Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
28
Szereplők
21
Vélemények
15
Képek
2
Videók
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
indingo   2019. 08. 15.

legújabb vélemény

Helyes romantikus történet, kicsit egyszerű, de kedvelhető. A két főszereplő nekem annyira nem illett össze ezért csak 4 csillag.

 
dulkap   2015. 07. 03.

Egy korrekt kis romantikus-vígjáték. A film első része egy remek vígjáték jó poénokkal. A végére kicsit kifárad. Lehet azért mert ott inkább a romantikus műfaj kerül előtérbe.


 
Deku   2017. 10. 22.

Nagy csalódást okozott a film mert bemutató alapján és egy darabig még reménykedtem is. Az első pár perc után azt mondtam, hogy ez tökre jó film lesz. Viszont azt kellett észre vegyem, hogy erős lejtőre került.

 
hszpp   2017. 02. 02.

Nagyon cuki,igazi lányos film,esős napokra. Nem túl nyálas,így fiúkkal is nézhető..:P Eleinte több a humor,a végén már inkább a romantika veszi át a szerepet. Abszolút emészthető,nem a tömör nyáladzás.Bátran nézd meg:)

 
MP170506   2017. 07. 12.

Igazán jól sikerült kis film lett. Jók a poénok, jó a romantikus száll. A színészekre pedig nem lehet panasz, bár enélkül a film nélkül is tudjuk, hogy jók.

Ashton Kutcher

A film összbevétele 219 375 797 dollár volt (imdb.com).

 

219,3 millió dollár bevételt hozott a film.

(LionelMessi10)
 

35 millió dollárból készült a film.

(LionelMessi10)
 

Joy kockázás közben homályos felületű kockákkal dob. Ilyeneket a valóságban soha nem használnak vegasi kaszinókban.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.