Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
78%

A csaj nem jár egyedül (1999)

She's All That
Filmadatlap
 
26
Szereplők
16
Vélemények
9
Képek
2
Videók

Galéria (9)

Videók (2)

 
Ildikó Bacskai   2021. 10. 21.

legújabb vélemény

2

Ez a film nem egy filmművészeti remekmű, de nem is ezért érdemes nekiülni, hanem azért, mert az Y generáció kultikus tinifilmje, az akkori szalagavatós táncok ihletője és a Bravo magazinok anyag forrása. :D Minden lány Freddie Pr. Juniorba volt szere... több»

 
indingo   2020. 10. 04.

0

Én bírtam Freddie Prinze Jr.-t. A film eléggé kiszámítható, de akkor amikor futott jónak számított. Olyan tipikus amerikai film meg bolondítva egy kis rút kiskacsa storyval.

 
elekm90   2020. 10. 27.

1

Egy tucat(romantikus)komédia, tipikus 90-es évek feelingje van a filmnek, akkoriban nagyon sok hasonló készült. Egyszer meg lehet nézni, egyaránt vannak benne aranyos és gáz jelenetek, Freddie Prinze Jr. alakítását viszont fájt nézni.

 
Sabnock Sanatory   2020. 06. 15.

0

Hát igen,ha Freddie Prinze Jr.-t meglátom,feláll a szőr a karomon.A nők bálványa volt,de a szinészi véna nála nulla.Az állandóan kikerekedett szeme,és bárgyú mosolya számomra idegesítő. A film sem egy nagy pukkanás.Aranyos,bájos,de olyan semmilyen.

 
HE7EDIK   2021. 08. 05.

0

A 90-es évek végén, 2000-es évek elején egymást követték a jobb és rosszabb tini vígjátékok, ez egyértelműen az előbbi kategóriába esik. Prince Jr. és Paul Walker párosa remek, de a női felhozatalra sem lehet panasz. Egy szórakoztató nosztalgia az egész, hogy milyen jó és gondtalan is volt fiatalnak lenni.

 
Ms. Akárki   2019. 07. 25.

0

Kedvenc tinifilmem. Igazán érzelmes ahogy a normális, nem népszerű okos lány belecsöppen az iskolai élet középpontjába és végül a szerelem is rátalál. A táncjelenetek pedig kifejezetten tetszettek.

 
Spidey   2020. 02. 21.

1

Aranyos tinifilm jó zenékkel. Kifejezetten tetszettek a táncjelenetek és benne a remek a színészi társaság és Paul Walker Igazi meglepetés volt amikor megláttam hogy ő is szerepel benne. Érdekes romantikus végkifejlet, nagyon örültem hogy végül a két főszereplő egymásra találtak.

A film összbevétele 103 166 989 dollár volt (imdb.com).

 

A Netflix szerezte meg a jogot, hogy több mint 20 év után remake-elje a filmet A srác nem jár egyedül címmel, mely 2021.08.27-től tekinthető meg a streaming platformon.

(Spidey)
 

Usher és Rachel Leigh Cook a film végzős báli jeleneteit úgy élték meg, mint a sajátjukat, ugyanis egyikük sem tudott elmenni rá.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A filmbéli karakterek keresztneveivel a Hanson nevű zenekarra utaltak (Zack és Taylor, valamint Mackenzie és Jesse).

(ArpiHajdu és Réci)
 

A nagyszabású táncos jelenet a gimis végzős bálon eredetileg nem volt benne a forgatókönyvben, az utolsó pillanatban került csak be a filmbe.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Mena Suvari, LeeLee Sobieski és Jordana Brewster is szóba jöttek Laney szerepére.

(ArpiHajdu és Réci)