Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
83%

Szökőhév (2010)

Leap Year
Filmadatlap
 
27
Szereplők
15
Vélemények
38
Képek
2
Videók

Galéria (38)

Videók (2)

 
Master   2022. 06. 17.

legújabb vélemény

6
Szórakoztató, vicces, romantikus

A kedvenc filmjeim közé sorolom a 2010-es Szökőhév (Leap Year) című filmet, mert egyszerre szórakoztató, vicces és romantikus is. Amy Adams és Matthew Goode párosa egyszerűen utánozhatatlan. Bár az alaptörténet egy kis bugyutaság, annyi ebben a filmben a csetlés-botlás, feleselés és poénos párbeszéd, hogy elfelejted a szimpla sztorit. Jók a helyszínek is, főleg azok számára, akiknek alapból bejön Írország. A vég természetesen Happy end és a nők zsebkendőért nyúlnak. Mi férfiak pedig egyszerűen jól szórakozunk. Nálam: 80%-os.

 
Berto49   2017. 12. 14.

0

Bájos romcom, egyike azon kevés ilyen típusú filmeknek, amilyeneket szívesen megnézek. Hozzájárul a két nagyon szimpatikus főszereplő (Amy Adams, és Matthew Goode), valamint a csodálatos ír táj, valamint a szerethető, kedves történet.

 
lolita13   2016. 10. 17.

1

nem tipikus történet hiszen kevés film készül arról, hogy egy lány kéri meg a fiú kezét, de pont ezért különleges. Egyébként aranyos, humoros kedves kis film amit mindenkinek ajánlók.

 
doroffee   2016. 02. 14.

1

Nagyon szerettem ezt a filmet. Tetszett, hogy nem egy nagyon tipikus nyálas modern vígjáték, annál jóval mélyebb. A karakterek nagyon el lettek találva, és nagyon jól működnek egymással.

 
Ms. Akárki   2019. 05. 18.

0

Amy Adams az egyik kedvenc színésznőm és itt is bebizonyította számomra, hogy bármilyen egyszerű romantikus filmből is tud kiemelkedőt kihozni. Egyszerre vicces és érzelmes, romantikus ez a film, ahogy felkerekedik megkérni egy régi hagyomány által e... több»

 
Filmelemző   2018. 04. 02.

0

Nagyon szórakoztató, temperamentumos, sziporkázó párbeszédekkel teli, vicces és jópofa vígjáték Anand Tucker rendezésében, Amy Adams és Matthew Goode főszereplésével. Anna (Amy Adams) a párja után utazik Dublinba, hogy egy bugyuta hagyomány szerint m... több»

 
authorgirlll   2017. 12. 30.

0

Nagyon bájos történet. Nagyon szeretem már többször láttam tipikus journey film. A hosszú út után mindenki rájön kit is szeret igazán. A tűzgyújtós rész a kedvencem benne