Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
69%
Filmadatlap
 
30
Szereplők
15
Vélemények
29
Képek
23
Videók
 
Márton   2019. 02. 13.

legújabb vélemény

Az első repedések a széria minőségén

A 2010-ben útjára indított Insidious széria 5 év alatt trilógiává terebélyesedett és mivel az előző részek maximálisan teljesítették az álomgyár elvárásait (miszerint aprópénzből készültek és a gyártási költségeinek a többszörösét termelték vissza, e... teljes kritika»

 
dailyfilmsan   2019. 01. 29.

Horrorhoz képest igazán gyengének mondható. A történet sem túl bonyolult, talán egy gyerekeknek szóló estimesében több a fordulat és az esemény mint ebbenn a filmben. Lassan indulbe szinte csak az utolsó 25-30 percben kapunk valami hasonlatosat az el... több»


 
Sabnock Sanatory   2018. 08. 22.

Szellemek, démonok, túlvilági lények...miszticizmus felsőfokon. Lerágott csont, de azért mindig megnézzük a sorozatban gyártott agyunkig ható filmeket. Nem rossz film...ennyi. Nem rossz, de semmi igazán extra. Megnézzük, bólintunk, és várjuk a következőt!

 
BoBamburg   2018. 11. 14.

Az a gonosz lélek aki megcsinálta ezt a filmet. Olcsó ijesztgetések és századjára elsütött történet. Első két rész teljesen jó kis horror volt, de ezen többet nevettem mint amennyit féltem. Az egész filmben egy értékelhető jelenet ha van.

 
SzFa   2017. 10. 03.

A túlvilági rész nagyon izgalmas és érdekes, látványos, amikor vándorol a benne. Vannak benne igazán paráztatós, félelmetes részek. Számomra egy átlagos értékelést kap.

 
kissjanos21   2016. 01. 06.

Tipikus 3. rész, ami tök feleslegesen készült el mert semmi újat nem tudott mutatni.A történet az első rész eseményei előtt játszódnak, igazi kísértetes horrorparádé. Azt kaptam amit vártam, egy 3. részt.

 
czigler.nora   2017. 08. 15.

Nem volt ez rossz film, a sztori tényleg klisés volt ,de már nem nagyon tudnak újat kitalálni szerintem. Elég hasonló volt mind 3 része ennek a filmsorozatnak.

Lin Shaye
Lin Shaye
Lin Shaye
Lin Shaye
Lin Shaye
Lin Shaye
Lin Shaye
Stefanie Scott
Lin Shaye
Stefanie Scott
Lin Shaye
Stefanie Scott
Stefanie Scott
Lin Shaye
Lin Shaye
Lin Shaye
Stefanie Scott
Dermot Mulroney
Stefanie Scott
Stefanie Scott
Lin Shaye

A film összbevétele 112 983 889 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 7 659 115 forintot termelt.

 

A Rotten Tomatoes kritikai oldalon 59 % -os az értékelése a filmnek, 121 vélemény alapján.

(dailyfilmsan )
 

Világszerte 112,8 millió $ bevételt produkált a film.

(dailyfilmsan )
 

A film nagy részét a San Fernando- völgyben forgatták.

(dailyfilmsan )
 

11 millió dollárból készült el a film.

(dailyfilmsan )
 

Ebben az epizódban nem találkozhatunk a Lambert családdal.

(dailyfilmsan )
 

A legjobban kereső horror 2015-ben.

(mamiéstöti2)
 
Paráztatós horror a javából! (A háromnegyed részéig.) Az Insidious – Gonosz lélek sokat tanult az előző rész hibáiból. több»
 
És igazából ez a harmadik rész sem hiányzott: az várható volt, hogy érdemben nem tud hozzátenni majd az első két darabhoz, de annál mindenképpen többre számítottam, hogy egy gyenge kliséhorror lesz, amely csak fináléjában tudja megidézni az Insidious-hangulatot. több»
 
Megtekintés: Akik rajongói a sorozatnak, erre is beülnek, de ha józanul ítélik meg a filmet, észreveszik, hogy valójában mostanra pukkadt ki a Insidious lufi. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.