Zene és szöveg (2007)

Music and Lyrics

Ms. Akárki   2019. 05. 19.

Nagyon jó romantikus film. Hugh Grant egyik legjobb filmje. Remek történet és zseniális betétdalok. Imádtam mindegyiket és rongyosra hallgattam. A kedvencem Haley Bennetté volt amikor a klippjét mutatták. Aki szereti a zenés romantikus filmeket, annak ez kihagyhatatlan.

mamiéstöti2   2018. 12. 13.

Nekem egyáltalán nem tetszettek az alkalmazott klisék és a sztori is elég egyhangú tartalmatlan volt.

indingo   2017. 12. 26.

Drew Barrymore és Grant párosa nagyon helyes volt. tetszett a film, a régi idők nagy fiúcsapatának letűnt sztárjával a középpontban. Nagyon viccesek voltak a fellépések, meg amikor becsípődött a dereka.

Szilonka   2018. 04. 09.

Helyes, humoros, könnyed, nagyon amerikai, romantikus és kedvelhető kis film. Ezzel ugrottak be róla elsőnek. Nem kell rajta sokat agyalni, nincsnek benne nagy csavarok, de én bírtam.

Bazzzsi   2018. 03. 30.

Helyes és könnyed romantikus film, bár Hugh és Drew karatere nekem nem illik valahogy össze. Már az elejétől lehet tudni, hogy a két szereplő összejön, de ez se zavart.

Timcsi   2019. 03. 15.

Könnyed és romantikus film megfűszerezve egy dal születésének történetével.

petraszab   2019. 05. 04.

Drew Barrymore karaktere picit idegesítő volt, mintsem kedvelhető. A története bejött, lekötött nem volt túltolva a romantikus szál.

A filmben hallható dalok közül a legtöbbet Adam Schlesinger szerezte. A Dance With Me Tonight című számot a rendező 13 éves fia, Clyde Lawrence írta.

(phanzetomox)

Az elvileg 1984-ben felvett klipben egy 1987-ben kiadott szintetizátor látható.

(kázsé)

Hugh Grant eredetileg nem akart maga énekelni a filmben, de később annyira belejött, hogy a nagy koncert jelenetet élőben akarta előadni. Mikor megmutatták neki, milyen rosszul hangzik, beleegyezett, hogy az előre felvett verziót alkalmazzák.

(kázsé)

Hugh Grant és Drew Barrymore is énekleckéket vettek a film kedvéért.

(kázsé)

Hugh Grant a film kedvéért tanult meg zongorázni.