A csajok háborúja (2009)

Bride Wars

Anne Hathaway

Ms. Akárki   2019. 07. 23.

Tipikusnak nem éppen mondható romantikus film. Az esküvőjüket egy baki miatt véletlenül ugyan arra a napra foglalózzák és ez csak az utolsó pillanatokban derül ki amikor már nincs másik időpont, így megindul a cselek és harcok folyamata, hogy végül k... több»

Deku   2017. 10. 14.

Egyszerű szerethető és nagyon mókás. Anne Hathaway pedig most is nagyszerű mint mindig. Az egyik legnagyobb kedvencem lett ez a film, bőven azt a szintet hozta amit vártam tőle és ez a film már olyan volt amit bármikor újra tudnék nézni. Elszórakoztatott nem kicsit. Remek volt.

dailyfilmsan   2019. 04. 22.

Vicces, csajos vígjáték egy igen jó szereposztással. A rivalizáció a csajok mindennapjainak része, és ez a film dögivel hozza a példát rá. Barátnőkkel nagyon is jó megnézni, viszont a férfiakat ne kínozzuk vele! Aki szereti Kate Hudsont és Anne Hathaway-t, annak kötelező darab.

hszpp   2017. 02. 02.

Tipikusan olyan estékre való,amikor a csajokkal összeülünk,rendelünk pizzát,sütünk sütit,és csacsorászunk. Nem bőgős,romantikus,nyálas film,hanem mókás,és igazán szórakoztató:)

diumiu   2018. 01. 31.

Ha az ember szeretne kikapcsolódni és azért szeretne jókat mosolyogni, akkor válassza ezt a filmet, mert ez arra a célra tökéletesen megfelel. Humoros és szerintem elgondolkodtató is, hogy mi nők milyenek is tudunk lenni.

kevelin   2017. 10. 14.

LEgalább 100x láttam már, imádom. Nagyon aranyos vicces barátnős sztori. Tipikusan kifejezi hogy a csajoknál az örökké néha nem úgy alakul ahogy tervezik de aztán mégis mindig visszatalálnak egymáshoz

Gigi   2017. 01. 17.

Egyszernézős limonádé, de ezzel együtt szórakoztató. Vannak benne kifejezetten jó jelenetek. Tipikus lazulós, csajos szombat esti film.

Eredetileg a film egy tini komédia lett volna, amelyben Emma Roberts és Nikki Reed alakította volna Liv-et és Emma-t.

(ArpiHajdu és Réci)

Anne Hathaway a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb női főszereplőnek járó díjára.

(mamiéstöti2)