Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
84
Filmadatlap
 
29
Szereplők
60
Vélemények
9
Képek
10
Videók
 
u.ancsa   2019. 10. 27.

legújabb vélemény

Egy a sok közül

Ritka az olyan film, amiben ilyen kiemelkedően jók a zenék. Nem musical, tehát életszerűen vannak beletéve a dalok. Jóhangú színészek, jó sztori, vicces cselekmény.

 
indingo   2017. 04. 18.

Engem az olyan filmek, ahol csapatok csapnak össze, tánc, ének vagy pompom tudásban rájöttem, hogy idegesítenek, pedig még nem is voltak benne rossz dalok. Ebben volt a mikor az egyik énekes sugárban körbehányja a színpadot? Azon nevetett valaki?


 
ArpiHajdu és Réci   2017. 02. 06.

2012 nagy meglepetése

Számomra a 2012-es év egyik nagy meglepetése volt ez a film. Merem ezt úgy állítani, hogy nem vagyok egy kimondottan a cappella kedvelő személy. Ebből kifolyólag, ha valaki azt mondta volna, hogy egy a cappella lánybandáról szóló filmen jót fogok szórakozni, akkor az illetőt kiröhögtem volna. Nagyon nagy erénye a filmnek, hogy nem a dalokkal próbálja eladni magát (bár tény, hogy nagyon jól vannak átírva a dalok a cappella stílusban), hanem nagyon jó karakterekkel is rendelkezik. Anna Kendrick nagyszerű ebben a kissé különc, "alter" csaj szerepében (nem is értem, hogy tudott szerepet vállalni abban a Twilightnak nevezett valamiben) mellette pedig nagyon jó és vicces mellékszereplőket válogatt... több»

 
Deku   2017. 07. 25.

Az első része lett ennek a legjobb, tökre jópofa film, tele aranyos karakterrel és csúcsabbnál csúcsabb hanokkal. A zenék is teljesen rendben voltak és nem nyomatták agyon a pop számokat.

 
Orosz István   2016. 05. 28.

Soha nem szerettem az ilyen fajta filmeket, de egy a fene adtam neki egy esélyt mondom miért is ne max 20 perc múlva kikapcsolom. Aztán azon kaptam magam, hogy élvezem a filmet. Tehát a sztori is nagyon ott van, ráadásul poénos is. A zenei feldolgozások is nagyon tetszenek, a végén nagyot ütött az a kis mix a fináléban, sőt vissza is kerestem youtuben. Szóval ajánlani tudom aki nem is szereti az ilyen stílusú filmeket az most szerintem most ebbe a filmbe kivételre fog találni!

A film összbevétele 115 350 426 dollár volt (imdb.com).

 

Hana Mae Lee eredetileg Stacie szerepére jelentkezett, a meghallgatásra pedig egy koreai népdallal készült.

(ArpiHajdu és Réci )
 

Ez volt az első olyan film, amelyben Anna Kendrick főszerepet játszott és a történet középpontjában teljes egészében ő állt.

(ArpiHajdu és Réci )
 

Anna Kendrick soha nem gondolta volna, hogy a film ekkora siker lesz. Egy nyilatkozatában elhangzott, hogy nem hitte volna, hogy ennyi embert érdekel, ahogy bolond csajok a capellát énekelnek.

(ArpiHajdu és Réci )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.