2020.12.14 21:27 Yosihiro Olvasottság: 120x
1

Szöktetés?

Igazából ez a film nekem nem tetszett. Van egy stílusa, van némi mondanivalója, és némi vígjátékot is kapunk, de a horrort messziről elkerüli. Talán még az első 30-40 percre tudom mondani, hogy jó, mert ott volt értelme a filmnek, aztán jött egy úgymond utazás, amiből igazából jó nem sülhetett ki, csupán az anya-lánya kapcsolat volt az, ami ezt a filmet talpon tartotta.

A néha ízléstelen szex, az erotikus beszólások és mondások között volt jó poén, de nem illett bele. Azt még megértette az ember, hogy bekerülnek egy filmbe, és ott a gonoszt legyőzve kijutnak, de a végét szerintem elszúrták. Ez nem az a végkifejlet, ami ezt a filmet jóvá tenné, sőt lehúzza. Egy folytatásba kezd bele, aminek szinte semmi értelme. Voltak nagyon kínos jelenetek is a fim szempontjából, mikor a végén le kellett küzdeni a gonoszt, bár ezt lassítással és némi akciójelenettel megoldották, aminek nem sok köze lett a horrorhoz.

Szöktetés?

Összességében a forgatókönyv közepes, a rendezés helyenként jó, de valahol nagyon-nagyon amatőr, és pont emiatt nem tudott ez a film felemelkedni. A színészek hozzák a közepes formát, semmi többet. A hang és képi hatások jónak mondhatók. Így nálam ez összegyúrva egy közepes film. A vígjáték része nekem néhol rossznak tűnik. A horror részéből nagyon picit kapunk. Igazából nem tudott semmi olyan megfogni ebben a filmben, amiről azt tudnám mondani, na ez jó. Csak azt sajnálom, hogy nem vitték végig azt a szálat, hogy épségben kijutnak, és utána újra visszatérnek, az sokkal, de sokkal jobb benyomást keltett volna. De ez az én véleményem. Üdv, Yosi

dráma | fantasy | horror | thriller | vígjáték

Egy fiatal nő gyászolja közelmúltban elhunyt édesanyját, a 80-as évek híres sikító királynőjét. A színésznő leghíresebb filmje megelevenedik lánya életében, akinek meg... több»

1