Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  
85%

Tökéletes hang (2012)

Pitch Perfect
Filmadatlap
 
29
Szereplők
61
Vélemények
10
Képek
10
Videók

Galéria (10)

Videók (10)

 
Sabnock Sanatory   2020. 11. 05.

legújabb vélemény

0

Semmi különös, csak úgy rossz, ahogy van. Értelmetlen, nevetséges, unszimpatikus karakterek, akik még idegesítőek is. A zenei betétek csapnivalóan rosszak. Egyszóval egy összecsapott trágyahalom.

 
indingo   2017. 04. 18.

0

Engem az olyan filmek, ahol csapatok csapnak össze, tánc, ének vagy pompom tudásban rájöttem, hogy idegesítenek, pedig még nem is voltak benne rossz dalok. Ebben volt a mikor az egyik énekes sugárban körbehányja a színpadot? Azon nevetett valaki?

 
ArpiHajdu és Réci   2017. 02. 06.

0
2012 nagy meglepetése

Számomra a 2012-es év egyik nagy meglepetése volt ez a film. Merem ezt úgy állítani, hogy nem vagyok egy kimondottan a cappella kedvelő személy. Ebből kifolyólag, ha valaki azt mondta volna, hogy egy a cappella lánybandáról szóló filmen jót fogok szó... teljes kritika»

 
Deku   2017. 07. 25.

0

Az első része lett ennek a legjobb, tökre jópofa film, tele aranyos karakterrel és csúcsabbnál csúcsabb hanokkal. A zenék is teljesen rendben voltak és nem nyomatták agyon a pop számokat.

 
Orosz István   2016. 05. 28.

0

Soha nem szerettem az ilyen fajta filmeket, de egy a fene adtam neki egy esélyt mondom miért is ne max 20 perc múlva kikapcsolom. Aztán azon kaptam magam, hogy élvezem a filmet. Tehát a sztori is nagyon ott van, ráadásul poénos is. A zenei feldolgozá... több»

 
dailyfilmsan   2020. 05. 22.

0

Mindig is szerettem a zenés táncos filmeket és a Tökéletes hang ezt a kategóriát képes egy új oldalról, az akapella oldaláról bemutatni. Szerintem szórakoztató film kellő hülyeséggel kellő motivációval és jó sok zenével. Nekem maximálisan bejött.

 
Ms. Akárki   2019. 05. 17.

0

A film maga elég gyengécske de a mixelt akapellás számok miatt nagyon jó. Anna Kendrick hangját nagyon szeretem. Izgalmas volt látni, ahogy feldolgoz friss slágereket sajátos módon. Tipikus tinifilm amúgy. Suli, szerelem és zene.

A film összbevétele 115 350 426 dollár volt (imdb.com).

 

Hana Mae Lee eredetileg Stacie szerepére jelentkezett, a meghallgatásra pedig egy koreai népdallal készült.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Ez volt az első olyan film, amelyben Anna Kendrick főszerepet játszott és a történet középpontjában teljes egészében ő állt.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Anna Kendrick soha nem gondolta volna, hogy a film ekkora siker lesz. Egy nyilatkozatában elhangzott, hogy nem hitte volna, hogy ennyi embert érdekel, ahogy bolond csajok a capellát énekelnek.

(ArpiHajdu és Réci)
 

John Michael Higgins egy korábbi filmjében (a 2006-os Szakíts, ha bírsz címűben) egy a capella formáció egyik énekesét alakította. A filmbeli együttes neve Tone Ranger volt.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Az Anna Kendrick által előadott dal "Cups (Miss Me When I'm Gone) a filmnek köszönhetően óriási népszerűségre tett szert: 2013. januárjában a Billboard 100-as listáján a 93. helyen debütált, majd egészen a lista hatodik helyéig kúszott fel.

(ArpiHajdu és Réci)