Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
71%

Vegyél el (2022)

Marry Me
Filmadatlap
 
31
Szereplők
19
Vélemények
67
Képek
3
Videók

Galéria (67)

Chloe Coleman
Owen Wilson
Jennifer Lopez
Chloe Coleman
Chloe Coleman
Jennifer Lopez
Chloe Coleman
Owen Wilson
Jennifer Lopez
Jennifer Lopez
Maluma
Jennifer Lopez
Maluma
Owen Wilson
Jennifer Lopez
Jennifer Lopez
Katherine Cunningham-Eves
Utkarsh Ambudkar
Katherine Cunningham-Eves
Jennifer Lopez
Jennifer Lopez
Utkarsh Ambudkar
Jennifer Lopez
Jennifer Lopez
Katherine Cunningham-Eves
Brady Noon
Connor Noon
Jennifer Lopez
Tami Sagher
Jennifer Lopez
Katherine Cunningham-Eves
Jennifer Lopez
Utkarsh Ambudkar
Jennifer Lopez
Utkarsh Ambudkar
Jennifer Lopez
Jennifer Lopez

Videók (3)

 
Zsolt Szabó   2022. 10. 22.

legújabb vélemény

1
Romkom a köbön

A film összeségében tetszett, egy dolog ami miatt nem igazán jött be, az az, hogy ilyen tényleg nincs a való életben és éppen ezért volt a film egyben jó is. Jennifer Lopez még mindig jól mutat a vásznon, Owen Wilson pedig épp most éli másodvirágzását a filmiparban. A zenei aláfestés is nagyon jó Jennifer Lopeznek köszönhető, a filmben nincs unalmas átmenet, végig pörög a történet. Ez tényleg az idei év Valentin napi filmje volt, ami megnézése után egyértelmű, hogy miért. Minden volt benne, ami úgy mond Amerikába ilyenkor fontos. Szórakoztató, romantikus és könnyed, de ami az ilyen filmekben egyértelmű, a végkifejlet mindig ugyan az. A film hozta számomra azt a kötelezőt, ami nézhetővé teszi a filmet, és nem 1x. Ajánlom minden párnak egy délutáni összebújós, popcorn ropogtatóra. Az értékelésem: 6/10

1
 
Artemisia   2022. 02. 17.

a nap véleménye

7
Feleség luxuskivitelben

Jennifer Lopez és Owen Wilson Valentin-napi időszakra időzített romkomja egyaránt magába olvasztja a hollywoodi limonádék kötelező sallangjait, a sztárok életének hátulütőit és a modern social media celebek világát. A Bobby Crosby regénye alapján kés... teljes kritika»

 
Periodista   2022. 02. 13.

5
Kellemes limonádé Jennifer Lopezzel

Szeretem a zenés filmeket, bár igazából csak akkor, ha jó a sztorijuk és a zene - cselekmény arány nem billen el nagyon az előbbi irányába. A Kat Coiro rendezőnő által készített Vegyél el (Marry Me) éppen egyensúlyoz ezen a határon. Az alaptörténet végtelenül naiv és teljesen irreális, a kivitelezés viszont kellemes és szórakoztató. Egy világhírű énekes popdíva, az 52 éves Kat Valdez (Jennifer Lopez) úgy áll bosszút az őt megcsaló, szintén zenész barátján, Bastianon (Maluma), hogy az egyik koncertjén egy vadidegen pasinak mond igent a hazásságra. Ez a vadidegen az 53 éves matektanár, Charlie Gilbert (Owen Wilson). Itt érdemes megjegyezni, hogy bár mindkét főszereplő túl van az 50-en, úgy néznek ki, mint idehaza a negyvenesek. Lopez és Wilson is elmenne akár 38-39-nek is. A furcsa kapcsolatra felfigyel a sajtó, cikkezni kezdenek a párról. Közben a két ember megismeri egymást, és idővel valódi érzelmek is kialakulnak közöttük. A Vegyél el sok nagyon jó zenét tartalmaz, és kellemes kikapcsolódást nyújt, ha túllépünk azon, hogy milliárdos, világhírű popdívák ritkán jönnek össze 50-es, csóringer matektanárokkal. Értékelésem: 60%.

 
dandelion1983   2022. 06. 06.

2

Túl sokat nem vártam a filmtől, csak körülbelül azt a színvonalat, amit Jennifer Lopez 15 évvel ezelőtti romantikus vígjátékai hoztak. Egy könnyed mozira vágytam, de sajnos korábbi megnyilvánulásait is sikerült alulmúlnia. Végtelenül unalmas, elcsépe... több»

 
Klauka89   2022. 05. 22.

1
Nagyon jó, zenés romkom

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

A "nagyon vállalható, nem hittem volna, hogy ilyen jó" kategóriába sorolom. J.Lo iszonyúan jól nyomta a showt! 52 évesen le a kalappal, bomba formában van. Owen Wilson kellemes meglepetés ebben a filmben, minden adott volt a romkomhoz. A megcsalást is szépen adagolták, nem fejvesztve, de Kate-nek ennyi is elég volt ahhoz, hogy egy idegenhez menjen férjhez. Hányan tennénk ezt meg? Ugye, hogy ugye. Bátor tett volt, bár azt is tudjuk, hogy Amerikában a házasság lassan olyan szinten van, minthogy kérek még egy szelet tortát. Pörgős, vidám, nagyon jó film jött össze ebből. Ajánlom!

 
indingo   2022. 02. 13.

4

A története nagyon amerikai, nagyon hihetetlen, de hát ez már az előzetes alapján is kiderült, illetve az elejétől lehetett tudni, hogy mi lesz a vége. Nekem a két főszereplő közti kémia egyáltalán nem volt meg. Owen Wilson amúgy se a kedvencem, de a... több»

 
BaloghBogi42   2022. 03. 16.

2
Vegyél el érzelmek nélkül, és tarts meg szerelemmel

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

A Vegyél el első ránézésre, majd a címe és a szereplőlista megtekintése után is csak egy tipikus amerikai kasszasiker-filmnek tűnhet, ami nem rendelkezik annál nagyobb funkcióval, minthogy az emberek megnézzék egyszer, elszórakozzanak... teljes kritika»

A film 244 087 342 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 143 509 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A filmben szerelmespárt alakító két színész, Jennifer Lopez és Maluma között 24 és fél év korkülönbség van, J. Lo javára. Az énekesnő ugyanis 1969. július 24-én, Maluma pedig 1994. január 28-án született.

(Harper)
 

Jennifer Lopez és Owen Wilson 23 évvel legutóbbi közös filmjük, az Anakonda után állt ismét együtt a kamerák elé.

(hp)
 

Ez a kolumbiai híresség, Maluma első filmszerepe.

(hp)
 

A film rendezője eddigi pályafutása során javarészt televíziós sorozatokban szerzett tapasztalatot. Kat Coiro olyan sikeres szériákban működött közre, mint a Brooklyn 99 vagy a Modern család, a Marvel pedig őt bízta meg a She-Hulk című sorozat megrendezésével is.

(hp)
 

2019. áprilisában jelentették be hivatalosan, hogy a film főszerepeit Jennifer Lopez és Owen Wilson alakítja majd.

(hp)
 
Ha engedünk a csalogató szónak, a Vegyél el a jó választás Valentin-napra, de a végefőcím után gyorsan felejtsük is el. több»