Játssz egy Huawei MediaPad T3-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
84

Zene és szöveg

(Music and Lyrics)
 
indingo  2017. 12. 26.

Drew Barrymore és Grant párosa nagyon helyes volt. tetszett a film, a régi idők nagy fiúcsapatának letűnt sztárjával a középpontban. Nagyon viccesek voltak a fellépések, meg amikor becsípődött a dereka.

 
Curacao86  2016. 10. 24.

Hugh Grant kevésbé, Drew Barrymore inkább volt látható eddig vígjátéki és romantikus filmekben, de ebben a víg-drámában nagyon összecsiszolódtak. Tényleg elhiszi a néző, hogy egy pár, akik között úgy működik a kémia, ahogy egy zongorista képes előcsalogatni a dallamokat a hangszerből vagy karmester a zenekarból.

Számomra nem volt kiemelkedő, de ettől függetlenül a műfaj kedvelőinek nagy kedvence és emlékezetes filmje lesz.

 
doroffee  2016. 02. 14.

Nem világmegváltó film, de a maga kategóriájában tökéletes. Príma esti kikapcsolódás. Kedves, aranyos és nagyon bírtam a humorát is. Hugh Grant és Drew Barrymore nagyon jól működtek együtt a filmben.

 
N.Béla  2016. 07. 25.

Aranyos szerelmi történet és izgalmas. Hugh grant nagyon jó színész és jó párost alkot a nővel. Igazán jól elő tudják adni ketten a szerelmi mozzanatokat. És sosem gondoltam volna, hogy az ilyen stílusú popszámok tetszeni fognak, de ez a nap is eljött.

 
szbabus89  2015. 02. 10.

Felejthető film, de azért szórakoztató is. Hugh Grant karakterének a humorérzéke kifejezetten tetszett, ennek köszönhetően volt azért pár eredeti jópofa jelenet. A vége elég kiszámítható lett.

Smoking Barrels: Zene és szöveg
Egyszeri fogyasztásra alkalmas tömegtermék, amelynek azonban megvan a sajátos bája, amely miatt ha nem is szerez nekünk felejthetetlen pillanatokat, de meg tud nevettetni és el tud andalítani. Kell ennél több?
 

A filmben hallható dalok közül a legtöbbet Adam Schlesinger szerezte. A Dance With Me Tonight című számot a rendező 13 éves fia, Clyde Lawrence írta.

(phanzetomox)
 

Az elvileg 1984-ben felvett klipben egy 1987-ben kiadott szintetizátor látható.

(kázsé)
 

Hugh Grant eredetileg nem akart maga énekelni a filmben, de később annyira belejött, hogy a nagy koncert jelenetet élőben akarta előadni. Mikor megmutatták neki, milyen rosszul hangzik, beleegyezett, hogy az előre felvett verziót alkalmazzák.

(kázsé)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.