Advertisement
Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
25
Szereplők
16
Vélemények
14
Képek
2
Videók
 
Ms. Akárki   2019. 07. 21.

legújabb vélemény

Imádtam. Az egyik legjobb és legeredetibb romantikus film amit mostanában láttam, pedig nem egy mai darab. Nem is értem, hogy nem keveredett eddig a kezem közé. Kate Beckinsale és John Cusack között a kémia isteni. És a történet, hogy a számát a csaj egy könyvbe írta bele, amit beadott egy antikváriumba... és pont a pasi nászajándékba kapja meg azt a könyvet...zseniális.

 
Artemisia   2017. 12. 18.

Kedves és szívhez szóló romantikus történet. Az egész hangulat olyan bájos,szinte érezni a levegőben a misztériumot. Kate Backinsale karaktere nagyon aranyos :-)


 
indingo   2017. 05. 02.

Remek kis film. nem egy szokványos csöpögős romantikus film, az egyik kedvencem. Tetszett a liftes és a dolláros jelenet, amikor a könyvet pedig megkapja a feleségétől igazi arculcsapás volt.

 
Deku   2017. 10. 25.

Eszement jó a film, tuti megnézem még többször is majd. Nem kellett csalódjak. Ez a film kettő az egyben mivel egyszerre izgalmas és szórakoztató. Az egész stílusa igazán megnyerő és kellemes lehet bármilyen korosztály számára aki vevő rá.

 
Lonka   2017. 07. 29.

Nagyon jól megírt sztori ez, én nagyon kedvelem. Rengeteg jó megoldás volt a filmben. Bírtam a liftes jelenetet, a könyv körüli mizériát és a bankjegyre írt telefonszám ötletét.

Kate Beckinsale
Kate Beckinsale
Kate Beckinsale
Kate Beckinsale
John Cusack
Kate Beckinsale

A film összbevétele 77 516 304 dollár volt (imdb.com).

 

A korcsolyapályás jelenetekhez egy saját műjégpályát alakítottak ki a Wollman pályán belül.

(Artemisia )
 

A téli jeleneteket augusztusban vették fel.

(Artemisia )
 

A World Trade Center elleni 2001-es támadás után az összes felvételről digitálisan eltávolították az ikertornyokat.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.