72% 80 szavazat
Fehér zaj 2: A fény

Fehér zaj 2: A fény

White Noise 2: The Light
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
17
Szereplők (17)
2
Képek (2)
Videók
3
Érdekességek (3)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Abe Dale családját lemészárolják, őt pedig a halál torkából hozzák vissza az orvosok. Egy idő után azonban rájön, hogy megváltozott és képes meglátni a hamarosan meghaló embereket. Mikor azonban megpróbálja megmenteni őket, rá kell, hogy döbbenjen, hogy nem lehet bűntetlenül beavatkozni az élet és halál rendjébe.

Rendező: Patrick Lussier
Író: Matt Venne
Ország: Amerikai Egyesült Államok, Kanada
Premier: 2007.01.05.

Fehér zaj  (2005)

 
2023.06.26 Mr Franklyn

legújabb vélemény

Fehér zaj 2

Hát, én még csak most néztem meg a filmet. Eléggé későn. Bevallom őszintén, hogy a sok negatív kritika miatt történt így. De nincs ezzel a filmmel az égvilágon semmi baj. Nem kell minden, ezzel a témával kapcsolatos filmeknek halálra rémítenie a polgárt. Semmi köze az első részhez. Önálló részeként amúgy is sokkal jobban megállja a helyét. De ha ragaszkodunk hozzá, hogy ez egy második rész, akkor az elsőtől sokkal jobb . Eléggé pörgős, kellemesen adagolva (medium) az izgalmakat. Én nem bántam meg, hogy esélyt adtam neki. Jó szórakozás volt.

1
 
2018.01.26 respect the movies

Szerintem egész jó film lett! Már az első Fehér zaj című filmnek is számomra a legerősebb pontja a történetben rejlő fantázia volt, addig a folytatásában szerintem erre még rátettek pár lapáttal a készítők! Ez a rész sokkal kevésbé akar horror lenni ... Több

0
 
2015.02.18 Norcsi59

Szerintem nagyon jó, egyedi a sztori , érdekes. Izgalmas, igazi jó film kategóriájában. Az első rész és ez is tetszett, nem az a sablonos horror, hanem tényleg jobb az alapötlet.

0

A film összbevétele 8 521 208 dollár volt (imdb.com).

#1
 

Míg az első rész sokkal inkább volt anyagilag sikeres (közel 100 millió dollárt termelt) mégis annak idején a kritikusok nagyon szétszedték a filmet! A második rész viszont elég jó kritikai fogadtatást kapott, viszont anyagilag elég sikertelen lett!Szerző: respect the movies

#2
 

A film költségvetése közel 10 millió dollár volt! Szerző: respect the movies

#3