Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
68

Mike és Dave esküvőhöz csajt keres (2016)

Mike and Dave Need Wedding Dates
Filmadatlap
 
28
Szereplők
41
Vélemények
16
Képek
15
Videók
 
indingo   2017. 11. 18.

Egynek elment, helyenként még humoros is voltam, tényleg tudtam nevetni, de összességéből egy jó vígjátékhoz sokkal több kell. Nem volt benne olyat amit máshol ne látott volna az ember.

 
ArpiHajdu és Réci   2016. 12. 03.

Hát ez a film... nem tudom, mi folyik mostanában a vígjátékok esetében, de a színvonal egyre csak romlik. Ebben az esetben még az is súlyosbítja a körülményeket, hogy kb. a 30. percnél már azt kérdeztem, mikor lesz vége. Pedig egy másfél órás "filmről" van szó. Az egyetlen valamire való, értékelető momentuma stáblista alatt bejátszott bakiparádé. És itt a lényeg: végig az volt az érzésem, hogy ez az egész csak egy nagyon hosszú bakiparádé gyűjtemény, amire csak úgy rásütötték, hogy film. Mivel is volt konkrétan problémám? Egyrészt amit itt a főszereplők előadtak, az nem színészkedés volt, hanem ripacskodás (ebben kifejezetten Adam DeVine járt élen), a poénok nem viccesek, hanem kínosak voltak, a sokadik übergagyi szóvicc után komolyan ki akartam kapcsolni a tévét, hogy ezt nem nézem tovább (végül nem tettem), a sztoriban pedig szinte percre pontosan lehet tudni, hogy egy ilyen történetnek épp melyik kliséjét fogjuk megkapni. Ha valamit még jó pontként tudok kiemelni, akkor az a jó zenék, amelyek tudtak egy kis bulihangulatot teremteni, de ez még önmagában kevés az üdvösséghez. Szóval az történt, hogy egy könnyed kikapcsolódást akartam, errefel a fejfájás kerülget a rengeteg kínos jelenettől. Ez van akkor, amikor egy vígjáték épp azt nem tudja szolgáltatni, amire alapból kitalálták: nevetetni és szórakoztatni.


 
Orosz István   2016. 07. 08.

Nekem nagyon tetszett a film, rengeteg jó jelenet látható volt. Nagyon humoros volt, megérte rá elmenni. Na például az ugratós jelenet nagyon durva volt, meg a szóviccek Alien nyolcadik utas az anál!!! :D

 
dailyfilmsan   2019. 01. 15.
Szép vagy nem kell hogy okos légy...

Gyenge volt és majdhogy nem szórakoztatónak sem mondanám.... Ez a film gazdagítja azokat a vígjátékokat, amik a közösüléssel, az alkoholizálással, drogozással és káromkodással igyekszik nevettetni. Én ezt kicsinyesnek tartom. Nem is tudtam nevetni a filmen, talán csak két alkalommal. A filmben szépnek atraktívnak mondható személyet (Zack Efron és Anna Kendrick) totál buták, de olyan szinten hogy a szomszéd biztosítékát is kicsapják nem csak a tiéd. Nagyon idegesítőek. A másik két főszereplő pedig csak eljátsz hogy van esze. A film során pedig rájövünk hogy ebben a filmben analfabéták a szereplők és csak egy kiváltság övezi őket a pénz amiből elmentek nyaralni/esküvőzni. A sztori ovodás szintre van leegyszerűsítve sajnos pedig egy kicsit kevesebb pénzfaktor és egy narratíva csere jót tett volna a filmnek mert a szereplők nem voltak nagyon rosszak. Nem mondom hogy hűde nagyon rossz kerüld el, de egyszer épp hogy megnézhető és semmivel sem többször.

 
puffancshercegnő   2016. 09. 10.

szerintem egyáltalán nem lett jó. Gagyi poénok voltak benne, inkább volt alpári, mint vicces. Unalmas volt a cselekmény is, még ha csak egy nyári vígjátékról is van szó, akkor is túl egyszerű volt. A Rossz szomszédság és a Haverok fegyverben sokkal jobb volt.

Adam DeVine
Aubrey Plaza
Anna Kendrick
Zac Efron
Anna Kendrick
Aubrey Plaza
Zac Efron
Adam DeVine
Aubrey Plaza
Anna Kendrick
Aubrey Plaza
Anna Kendrick
Adam DeVine
Zac Efron
Adam DeVine
Zac Efron
Zac Efron
Adam DeVine
Zac Efron
Adam DeVine
Aubrey Plaza
Anna Kendrick
Zac Efron
Adam DeVine
Aubrey Plaza
Adam DeVine
Zac Efron
Anna Kendrick
Aubrey Plaza
Anna Kendrick
Adam DeVine
Zac Efron
Anna Kendrick
Zac Efron
Aubrey Plaza
Adam DeVine
Anna Kendrick
Zac Efron
Adam DeVine
Zac Efron
Anna Kendrick
Aubrey Plaza
Zac Efron
Adam DeVine
Adam DeVine
Zac Efron
Anna Kendrick
Aubrey Plaza
Anna Kendrick
Aubrey Plaza
Zac Efron
Adam DeVine
 
Érződik, hogy sok “poén” improvizáció eredménye, ami akár jót is tehetett volna a kész alkotásnak, de úgy látszik, nem mindenki egy Robin Williams. Hát Efron és Devine nagyon messze állnak tőle. 4/10 több»
 
Leginkább azoknak a 18 és 30 év közöttieknek ajánlom, akik csupán néhány agyzsibbasztó, könnyed pillanatra vágynak, és mélyen megvetik a mögöttes tartalommal terhes, gondolkodásra késztető műveket, mert szerencséjükre, ez nem az. 60/100 több»
 
Már a címe is, nem igaz? Mike és Dave esküvőhöz csajt keres. Hát várhatunk ettől bármit? Az a poén, hogy nem várhatunk, de kapunk. több»

A film összbevétele 77 068 246 dollár volt (imdb.com).

 

A kicsit testesebb Adam DeVine nagyon sokat dolgozott az alakján a film előtt, annak érdekében hogy Zack Efron mellett ő is jól mutasson majd.

(dailyfilmsan)
 

A történet egy valóságos hirdetésen alapszik. A hirdetésből és a történetből könyv lett. A könyvből pedig film. Egyébként a könyv címe: Mike and Dave need wedding dates and thousand coctails.

(dailyfilmsan)
 

A film gálapremierje nem a megszokott keretek között zajlott, meglehetősen lazára vették a figurát. A premier után a stáb tagjai a vendégekkel együtt egy Los Angeles-i bárba mentek, ahol többek között sörpongozással múlatták az időt. A vendégek között ott az igazi Mike és David, valamint rengeteg sztár, úgy is mint Emma Stone vagy A munka hősei című vígjátéksorozat sztárjai is.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.