Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
75%

Diszkópatkányok (1998)

A Night at the Roxbury
Filmadatlap
 
29
Szereplők
9
Vélemények
20
Képek
2
Videók

Galéria (20)

Videók (2)

 
[email protected]   2021. 01. 18.

legújabb vélemény

0
Fertelem

Will Ferrell önmagában a ripacskodás és irritáló játék mestere, de ez a film olyan szinten van a szellemi pöcegödör alján, hogy a humorhoz semmilyen formában nincs köze.

 
Yosihiro   2018. 12. 29.

0
Disco

A film remekül kezdődik Haddaway számával ami végig kíséri a filmet hiszen többször is felcsendül az ismert dallam. A zenék jól lettek összeválogatva a filmhez. A történet is egészen "pofás" de nem kiemelkedő. Mint vígjáték egy -két poént kivételével nem nyűgözött le, de mégis találni benne sok olyan apró részt jelenetet amiért lehet szeretni és akár újra és újra megnézni. A képi vágások és a látvány ugyan nem éri el a három csillagot de a történet a színészi alakítás és a zene azt hiszem ezen felül emelkedik és a 4 csillagot megérdemli a film. A 90 évek slágerein nőttem fel én is úgyhogy ez nekem is kultikus mű és nagyon örültem is neki. A színészi alakítások közül a két testvér alakítását kell kiemelnünk ami néhol parádés néhol szánalmas, de összességében jó. A történet is megmosolyogtató de "édes" happy enddel ér véget. Összességében egy nézhető, szórakoztató, színes és hangulatos vígjátékot kapunk amit mondjunk meg manapság elég ritka. A vígjátékok közül azt hiszem kihagyhatatlan:) Üdv Yosi

 
Norbert93   2019. 01. 26.

0
Magyarországon klasszikus

A legnagyobb retroslágereket felsorakoztató vígjáték, melyet alaposan felhúznak a zenék, de emellett vicces és szórakoztató film.

 
Adepto   2016. 01. 27.

1

Habár nagyon sok és azok közül is néhány tényleg igényes vígjátékot láttam életemben, de a Diszkópatkányok nálam kultfilm. Akárhányszor is látom ugyanúgy nevetek az egyes jeleneteken, mondom együtt a szereplőkkel a szöveget és éneklem a dalokat... Ez... több»

 
TribeBubu   2018. 07. 31.

0

A sztori kissé bugyuta, de a poénok nagyon ülnek, pláne ahogyan ez a két ütődött előadja őket. Chazz Palminteri meg a legnagyobb arc a filmben :D Az egyik kedvenc vígjátékom.

 
SzFa   2017. 10. 18.

0

Fergeteges egy film nagyon szórakoztató, de az a titka, hogy nem kell komolyan venni. Az a fej mozgás a zenére örök. Jó humorú, könnyen befogadható film.

 
gyorfigyuri10   2018. 10. 04.

0

Ez egy klasszikus vígjáték amit mindenkinek látni kell többször is. Fergeteges amit művelnek, végig rendkívűl szórakoztatóak, a zenék pedig zseniálisak. Imádom

A film összbevétele 30 324 946 dollár volt (imdb.com).

 

30,3 millió dolláros összbevételt produkált a film.

(LionelMessi10)
 

17 millió dolláros költségvetéssel készült a film.

(LionelMessi10)
 

A Saturday Night Live-nak készült szkeccsfilm-sorozat ihlette később a Diszkópatkányok című filmet.

(LionelMessi10)