74% 139 szavazat
Bunkó vagyok, így hódítok

Bunkó vagyok, így hódítok

The Jerk Theory
Filmadatlap
9
Vélemények (9)
16
Szereplők (16)
7
Képek (7)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum
Jenna Dewan Tatum
Lauren Storm
Jenna Dewan Tatum
Jenna Dewan Tatum
Josh Henderson
Josh Henderson
Josh Henderson
Josh Henderson

FILMINFÓ

Romantikus komédia Josh Henderson főszereplésével, aki egy olyan ambíciózus zenészt alakít, akit legutóbbi kapcsolata során nagy csalódás ért. Mivel Adam képtelen megtartani a lányokat, amikor kedves hozzájuk, elhatározza, hogy a jövőben csúnyán fog velük bánni érdeklődésük fenntartása érdekében. Új személyisége először nagy sikert arat a lányok körében, azonban találkozik a nagy "Ő"-vel, Molly-val (Jenna Dewan), aki ráébreszti, hogy nem mindekinek imponál a "kemény fiú" viselkedés.

Forgatókönyvíró: Abraham Taylor
Zene: Josh Aker
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 2010.09.13.
 
2019.07.25 Ms. Akárki

legújabb vélemény

Jenna Dewan Tatum miatt néztem meg főleg és kifejezetten jól szórakoztam rajta. Romantikus vígjáték létére egész pörgős. Egyedül a főszereplő srác évődése idegesített a végére.

0
 
2017.07.20 Orosz István

Nekem tetszett jó kis ifjúsági film, rendesen feldolgozza, és bemutatja a kamaszkori problémákat. Van benne egy két jó poén, de a történet is nagyoncjó.

0
 
2018.07.29 BaloghBogi42

Igazán igényes romantikus vígjáték. Josh Henderson pedig a lehető legjobb választás volt, mert amellett, hogy igazán helyes, a színészi és énekesi képességei is igazán figyelemreméltók. A legszebb száma azonban, habár a többi is zseniális, a Tell me... Több

0
 
2018.10.02 thejoker

Nagyon jó kis romantikus vígjáték. A történet igazán jó, van benne egy pár jó poén is.

0
 
2017.12.30 authorgirlll

Nagyon szeretem ezt a filmet és az utolsó dal mindent vitt. Angolosok előnyben. Itt a csajnak tényleg volt érdemi szerepe nem csak kirakat aki a pasi igényeihez alkalmazkodik. a színészek szuperek tetszett hogy pont elég háttérsztorit láttunk de nem mutatták be még a macskát is. Mindenkinek ajánlom.

0