Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
76%

Halhatatlan szeretők (2013)

Only Lovers Left Alive
Filmadatlap
 
17
Szereplők
9
Vélemények
18
Képek
3
Videók

Galéria (18)

Tom Hiddleston
Tom Hiddleston
Tilda Swinton
Tom Hiddleston
Tilda Swinton
Tilda Swinton
Tom Hiddleston
Tilda Swinton
Tom Hiddleston
Tilda Swinton
Tom Hiddleston
Tilda Swinton
Tom Hiddleston
Tilda Swinton
Tilda Swinton
Tom Hiddleston
Tilda Swinton
Tom Hiddleston
Tilda Swinton
Tom Hiddleston
John Hurt
Mia Wasikowska
Anton Yelchin

Videók (3)

 
Reitman   2022. 08. 22.

legújabb vélemény

0

Én nagy Jarmusch rajongó vagyok, de ez nem annyira jött be nekem. Semmi rossz nincs benne, egyszerűen nem tetszik annyira.

 
csd   2020. 09. 22.

0
A leghangulatossabb Jarmusch film

Kétségtelen, hogy Jarmusch a hangulatteremtés nagymestere, és nincs ez másként a Halhatatlan szeretőkkel sem. Nem is tudom, hányszor láttam már ezt a filmet, de egyszerűen megunhatatlan számomra. Annyit persze mindenképp muszáj leszögeznem, hogy fordulat vagy épp feszültség nem igazán van benne, ezt a filmet egyszerűen csak élvezni lehet. Fantasztikus darab!

 
hsanya182   2015. 11. 01.

1

Egy alternatív/rocker pár időtlen szerelméről szóló iszonyatosan lassú és vonatatott művészi vámpíros film. Így 30év felett kíváncsi voltam a filmre, milyen pluszt tud adni a szerelem témához... A filmből télleg megtudhatjuk, milyen lehet a "örök" ha... több»

 
dailyfilmsan   2019. 03. 23.

0

Ennél azért egy kicsit jobbra számítottam. Még az első 50 percben reménykedtem, hogy nem csak siránkozás lesz a filmből, de nem jött változás. A 3 csillagot is a színészek miatt kapja a film, mert amúgy történet szempontjából nagyon lapos.

 
BoBamburg   2019. 02. 16.

0
Still a Better Love Story than Twilight

A hangulata és az atmoszféra nagyszerű, a zenék úgyszintén, a karakterek nagyon el vannak találva és a színészek is nagyon jól hozzák a szerepet. A történet viszont kissé felejhető, lassú és nem tartogat semmi újdonságot vagy érdekességet. Klasszik Jim Jarmusch féle művészfilm, főszerepben a vámpírokkal.

 
hejnekem   2016. 07. 12.

0

Egy nagyon érdekes hangulatú film, ami sokszor ijesztő, de semmiképpen se félelmetes. Ha különleges filmre vágysz, mindenképp érdemes megnézni. A rendező hozza a stílusát, ami mindenképpen egyedivé teszi filmjeit, ahogy ezt is azzá tette.

 
Leoni   2016. 04. 30.

0

Nagyon erős hangulata van a filmnek, nem történésekkel van tele, hanem a vámpírok lassan telő idejével, erőteljes zenékkel, és érdekes beszélgetésekkel. A főszereplők különleges párost alkotnak, kicsit hipnotikus volt ez a film nekem.

A film összbevétele 7 609 187 dollár volt (imdb.com).

 

Azok a színészek, akik a filmben vámpírt alakítottak, mind parókát hordtak, amelyet emberi haj, jak-és kecskeszőr keverékéből raktak össze annak érdekében, hogy a viselőik minél "vadabbnak" látszódjanak.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A film világpremierje a 2013-as Cannes-i Filmfesztiválon volt.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A filmbe készítettek néhány akciójelenetet is, de addig unszolták a rendezőt, hogy tegyen bele még többet, hogy inkább a meglevőket is kivágta a filmből.

(mamiéstöti2)