Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
16
Szereplők
12
Vélemények
9
Képek
2
Videók
 
Sabnock Sanatory   2020. 06. 15.

legújabb vélemény

Hát igen,ha Freddie Prinze Jr.-t meglátom,feláll a szőr a karomon.A nők bálványa volt,de a szinészi véna nála nulla.Az állandóan kikerekedett szeme,és bárgyú mosolya számomra idegesítő. A film sem egy nagy pukkanás.Aranyos,bájos,de olyan semmilyen.

 
diumiu   2018. 01. 31.

Tini film kategóriában ez a fim azt gondolom teljesen megállja a helyét, tini korszakom egyik kedvence. Annak idején ha Freddie Prinze Jr. feltűnt egy ilyen jellegű filmben az siker volt. A történet, a zenék nagyon jók voltak, kikapcsolódásnak tökéletes.


 
Ms. Akárki   2019. 07. 25.

Kedvenc tinifilmem. Igazán érzelmes ahogy a normális, nem népszerű okos lány belecsöppen az iskolai élet középpontjába és végül a szerelem is rátalál. A táncjelenetek pedig kifejezetten tetszettek.

 
Norbert93   2019. 02. 05.

Végre egy tinifilm, ami nem az Amerikai Pite és mégis nagyon jó. Még évtizedek után is filmek százai építkeznek a stílusára.

 
Leoni   2016. 04. 30.

Az egyik legjobb tini vígjáték, klasszikussá vált mondásokkal, és olyan kifigurázható jelenetekkel, mint amikor a csúnya lányból fél óra alatt szépség lesz. De ettől még akkoriban ez volt és maradt is az egyik kedvencem, a jó zenék és emlékezetessé teszik a filmet.

 
GaraiV   2016. 08. 29.

Tetszik a filmben hogy nem az a sablonos vígjáték, hanem nagyon jó és ötletetes a sztorija is. Végig fenntartja a figyelmet és leköti a nézőt, a humora is jó és a szereplők is

 
cinderella   2016. 12. 31.

Nagyon tini film, régebben jobban tetszett, de felnőtt fejjel már nem annyira szimpatikus. Igazából nagy probléma nincsen vele, a színészek jók, a történettel sincsen baj, de úgy néz ki kinőttem már belőle. Egyszer nézhető kategória.

A film összbevétele 103 166 989 dollár volt (imdb.com).

 

Usher és Rachel Leigh Cook a film végzős báli jeleneteit úgy élték meg, mint a sajátjukat, ugyanis egyikük sem tudott elmenni rá.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A filmbéli karakterek keresztneveivel a Hanson nevű zenekarra utaltak (Zack és Taylor, valamint Mackenzie és Jesse).

(ArpiHajdu és Réci)
 

A nagyszabású táncos jelenet a gimis végzős bálon eredetileg nem volt benne a forgatókönyvben, az utolsó pillanatban került csak be a filmbe.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Mena Suvari, LeeLee Sobieski és Jordana Brewster is szóba jöttek Laney szerepére.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Josh Hartnett majdnem megkapta Zack szerepét.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A Laney Boggs név Winona Ryder két korábbi filmes karakterének a nevéből áll össze: Kim Boggs az Ollókezű Edward-ból és Lelaina "Laney" Pierce a Nyakunkon az életből.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A filmben híres zenészek is feltűnnek, például Lil Kim (Alex szerepében) és Usher, aki a gimi Dj-je és a végzős bálon egy fergeteges party-t kerekít.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A film első felében, az akkor már rövid hajú Rachael Leigh Cook póthajat viselt.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A Hősök és a Szívek szállodája későbbi sztárja, Milo Ventimiglia feltűnik egy kis szerepben. A foci csapat egyik tagját alakítja, aki Laney-ék házában segít takarítani.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Rachael Leigh Cook a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb feltörekvő színésznek járó díjára.

(mamiéstöti2)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.