Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
82%

Szerelem a végzeten (2001)

Serendipity
Filmadatlap
 
25
Szereplők
19
Vélemények
14
Képek
2
Videók

Galéria (14)

Kate Beckinsale
Kate Beckinsale
Kate Beckinsale
Kate Beckinsale
John Cusack
Kate Beckinsale

Videók (2)

 
Spidey   2021. 10. 26.

legújabb vélemény

1

Mi már elkezdtük a klasszikusnak nem éppen mondható karácsonyi hangolódásunkat ezzel a filmmel. John Cusackot nagyon kedveljük, és ezt a romantikus filmjét meg egyenesen imádjuk. Eléggé alulértékelt az emberek körében, amit nem is értek. Mert egy kic... több»

 
Artemisia   2017. 12. 18.

3

Kedves és szívhez szóló romantikus történet. Az egész hangulat olyan bájos,szinte érezni a levegőben a misztériumot. Kate Backinsale karaktere nagyon aranyos :-)

 
indingo   2017. 05. 02.

0

Remek kis film. nem egy szokványos csöpögős romantikus film, az egyik kedvencem. Tetszett a liftes és a dolláros jelenet, amikor a könyvet pedig megkapja a feleségétől igazi arculcsapás volt.

 
Sabnock Sanatory   2020. 12. 10.

0

Aranyos, bájos és szívmelengető. Beckinsale őrjítően szép és izgató, igazi nő, Cusack pedig egy kedves, mókás fickó, akinek tudunk szurkolni. Érdemes megnézni, hiszen melegséget csempész titokban a szívünkbe.

 
Deku   2017. 10. 25.

0

Eszement jó a film, tuti megnézem még többször is majd. Nem kellett csalódjak. Ez a film kettő az egyben mivel egyszerre izgalmas és szórakoztató. Az egész stílusa igazán megnyerő és kellemes lehet bármilyen korosztály számára aki vevő rá.

 
Crystaldeer   2020. 08. 30.

0
Reményekkel teli romantikus

Olyan 16-17 éves voltam, mikor először láttam ezt a filmet, és teljesen oda voltam érte. Valamiért olyan reményekkel teli romantikusnak találtam, mert akkoriban az ember saját maga is az igaziról álmodozik, legalábbis a csajok biztosan :D; aztán felnőttem, és jóval idősebb fejjel megnéztem újra, és teljesen máshogy hatott az egész film, szóval akkor már csalódás volt. Lehet, közrejátszik az is, hogy időközben láttam már a forgatás helyszíneit is, és lehet, már azért nem tűnt olyan varázslatosnak. Mindenesetre 4-est adok, mert jó film, de igazából teljesen kikövetkeztethető a történet menete.

 
Ms. Akárki   2019. 07. 21.

0

Imádtam. Az egyik legjobb és legeredetibb romantikus film amit mostanában láttam, pedig nem egy mai darab. Nem is értem, hogy nem keveredett eddig a kezem közé. Kate Beckinsale és John Cusack között a kémia isteni. És a történet, hogy a számát a csaj... több»

A film összbevétele 77 516 304 dollár volt (imdb.com).

 

A korcsolyapályás jelenetekhez egy saját műjégpályát alakítottak ki a Wollman pályán belül.

(Artemisia )
 

A téli jeleneteket augusztusban vették fel.

(Artemisia )
 

A World Trade Center elleni 2001-es támadás után az összes felvételről digitálisan eltávolították az ikertornyokat.

(kázsé)
 

A New York-i forgatás során a következő feliratot rakták ki a forgatás helyszínén: "Igen, egy filmet forgatunk. A címe Szerelem a végzeten, John Cusack játszik benne, és valami brit lány, akit nem ismernek, hiába mondjuk el a nevét. Ma este fogunk forgatni holnap délelőttig. Kérjük, ne kérdezzenek semmit a stábtagoktól. Még ha nem is tűnik úgy, hogy dolgoznak, akkor is gondolkodnak."

(kázsé)
 

A második film, amiben John Cusack a Cassiopeia csillagképpel akar elbűvölni egy lányt. Az első az 1985-ös Tuti dolog.

(kázsé)