2022.02.17 14:29 Artemisia Olvasottság: 2015x
7

Feleség luxuskivitelben

Jennifer Lopez és Owen Wilson Valentin-napi időszakra időzített romkomja egyaránt magába olvasztja a hollywoodi limonádék kötelező sallangjait, a sztárok életének hátulütőit és a modern social media celebek világát. A Bobby Crosby regénye alapján készült film egy kicsit Notting Hill - Sztárom a párom, egy kicsit Csillag születik, egy kicsit pedig Jennifer Lopez-életrajz is. Szüzséjét tekintve leginkább persze Notting Hill, sőt irreális hollywoodi túlzasok tekintetében talán túl is szárnyalja azt. Tartalom tekintetében azonban jóval gyengébben teljesít, miközben a külcsínre nagy hangsúlyt fektet, saját alapkoncepciójában rejlő lehetőségeket nem aknázza ki megfelelően: pl. Kat Valdez, a világsztár belecsöppen az átlag amerikai kisemberek életébe, amit a legnagyobb természetességgel kezel, Charlie szintén magától értetődőnek tartja, hogy a világ egyik legbefolyásosabb nőjével randizik. Vagyis nem hiteles a két eltérő világ ütköztetése, aminek a film fő konfliktus- és humorforrásának kéne hogy legyen. A humor szintén nem Kat Coiro rendezésének erőssége, a minimális humort elsősorban az önmagát alakító Jimmy Fallon szolgáltatja; bár Owen Wilsonnak és a romantikus vígjátékokon edződött Jennifer Lopeznek is van egy-egy jó pillanata, különösen Wilson jelenetei (állandó matekozás, tánc matekverseny közben) közelebb állnak a kínoshoz, mint a vicceshez.

Az elnagyolt karakterábrázolás az összes szereplőt érinti, de legnagyobb áldozata a csalfa macsó sablonjára felhúzott Bastian, ami nem túl hálás szerep az elsőfilmes Maluma számára, mert az énekesnek gyakorlatilag lehetősége sincs a színészkedésre, bár a kémia kétségkívül jobb közte és Jennifer Lopez között, mint Lopez és Owen Wilson között.

Feleség luxuskivitelben

A film legfőbb erénye a szép látvány mellett a soundtrack és a koncertfelvételek, amik Jennifer Lopez új albumát hivatottak promózni. A Vegyél el tehát jobban működik egy 112 perces videóklipként, mint egy elmesélésért kiáltó történetként, de még az új dalok sem teszik kevésbé felejthetővé.

71 Vegyél el  (2022)

romantikus | vígjáték | zenés

SkyShowtime (2023.02.14.)

A két zenei szupersztár, Kat Valdez (Jennifer Lopez) és Bastian (Maluma) azt tervezik, hogy összeházasodnak gigantikus rajongótáboruk előtt. Ám amikor Kat mindössze néhány... több»

7