Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
73%

A 40 éves szűz (2005)

The 40 Year Old Virgin
Filmadatlap
 
29
Szereplők
49
Vélemények
16
Képek
3
Videók

Galéria (16)

Videók (3)

 
Bazzzsi   2020. 10. 10.

legújabb vélemény

0

Steve Carell minid valamilyen nem normális figurát játszik, de tényleg. Itt is. Én még normális szerepben nem láttam. A film persze király.

 
mamiéstöti2   2018. 06. 05.

0

Nagyon komoly vígjáték. Egyszerűen parádés a főszereplő játéka és rengeteg poént csempésztek ebbe a valóságszagú történetbe.

 
ArpiHajdu és Réci   2016. 07. 27.

0

Egy jó kis vígjáték, jó poénokkal, egy lúzer karakterrel a középpontban. Bár személy szerint Apatow vígjátékai közül nem ez a kedvencem (nekem eddig legjobban a Felkoppintva és a 40 és annyi tetszett), de egy nézhető és szórakoztató film, amely kikap... több»

 
Deku   2017. 09. 24.

0

Fantasztikus hangulatot csempészett be a film, ami nagyszerűen megadta a film varázsát és így sikerült elbájolnia engem. Ritka az ennyire nagyon tutin elkészített darab. Ezt csak dicsérni tudom.

 
citizenfour99   2016. 03. 13.

1

Remek, szórakoztató vígjáték. Nekem tetszett. Ma már kevesebb van az ilyen jópofa vígjátékokból.

 
Ms. Akárki   2019. 07. 21.

0

Ütős kis pasis vígjáték. Humoros és pörgős film egy kedves srácról, aki már bőven középkorú, jó állása és szép háza van, mégsem sikerült egy nővel sem összeakadnia. És a havarjai a munkahelyén ezt megtudják és minden áron el akarják, hogy veszítse a ... több»

 
Norbert93   2018. 08. 15.

0

Kevés ilyen vicces, ötletes, eredeti, idézhető és lendületes vígjátékot láttam. A maga korszakának legviccesebb filmje, igazi humorbomba.

A film összbevétele 177 378 645 dollár volt (imdb.com).

 

A gyantázás előtt Steve Carell-nek felajánlották, hogy trimmelje le egy kicsit a mellszőrét, s akkor a művelet kevésbé lesz fájdalmas. A színész erre nemet mondott, akárcsak a felkínált Advilekre, mert nem tudta mi vár rá. Később elmondta, hogy az első gondolata a jelenet leforgatása után az volt, hogy "ez nagyon rossz ötlet volt."

(ArpiHajdu és Réci)
 

A gyantázós jelenetre vonatkozóan Steve Carell bevallotta, hogy sokkal jobban fájt neki a szőrtelenítés, mint ahogyan azt előre elgondolta. Ha megfigyeljük, még azt is lehet látni, hogy a színész teste vérzik egy kicsit.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A gyantázós jelenethez szándékosan nem írtak forgatókönyvet, mert a spontán reakciókra akartak építeni. Paul Rudd később elmondta, hogy a jelenet forgatása során valóban nagyon keveset kellett színészkedniük.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Romany Malco a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb feltörekvő színésznek járó díjára.

(mamiéstöti2)
 

Steve Carell a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb férfi főszereplőnek járó díjára.

(mamiéstöti2)