Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
83

Zene és szöveg (2007)

Music and Lyrics
Filmadatlap
 
25
Szereplők
10
Vélemények
10
Képek
1
Videók
 
mamiéstöti2   2018. 12. 13.

Nekem egyáltalán nem tetszettek az alkalmazott klisék és a sztori is elég egyhangú tartalmatlan volt.

 
indingo   2017. 12. 26.

Drew Barrymore és Grant párosa nagyon helyes volt. tetszett a film, a régi idők nagy fiúcsapatának letűnt sztárjával a középpontban. Nagyon viccesek voltak a fellépések, meg amikor becsípődött a dereka.


 
Szilonka   2018. 04. 09.

Helyes, humoros, könnyed, nagyon amerikai, romantikus és kedvelhető kis film. Ezzel ugrottak be róla elsőnek. Nem kell rajta sokat agyalni, nincsnek benne nagy csavarok, de én bírtam.

 
Bazzzsi   2018. 03. 30.

Helyes és könnyed romantikus film, bár Hugh és Drew karatere nekem nem illik valahogy össze. Már az elejétől lehet tudni, hogy a két szereplő összejön, de ez se zavart.

 
Curacao86   2016. 10. 24.

Hugh Grant kevésbé, Drew Barrymore inkább volt látható eddig vígjátéki és romantikus filmekben, de ebben a víg-drámában nagyon összecsiszolódtak. Tényleg elhiszi a néző, hogy egy pár, akik között úgy működik a kémia, ahogy egy zongorista képes előcsalogatni a dallamokat a hangszerből vagy karmester a zenekarból. Számomra nem volt kiemelkedő, de ettől függetlenül a műfaj kedvelőinek nagy kedvence és emlékezetes filmje lesz.

 
Egyszeri fogyasztásra alkalmas tömegtermék, amelynek azonban megvan a sajátos bája, amely miatt ha nem is szerez nekünk felejthetetlen pillanatokat, de meg tud nevettetni és el tud andalítani. Kell ennél több? több»
 

A filmben hallható dalok közül a legtöbbet Adam Schlesinger szerezte. A Dance With Me Tonight című számot a rendező 13 éves fia, Clyde Lawrence írta.

(phanzetomox )
 

Az elvileg 1984-ben felvett klipben egy 1987-ben kiadott szintetizátor látható.

(kázsé )
 

Hugh Grant eredetileg nem akart maga énekelni a filmben, de később annyira belejött, hogy a nagy koncert jelenetet élőben akarta előadni. Mikor megmutatták neki, milyen rosszul hangzik, beleegyezett, hogy az előre felvett verziót alkalmazzák.

(kázsé )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.