Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
58

Insidious: Az utolsó kulcs (2018)

Insidious: The Last Key
Filmadatlap
 
30
Szereplők
27
Vélemények
40
Képek
12
Videók
 
HercegPeter   2019. 02. 12.

Sosem volt egy szinten például a Démonok között-tel, de ennyire messze sem volt tőle soha. Aláírom, volt benne egy-két jumpscare ami betalált, de ennyi. Ez a sorozat is kifulladt a végére. Ezt is túl sokáig húzták, már az ezt megelőző rész is felesleges volt. Azért ha az összes horrorfilm között szeretnénk elhelyezni, akkor mondhatjuk, hogy egy közepes minőség, de ha például az első részhez viszonyítjuk, akkor sajnos igen csak gyengusra sikeredett.

 
Diesel   2018. 02. 14.

Hát rettentően nagy csalódás volt ez a rész. A korábbi részek mérföldekkel jobbak voltak. Nem vagyok ezeknek a filmeknek nagy rajongója, de azért mindig megnéztem. A trailer alapján jónak tűnt. Sajnos ez tipikusan olyan film aminek elég a trailerét megnézni. Horrornak rettentően gyenge. Elkapkodták nagyon ezt a részt, az egész olyan mintha spontán rendezték volna meg...


 
HETEDIK Nézhetetlen  2018. 01. 11.

Nézhetetlen kategória. Az ég világon szinte semmi nem történik a filmben, az idegesítő gyerekvisítást és valami ultragagyi démon hadonászását leszámítva. Sejtettem hogy nem lesz egy nagy eresztés, no de ekkora pofára esésre azért nem számítottam. Aki igényes horrort akar látni, messziről kerülje!

 
alexxx   2018. 01. 05.

Hát elég gyenge kezdés ez 2018-ra a horrorok terén. Nagyon nem jött be, hiányzik belőle a széria korábbi ereje, megijedni nem tudtam, ellenben halálra untam magam. Simán kihagyható.

 
respect the movies   2018. 01. 16.

Szerintem nem volt rossz, de sajnos jónak sem mondanám! Jómagam az első Inidious filmet és talán még a második részt is a kimagasló minőségű horrorfilmek közé sorolnám, főleg akkor, ha azokat a horrorfilmeket nézem, amik mondjuk 2010-től készítettek! Számomra azért volt nagyon jó az első két rész, mert ott még nem a jumpscarekkel akarták a készítők a frászt hozni a nézőre (persze azokból is volt a filmben) de sokkal inkább azt a fajta parafaktort és hangulatot adták meg, ami tényleg kiemelkedővé tette az 1-2 Insidious filmet! Nekem a legnagyobb bajom a harmadik és a negyedik résszel az volt, hogy ezek a részek az 1-2 rész előtt játszódtak és ezáltal jóval kevésbé tudtam izgulni a főszereplőnként! Mert hát hiába szerethető és nagyon is jó karakter mégiscsak ismerjük a történetét! Összegezve nem volt egy rossz film az Insidious 4 csak számomra kevés volt! Kevés volt, mert hiába érdekes a története, sokszor nagyon is lassú a történetvezetése (bár azért unatkozni így sem fogunk rajta)! A másik gond vele, hogy míg az eddigi részekben az aktuális démonunk karakteres és jól kidolgozott volt, addig ebben a részben ezek a dolgok nem teljesülnek, sőt, játékidőben is elég kevésszer találkozunk vele és sajnos nem is lett elég félelmetes! Egy másik dolog, ami már a harmadik részben sem nagyon tetszett és itt sem, az a szellemvadász segítők voltak! Hiába szerethető és nagyon is jópofa karakterek és még a poénjaikon nevetni is lehet, egyszerűen számomra nem passzolnak egy olyan filmre ami a feszültségteremtésre építene! A negyedik részt mindenképp meg kell dicsérni a drámai vonala miatt és ez még működőképes is volt a filmben, csak hát ez ugye elsősorban egy horrorfilm és a paráztatás terén nem teljesített túl jól! Számomra itt már inkább az "olcsóbb" jumpscarekre helyezték a hangsúlyt, ami egy olyan filmnél aminek a címében az Insidious szerepel, kicsit kiábrándító! Egy mozijegy árát TALÁN megéri és talán lesz még folytatása is (a lehetőséget azért meghagyták a készítők)! Én csak reménykedni merek abban, hogy ha lesz még újabb rész, akkor ott visszatalálnak majd a készítők az első két rész hangulatához!

Lin Shaye
Caitlin Gerard
Lin Shaye
Dermot Mulroney
Stefanie Scott
Stefanie Scott
Stefanie Scott
Lin Shaye
Leigh Whannell
Lin Shaye
Stefanie Scott
Stefanie Scott
Steve Coulter
Lin Shaye
Hayley Kiyoko
Ashton Moio
Ruben Garfias
Dermot Mulroney
Stefanie Scott
Lin Shaye
Lin Shaye
Lin Shaye
Lin Shaye
Stefanie Scott
Leigh Whannell
Dermot Mulroney
Leigh Whannell
Lin Shaye
Stefanie Scott
Lin Shaye
Lin Shaye
Lin Shaye
Lin Shaye
Lin Shaye
Hana Hayes
Ava Kolker
Hana Hayes
Hana Hayes
Lin Shaye
Kirk Acevedo
Kirk Acevedo
Lin Shaye
 
Az Insidious – Az utolsó kulcs alkotói lazán megtehették volna, hogy lealibizik a filmet, hiszen a franchise neve magától is bevonzza a nézőket, de jó látni, hogy haknizás helyett tényleg mélyebbre akartak ásni. 65/100 több»
 
Az Insidious: Az utolsó kulcs egy átlagos horror, amin az Insidious filmek élvezetes elmei megfáradtan köszönnek vissza. A történet valamennyire kárpótol, mert a sorozatba teljes egészében beleillik, de ez kevés ahhoz, hogy egy jó Insidious film legyen. Még akkor is, ha a visszatérő szereplőket a megszokott színészek alakítják, akik hozzák a tőlük megszokottat. több»
 
Az Insidious: Last Key visszatalált az első két rész hangulatához, és bár lassabb a történet, de a rémisztő atmoszféra kárpótol mindenért. több»
 

Kezdetben 2017 őszére időzítették a film bemutatóját, ám végül a Boldog halálnapot! című film miatt 2018 januárjára tolódott.

(ArpiHajdu és Réci )
 

A film költségvetése 10 millió dollár volt és jelenleg 127 millió bevételnél tart világszerte.

(Bob)
 

A filmbéli démont Javier Botet alakítja, aki eddig olyan filmek démonkaraktereit vállalta mint a Mama, a Démonok között 2 vagy a Rec-ben!

(respect the movies)


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.