Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
69
Filmadatlap
 
30
Szereplők
15
Vélemények
29
Képek
23
Videók
 
dailyfilmsan   2019. 01. 29.

Horrorhoz képest igazán gyengének mondható. A történet sem túl bonyolult, talán egy gyerekeknek szóló estimesében több a fordulat és az esemény mint ebbenn a filmben. Lassan indulbe szinte csak az utolsó 25-30 percben kapunk valami hasonlatosat az első két részhez. Sajnos nem egy kategória a kettő hiába volt pár összekötő elem és hiába is vártam ugyan azt a szintet. Lassú lomha darab érdektelen karakterekkel és érdektelen szövegkönyvvel. Voltak olyan jelenetek amiket teljesen feleslegesnek találtam. Teljes nyugalommal kihagyható darab hiszen nem kapcsolódik az előző részekhez nem ad hozzá Alice életéhez nem is vesz el. Van, de minek. Nekem nem jött be.

 
sabnock666   2018. 08. 22.

Szellemek, démonok, túlvilági lények...miszticizmus felsőfokon. Lerágott csont, de azért mindig megnézzük a sorozatban gyártott agyunkig ható filmeket. Nem rossz film...ennyi. Nem rossz, de semmi igazán extra. Megnézzük, bólintunk, és várjuk a következőt!


 
Márton   2019. 02. 13.
Az első repedések a széria minőségén

A 2010-ben útjára indított Insidious széria 5 év alatt trilógiává terebélyesedett és mivel az előző részek maximálisan teljesítették az álomgyár elvárásait (miszerint aprópénzből készültek és a gyártási költségeinek a többszörösét termelték vissza, ezért kérdés sem lehetett hogy a forgalmazó stúdió nem fogja parkolópályára helyezni a szériát)! Sőt a bizalom akkora volt a harmadik részhez, hogy messze ez a felvonás rendelkezett az eddigi legmagasabb gyártási költséggel (10 millió dollárból gazdálkodhattak)! Tulajdonképpen a harmadik részre egész sok ismerős karakter visszatér az első két részből, aminek elsősorban történetileg van fontos szerepe! Hisz a harmadik Insidious film, cselekményben ... több»

 
BoBamburg   2018. 11. 14.

Az a gonosz lélek aki megcsinálta ezt a filmet. Olcsó ijesztgetések és századjára elsütött történet. Első két rész teljesen jó kis horror volt, de ezen többet nevettem mint amennyit féltem. Az egész filmben egy értékelhető jelenet ha van.

 
SzFa   2017. 10. 03.

A túlvilági rész nagyon izgalmas és érdekes, látványos, amikor vándorol a benne. Vannak benne igazán paráztatós, félelmetes részek. Számomra egy átlagos értékelést kap.

Lin Shaye
Lin Shaye
Lin Shaye
Lin Shaye
Lin Shaye
Lin Shaye
Lin Shaye
Stefanie Scott
Lin Shaye
Stefanie Scott
Lin Shaye
Stefanie Scott
Stefanie Scott
Lin Shaye
Lin Shaye
Lin Shaye
Stefanie Scott
Dermot Mulroney
Stefanie Scott
Stefanie Scott
Lin Shaye
 
Paráztatós horror a javából! (A háromnegyed részéig.) Az Insidious – Gonosz lélek sokat tanult az előző rész hibáiból. több»
 
És igazából ez a harmadik rész sem hiányzott: az várható volt, hogy érdemben nem tud hozzátenni majd az első két darabhoz, de annál mindenképpen többre számítottam, hogy egy gyenge kliséhorror lesz, amely csak fináléjában tudja megidézni az Insidious-hangulatot. több»
 
Megtekintés: Akik rajongói a sorozatnak, erre is beülnek, de ha józanul ítélik meg a filmet, észreveszik, hogy valójában mostanra pukkadt ki a Insidious lufi. több»

A film összbevétele 112 983 889 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 7 659 115 forintot termelt.

 

A Rotten Tomatoes kritikai oldalon 59 % -os az értékelése a filmnek, 121 vélemény alapján.

(dailyfilmsan)
 

Világszerte 112,8 millió $ bevételt produkált a film.

(dailyfilmsan)
 

A film nagy részét a San Fernando- völgyben forgatták.

(dailyfilmsan)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.