Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
69%

Mielőtt felébredek (2016)

Before I Wake
Filmadatlap
 
27
Szereplők
14
Vélemények
14
Képek
2
Videók

Galéria (14)

Kate Bosworth
Annabeth Gish
Mike Flanagan
Jacob Tremblay
Jacob Tremblay
Kate Bosworth
Kate Bosworth
Annabeth Gish
Thomas Jane
Kate Bosworth
Jacob Tremblay
Kate Bosworth
Thomas Jane
Kate Bosworth
Thomas Jane

Videók (2)

 
sptt   2020. 09. 03.

legújabb vélemény

0

Misztikus thriller és családi történet. Furcsa párosítás, ami nem is igazán sikerült. Vannak erősebb részek a filmben, de összességében nem tudott megfogni. Kate Bosworth miatt nem mondom, hogy felesleges volt megnézni, de aki nem szereti, annak nem tudom jó szívvel ajánlani. 5/10

 
indingo   2019. 08. 25.

0

Az utolsó negyed óráig elég középszerű alkotás volt. Helyenként közhelyes megoldásokkal. A vége viszont egészen más értelmet adott a történetnek.

 
HercegPeter   2017. 10. 13.

0

Általában a horrorok egyetlen célja, hogy megrémítse a nézőt. Ez itt nem így van. Inkább egy drámát láthatunk, amibe horrorelemeket szőttek, hogy azok is végignézzék, akiket az egyszerűbb, érzelgős filmek nem érdekelnek. Ez elég jól is működik. A vég... több»

 
dailyfilmsan   2018. 11. 01.

0

Mielőtt hozzáfognál a filmhez, fontos hogy tudd nem horror. Ne horrorként állj hozzá mert 1x max 2x fog ijesztegetni. Ez inkább egy misztikus dráma amibe beleszöttek egy kis parát hogy azok is meg tudják nézni akik nincsenek oda az érzelmesebb filmek... több»

 
TomÁcs   2019. 10. 15.

0

Jacob Tremblay lenyűgöző színész és nagyon jól állnak neki ezek a szerepek. A film elgondolkodtató és végig fenntartja az ember figyelmét.

 
respect the movies   2018. 03. 08.

0

Szerintem zseniális film volt! Mike Flanagan filmjeit kimondottan erős alkotásoknak tartok, de talán számomra az egyik legszemélyesebb filmje ez lenne! A rendező már bizonyította számomra azt, hogy nagyon is ért a hangulatteremtéshez és hogy a horror... több»

 
stomachh   2019. 02. 23.

0

Nem igazi horror, mint inkabb par horror jelenettel atszott misztikus drama. Jo kikapcsolodas volt, de azert egy Hatodik erzeket ne varjunk a filmtol. A kisfiubol egyszer meg nagy szinesz lesz.

A film összbevétele 3 965 086 dollár volt (imdb.com).

 

Mike Flanagan három filmjét is 2016-ban mutatták be! Az egyik a Hush, aztán az Ouija: A gonosz eredete és jelen filmünket a Mielőtt felébredek mind 2016-ban jelent meg!

(respect the movies)
 

A film rendezője Mike Flanagan feltűnik a filmben, mint az egyik kórházi alkalmazott!

(respect the movies)
 

A filmet még 2014-ben forgatták le, de csak 2016-ban került a mozikba!

(respect the movies)
 

Mike Flanagan nem szerette volna, ha horrornak minősítik a filmet, inkább "természet feletti drámának" nevezte volna azt.

(ps)
 

A film elején látható lepkékről hiányzik az antenna, egészen addig, amíg Cody egyik osztálytársa antennákat rajzol egy pillangónak. Innentől kezdve Cody álmaiban megjelennek az antennák a pillangókon és éjszakai lepkéken. Ez az apró részlet azt hivatott érzékeltetni, hogy mennyire könnyen befolyásolhatók Cody álmai.

(ps)