Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
73

A 40 éves szűz (2005)

The 40 Year Old Virgin
Filmadatlap
 
29
Szereplők
48
Vélemények
16
Képek
3
Videók
 
mamiéstöti2   2018. 06. 05.

Nagyon komoly vígjáték. Egyszerűen parádés a főszereplő játéka és rengeteg poént csempésztek ebbe a valóságszagú történetbe.

 
ArpiHajdu és Réci   2016. 07. 27.

Egy jó kis vígjáték, jó poénokkal, egy lúzer karakterrel a középpontban. Bár személy szerint Apatow vígjátékai közül nem ez a kedvencem (nekem eddig legjobban a Felkoppintva és a 40 és annyi tetszett), de egy nézhető és szórakoztató film, amely kikapcsolódáshoz nagyon is ideális. Pár jelenete azóta híressé vált, nem is alaptalanul, s bár az eleje óta tudjuk, hogy happy enddel végződik, szerintem egyszer mindenképp érdemes megnézni.


 
Deku   2017. 09. 24.

Fantasztikus hangulatot csempészett be a film, ami nagyszerűen megadta a film varázsát és így sikerült elbájolnia engem. Ritka az ennyire nagyon tutin elkészített darab. Ezt csak dicsérni tudom.

 
citizenfour99   2016. 03. 13.

Remek, szórakoztató vígjáték. Nekem tetszett. Ma már kevesebb van az ilyen jópofa vígjátékokból.

 
Ms. Akárki   2019. 07. 21.

Ütős kis pasis vígjáték. Humoros és pörgős film egy kedves srácról, aki már bőven középkorú, jó állása és szép háza van, mégsem sikerült egy nővel sem összeakadnia. És a havarjai a munkahelyén ezt megtudják és minden áron el akarják, hogy veszítse a szüzességét, amiből a film egész kalamajkája keveredik. Szerintem nagyon jó kis film, mindenképpen érdemes legalább egyszer megnézni. És a gyantázós smiley-s részen mindig sírok a röhögéstőlXD

A film összbevétele 177 378 645 dollár volt (imdb.com).

 

A gyantázás előtt Steve Carell-nek felajánlották, hogy trimmelje le egy kicsit a mellszőrét, s akkor a művelet kevésbé lesz fájdalmas. A színész erre nemet mondott, akárcsak a felkínált Advilekre, mert nem tudta mi vár rá. Később elmondta, hogy az első gondolata a jelenet leforgatása után az volt, hogy "ez nagyon rossz ötlet volt."

(ArpiHajdu és Réci )
 

A gyantázós jelenetre vonatkozóan Steve Carell bevallotta, hogy sokkal jobban fájt neki a szőrtelenítés, mint ahogyan azt előre elgondolta. Ha megfigyeljük, még azt is lehet látni, hogy a színész teste vérzik egy kicsit.

(ArpiHajdu és Réci )
 

A gyantázós jelenethez szándékosan nem írtak forgatókönyvet, mert a spontán reakciókra akartak építeni. Paul Rudd később elmondta, hogy a jelenet forgatása során valóban nagyon keveset kellett színészkedniük.

(ArpiHajdu és Réci )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.