cruise
Brad Pitt
Tom Cruise
Brad Pitt
Brad Pitt
Tom Cruise

A film összbevétele 223 664 608 dollár volt (imdb.com).

 

A Vámpírkrónikák második kötete, Lestat a vámpír-ból film eddig még nem készült, helyette a harmadik kötet lett még megfilmesítve, még 2002-ben A kárhozottak királynője!

(Márton)
 

A filmben összesen 55 halott van.

(Norbi)
 

Állítólag Cruise a forgatás alatt éreztette Pitt-el, hogy ő nagyobb sztár.

(HETEDIK )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.