2021.04.13   olvasottság: 63953x   szerző: csd   hozzászólások: 0

Alig két hónap múlva debütál a Disney+-on a Loki sorozat, amelyben Tom Hiddleston újra a csínytevés istene bőrébe bújik, ám egyelőre kérdéses, hogy a színész vállal-e még a jövőben bármilyen filmes megbízást.

NA Loki  (2021)

Hiddlestont legutoljára a 2019-es Végjáték nagyjátékfilmes produkcióban láthatták a rajongók, a legutóbbi szerepvállalásai rendre Marvel filmek voltak egészen a 2017-es Kong: Koponya-szigetig visszamenőleg. Bár a Lokin kívül a What If...? animácós sorozat és a The Essex Serpent széria munkálataiban vett részt az utóbbi időben, nagyon úgy tűnik azonban, hogy Hiddleston a jövőben már nem vállal több filmes megkeresést.

Az Empire magazinnak adott interjúban a színész őszintén beszélt minderről, amely arra enged következtetni, hogy a továbbiakban más dolgokra szeretne összpontosítani: “Rengeteg különböző embert játszottam el, más-más világokban, de fontos számomra, hogy meghatározhassam, mi választja el mindezt a valódi életemtől, és hogy az ebben rejlő értékeket megőrizzem, máskülönben elvesznek ezek az értékes dolgok, és egy nap úgy tér haza az ember, hogy már nincsenek ott.”

Hiddleston rendkívül érzékletesen magyarázta el, mit jelent számára a szakmai és a civil élete közötti határvonalak, mindezt egy korábbi filmje, a Halhatatlan szeretők kapcsán hangsúlyozta, amelyben filmes partnere, Tilda Swinton szövegét idézte: “Eve azt mondja ebben a filmben, hogy az élet dolgok túléléséről, a természet megbecsüléséről, a kedvességről, a barátságról és a táncról szól. Hogy őszinte legyek, nem tudom, hogy eleget táncoltam-e, hogy esetleg talán többet kellett volna, de biztos vagyok benne, hogy vannak olyanok is, akik azt mondják, talán túl sokat is táncoltam.”

Persze semmi sincs kőbe vésve, így jó eséllyel a jövőben Hiddleston vállal még szerepet, ám egyelőre úgy tűnik, hogy egy időre a Lokival búcsúzik a filmes szakmától.