Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
73%

A csajok háborúja (2009)

Bride Wars
Filmadatlap
 
30
Szereplők
17
Vélemények
15
Képek
1
Videók

Galéria (15)

Anne Hathaway

Videók (1)

 
Ms. Akárki   2019. 07. 23.

legújabb vélemény

0

Tipikusnak nem éppen mondható romantikus film. Az esküvőjüket egy baki miatt véletlenül ugyan arra a napra foglalózzák és ez csak az utolsó pillanatokban derül ki amikor már nincs másik időpont, így megindul a cselek és harcok folyamata, hogy végül k... több»

 
Deku   2017. 10. 14.

0

Egyszerű szerethető és nagyon mókás. Anne Hathaway pedig most is nagyszerű mint mindig. Az egyik legnagyobb kedvencem lett ez a film, bőven azt a szintet hozta amit vártam tőle és ez a film már olyan volt amit bármikor újra tudnék nézni. Elszórakoztatott nem kicsit. Remek volt.

 
dailyfilmsan   2019. 04. 22.

0

Vicces, csajos vígjáték egy igen jó szereposztással. A rivalizáció a csajok mindennapjainak része, és ez a film dögivel hozza a példát rá. Barátnőkkel nagyon is jó megnézni, viszont a férfiakat ne kínozzuk vele! Aki szereti Kate Hudsont és Anne Hathaway-t, annak kötelező darab.

 
hszpp   2017. 02. 02.

0

Tipikusan olyan estékre való,amikor a csajokkal összeülünk,rendelünk pizzát,sütünk sütit,és csacsorászunk. Nem bőgős,romantikus,nyálas film,hanem mókás,és igazán szórakoztató:)

 
diumiu   2018. 01. 31.

0

Ha az ember szeretne kikapcsolódni és azért szeretne jókat mosolyogni, akkor válassza ezt a filmet, mert ez arra a célra tökéletesen megfelel. Humoros és szerintem elgondolkodtató is, hogy mi nők milyenek is tudunk lenni.

 
kevelin   2017. 10. 14.

0

LEgalább 100x láttam már, imádom. Nagyon aranyos vicces barátnős sztori. Tipikusan kifejezi hogy a csajoknál az örökké néha nem úgy alakul ahogy tervezik de aztán mégis mindig visszatalálnak egymáshoz

 
Gigi   2017. 01. 17.

0

Egyszernézős limonádé, de ezzel együtt szórakoztató. Vannak benne kifejezetten jó jelenetek. Tipikus lazulós, csajos szombat esti film.

A film összbevétele 114 663 461 dollár volt (imdb.com).

 

Eredetileg a film egy tini komédia lett volna, amelyben Emma Roberts és Nikki Reed alakította volna Liv-et és Emma-t.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Anne Hathaway a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb női főszereplőnek járó díjára.

(mamiéstöti2)