Újabb fotókat osztott meg Jennifer Lopez a közösségi médiában, amelyekkel ismét sikerült ámulatba ejtenie a követőit.

A színésznő finoman átlátszó köntösben és fehérneműben látható, a képet pedig ThisIsMe (ez vagyok én) és SelfCare (öngondoskodás) hashtaggel jelölte meg. Mindez csakugyan nem áll távol Jennifer Lopez élete felfogásától, hiszen köztudott, hogy nagy hangsúlyt fektet, illetve másokat is arra buzdít, hogy próbálja meg elfogadni önmagát olyannak, amilyen.

Lopez egyébként a People's Choice Awards legjobb női filmsztár kategória jelöltje, amelyet a Vegyél el című filmben nyújtott alakításával érdemelt ki. A kategória további jelöltjei között ott van Elizabeth Olsen, Gal Gadot, Joey King, Keke Palmer, Queen Latifah és Viola Davis.

A Vegyél el viszont nem részesült kimondottan pozitív kritikai fogadtatásban, a Rotten Tomatoes portálon mindössze 61 százalékos értékelést kapott, míg a hazai nézők a Mafabon 71 százalékra értékelték a produkciót.

71 Vegyél el  (2022)

romantikus | vígjáték | zenés

SkyShowtime (2023.02.14.)

A két zenei szupersztár, Kat Valdez (Jennifer Lopez) és Bastian (Maluma) azt tervezik, hogy összeházasodnak gigantikus rajongótáboruk előtt. Ám amikor Kat mindössze néhány... több»