Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  
95%

Loki (2021)

Loki
Filmadatlap
 
26
Szereplők
3
Vélemények
10
Képek
7
Videók
Loki

Galéria (10)

Tom Hiddleston
Tom Hiddleston
Tom Hiddleston

Videók (7)

 
Timon   2021. 08. 04.

legújabb vélemény

1
Glorious

Az előző két sorozat bármennyire is bejött nekem, ez még így is sokkal jobban tetszett. Már a legelső részben tulajdonképpen egyből a lényegre térnek, és ez a szint gyakorlatilag nem megy lejjebb, viszont rengeteg érdekes pontot sikerül előhúzni ezzel az idővonalas dologgal. Az utolsó részt egy kicsit elnyújtottnak érzem, de attól még az is hatalmas volt, és fordulatos. 10/10

 
jannniisscem   2021. 06. 13.

1

Teljesítette minden elvárásomat, le a kalappal. Nagyon jó lett.

 
Wesleyvep   2021. 06. 14.

1

Tartottam tőle, hogy az történik majd, mint a Wandavision-nel, amit nagyon vártam és rettenetesen bukott a szememben, nem igazán tartottam érdekesnek vagy jónak. De szerencsére tévedtem és a Loki erősen indított. Nagyon jól rájátszottak a karakterre ... több»

 

Loki több időpontban is meglátogatja a Földet a történelem során. Tovább kuszálódnak a szálak, mikor párhuzamos univerzumokban is felbukkan.

(Hupka Adrián)
 

Loki, akit a sorozatban követhetünk, nem azonos a karakterrel, akit a Thor filmekben megismerhettünk - pontosabban egy párhuzamos univerzum Lokija, akit az Avengers: Endgame című filmben láthattunk, amint megkaparintja a Tesseractot, és megszökik.

(Hupka Adrián)
 
A Loki sorozat az MCU negyedik fázisának nagy, keretet adó narratív eseménye: felrúgja a filmes univerzumot a kozmoszba, bevezeti a multiverzumokat, behívja a következő übermensch főgonoszt. Mindezt becsomagolva sokak kedvenc szuperhősvilága csibész rosszfiújának, a stiklik és az átb*szás asgardi istenének a fejlődéstörténetébe. Érdekes, nagyszabású, de mérsékelten izgalmas, mondjuk éppen spoileres Loki évadkritika. több»