Durva horror érkezik, itt a Démonok között 2 szinkronos előzeteseA kép forrása: New Line Cinema

A nagysikerű első rész után idén végre folytatódik Lorraine és Ed története.

Minden bizonnyal kevesen vitatják, hogy 2013 legjobb horrorja a James Wan rendezésében bemutatott Démonok között 2 volt. A film remekül szerepelt a mozipénztáraknál, világszerte 318 millió dollárt kaszált, ami a 20 milliós büdzséhez képest egészen kiváló teljesítménynek számít. Ráadásul a kritikusok sem győzték méltatni az alkotást, a produkció 86 százalékos értékelést kapott a RottenTomatoes kritikaösszesítő portálon, mellyel egyértelműen bebiztosította a helyét 2013 legjobb filmjei között. Három évvel később pedig végre mozikba kerülhet a folytatás.

A Démonok között 2-ben újabb valós eseményeken alapuló történetnek lehetünk szemtanúi a két démonűző, Ed és Lorraine Warren aktái nyomán. Lorraine (Vera Farmiga) és Ed (Patrick Wilson) észak Londonba utaznak, hogy segítsenek egy négy gyermekével élő édesanyának, akinek a házát gonosz szellemek szállták meg. Ekkor még nem sejtik, hogy pályafutásuk talán legvérfagyasztóbb esetével állnak szemben.

A film főbb szerepeiben visszatér Patrick Wilson és Vera Farmiga, de James Wan is megtartotta a rendezői székét.

Démonok között 2. június 10-én debütál a mozikban. A hazai forgalmazásról egyelőre nincsenek információk,de mérget mernénk venni rá, hogy mi sem maradunk ki a borzongásból. Tudj meg még többet a filmről a kattintás után, ahol a teljes adatlappal, poszterrel képekkel és számos érdekességgel várunk.

horror | misztikus | thriller

A paranormális jelenségek feltárásával foglalkozó Ed és Lorraine Warren ezúttal Angliában próbál pontot tenni egy megmagyarázhatatlannak tűnő ügy végére. Egy egyedülálló... több»