Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
16
Szereplők
10
Vélemények
9
Képek
2
Videók
 
diumiu   2018. 01. 31.

Tini film kategóriában ez a fim azt gondolom teljesen megállja a helyét, tini korszakom egyik kedvence. Annak idején ha Freddie Prinze Jr. feltűnt egy ilyen jellegű filmben az siker volt. A történet, a zenék nagyon jók voltak, kikapcsolódásnak tökéletes.

 
Ms. Akárki   2019. 07. 25.

Kedvenc tinifilmem. Igazán érzelmes ahogy a normális, nem népszerű okos lány belecsöppen az iskolai élet középpontjába és végül a szerelem is rátalál. A táncjelenetek pedig kifejezetten tetszettek.


 
Norbert93   2019. 02. 05.

Végre egy tinifilm, ami nem az Amerikai Pite és mégis nagyon jó. Még évtizedek után is filmek százai építkeznek a stílusára.

 
Leoni   2016. 04. 30.

Az egyik legjobb tini vígjáték, klasszikussá vált mondásokkal, és olyan kifigurázható jelenetekkel, mint amikor a csúnya lányból fél óra alatt szépség lesz. De ettől még akkoriban ez volt és maradt is az egyik kedvencem, a jó zenék és emlékezetessé teszik a filmet.

 
GaraiV   2016. 08. 29.

Tetszik a filmben hogy nem az a sablonos vígjáték, hanem nagyon jó és ötletetes a sztorija is. Végig fenntartja a figyelmet és leköti a nézőt, a humora is jó és a szereplők is

A film összbevétele 103 166 989 dollár volt (imdb.com).

 

Usher és Rachel Leigh Cook a film végzős báli jeleneteit úgy élték meg, mint a sajátjukat, ugyanis egyikük sem tudott elmenni rá.

(ArpiHajdu és Réci )
 

A filmbéli karakterek keresztneveivel a Hanson nevű zenekarra utaltak (Zack és Taylor, valamint Mackenzie és Jesse).

(ArpiHajdu és Réci )
 

A nagyszabású táncos jelenet a gimis végzős bálon eredetileg nem volt benne a forgatókönyvben, az utolsó pillanatban került csak be a filmbe.

(ArpiHajdu és Réci )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.