Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
58

Insidious: Az utolsó kulcs (2018)

Insidious: The Last Key
Filmadatlap
 
30
Szereplők
28
Vélemények
40
Képek
12
Videók
 
HercegPeter   2019. 02. 12.

Sosem volt egy szinten például a Démonok között-tel, de ennyire messze sem volt tőle soha. Aláírom, volt benne egy-két jumpscare ami betalált, de ennyi. Ez a sorozat is kifulladt a végére. Ezt is túl sokáig húzták, már az ezt megelőző rész is felesleges volt. Azért ha az összes horrorfilm között szeretnénk elhelyezni, akkor mondhatjuk, hogy egy közepes minőség, de ha például az első részhez viszonyítjuk, akkor sajnos igen csak gyengusra sikeredett.

 
dailyfilmsan   2019. 04. 05.

Minden egyes résszel egyre kevesebbet nyújt az Insidious franchise. Ez a rész már nem is volt ijesztő. Annyira fájó, hogy a horrorfilmeknél megelégszenek Jump Scarekkel és piti látvány hackekkel. Kifejezetten haragudtam a filmre, mert egyetlen egy dolgot tett hozzá az egész, immáron 4 részes Insidious Univerzumhoz, és az Alice " gyerekkora" , valamint megismerhettük a családját. Nagyon hiányzott belőle viszont az a motívum, ami átfűzi a részeket, hamár ennek a filmnek igazából az lett volna a hivatása, hogy egy hidat képezzen a régebbi részek és az új részek között. Egy ilyen motívumon kívül nem kaptunk többet, pedig simán belefért volna a bugyuta hamis családi egymás vállára borulunk helyett. A CGI is lehetett volna jobb, kidolgozott, azzal sem voltam megelégedve. Szóval szerintem a 4 rész közül ez a leggyengébb, és nem is nagyon nevezném horrornak, mert egy csúnya arcon kívül semmi ijesztő nincs benne.


 
HETEDIK Nézhetetlen  2018. 01. 11.

Nézhetetlen kategória. Az ég világon szinte semmi nem történik a filmben, az idegesítő gyerekvisítást és valami ultragagyi démon hadonászását leszámítva. Sejtettem hogy nem lesz egy nagy eresztés, no de ekkora pofára esésre azért nem számítottam. Aki igényes horrort akar látni, messziről kerülje!

 
Diesel   2018. 02. 14.

Hát rettentően nagy csalódás volt ez a rész. A korábbi részek mérföldekkel jobbak voltak. Nem vagyok ezeknek a filmeknek nagy rajongója, de azért mindig megnéztem. A trailer alapján jónak tűnt. Sajnos ez tipikusan olyan film aminek elég a trailerét megnézni. Horrornak rettentően gyenge. Elkapkodták nagyon ezt a részt, az egész olyan mintha spontán rendezték volna meg...

 
alexxx   2018. 01. 05.

Hát elég gyenge kezdés ez 2018-ra a horrorok terén. Nagyon nem jött be, hiányzik belőle a széria korábbi ereje, megijedni nem tudtam, ellenben halálra untam magam. Simán kihagyható.

Lin Shaye
Caitlin Gerard
Lin Shaye
Dermot Mulroney
Stefanie Scott
Stefanie Scott
Stefanie Scott
Lin Shaye
Leigh Whannell
Lin Shaye
Stefanie Scott
Stefanie Scott
Steve Coulter
Lin Shaye
Ruben Garfias
Dermot Mulroney
Stefanie Scott
Lin Shaye
Lin Shaye
Lin Shaye
Lin Shaye
Stefanie Scott
Leigh Whannell
Dermot Mulroney
Leigh Whannell
Lin Shaye
Stefanie Scott
Lin Shaye
Lin Shaye
Lin Shaye
Lin Shaye
Lin Shaye
Hana Hayes
Ava Kolker
Hana Hayes
Hana Hayes
Lin Shaye
Kirk Acevedo
Kirk Acevedo
Lin Shaye
 
Az Insidious – Az utolsó kulcs alkotói lazán megtehették volna, hogy lealibizik a filmet, hiszen a franchise neve magától is bevonzza a nézőket, de jó látni, hogy haknizás helyett tényleg mélyebbre akartak ásni. 65/100 több»
 
Az Insidious: Az utolsó kulcs egy átlagos horror, amin az Insidious filmek élvezetes elmei megfáradtan köszönnek vissza. A történet valamennyire kárpótol, mert a sorozatba teljes egészében beleillik, de ez kevés ahhoz, hogy egy jó Insidious film legyen. Még akkor is, ha a visszatérő szereplőket a megszokott színészek alakítják, akik hozzák a tőlük megszokottat. több»
 
Az Insidious: Last Key visszatalált az első két rész hangulatához, és bár lassabb a történet, de a rémisztő atmoszféra kárpótol mindenért. több»

A film összbevétele 144 575 300 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 97 803 028 forintot termelt. A hazai mozik összesen 84 093 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Kezdetben 2017 őszére időzítették a film bemutatóját, ám végül a Boldog halálnapot! című film miatt 2018 januárjára tolódott.

(ArpiHajdu és Réci )
 

A film költségvetése 10 millió dollár volt és jelenleg 127 millió bevételnél tart világszerte.

(Bob)
 

A filmbéli démont Javier Botet alakítja, aki eddig olyan filmek démonkaraktereit vállalta mint a Mama, a Démonok között 2 vagy a Rec-ben!

(respect the movies)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.