Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
73%

A 40 éves szűz (2005)

The 40 Year Old Virgin
Filmadatlap
 
29
Szereplők
49
Vélemények
16
Képek
3
Videók
 
Bazzzsi   2020. 10. 10.

legújabb vélemény

0

Steve Carell minid valamilyen nem normális figurát játszik, de tényleg. Itt is. Én még normális szerepben nem láttam. A film persze király.

 
mamiéstöti2   2018. 06. 05.

0

Nagyon komoly vígjáték. Egyszerűen parádés a főszereplő játéka és rengeteg poént csempésztek ebbe a valóságszagú történetbe.


 
citizenfour99   2016. 03. 13.

1

Remek, szórakoztató vígjáték. Nekem tetszett. Ma már kevesebb van az ilyen jópofa vígjátékokból.

 
ArpiHajdu és Réci   2016. 07. 27.

0

Egy jó kis vígjáték, jó poénokkal, egy lúzer karakterrel a középpontban. Bár személy szerint Apatow vígjátékai közül nem ez a kedvencem (nekem eddig legjobban a Felkoppintva és a 40 és annyi tetszett), de egy nézhető és szórakoztató film, amely kikap... több»

 
Deku   2017. 09. 24.

0

Fantasztikus hangulatot csempészett be a film, ami nagyszerűen megadta a film varázsát és így sikerült elbájolnia engem. Ritka az ennyire nagyon tutin elkészített darab. Ezt csak dicsérni tudom.

 
Ms. Akárki   2019. 07. 21.

0

Ütős kis pasis vígjáték. Humoros és pörgős film egy kedves srácról, aki már bőven középkorú, jó állása és szép háza van, mégsem sikerült egy nővel sem összeakadnia. És a havarjai a munkahelyén ezt megtudják és minden áron el akarják, hogy veszítse a ... több»

 
Norbert93   2018. 08. 15.

0

Kevés ilyen vicces, ötletes, eredeti, idézhető és lendületes vígjátékot láttam. A maga korszakának legviccesebb filmje, igazi humorbomba.

Galéria (16)

Videók (3)

A film összbevétele 177 378 645 dollár volt (imdb.com).

 

A gyantázás előtt Steve Carell-nek felajánlották, hogy trimmelje le egy kicsit a mellszőrét, s akkor a művelet kevésbé lesz fájdalmas. A színész erre nemet mondott, akárcsak a felkínált Advilekre, mert nem tudta mi vár rá. Később elmondta, hogy az első gondolata a jelenet leforgatása után az volt, hogy "ez nagyon rossz ötlet volt."

(ArpiHajdu és Réci)
 

A gyantázós jelenetre vonatkozóan Steve Carell bevallotta, hogy sokkal jobban fájt neki a szőrtelenítés, mint ahogyan azt előre elgondolta. Ha megfigyeljük, még azt is lehet látni, hogy a színész teste vérzik egy kicsit.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A gyantázós jelenethez szándékosan nem írtak forgatókönyvet, mert a spontán reakciókra akartak építeni. Paul Rudd később elmondta, hogy a jelenet forgatása során valóban nagyon keveset kellett színészkedniük.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Romany Malco a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb feltörekvő színésznek járó díjára.

(mamiéstöti2)
 

Steve Carell a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb férfi főszereplőnek járó díjára.

(mamiéstöti2)
 

Az Universal Pictures stúdió 130. forgalmazott filmje.

(mamiéstöti2)
 

Seth Rogen és Jonah Hill 1. közös filmje.

(dulkap)
 

Owen Gleiberman (Entertainment Weekly) értékelésében A minősítést adott a filmnek. Kiemelte, Steve Carell alakítását, aki hitelessé tette a figurát.

(Bogi87)
 

Manohla Dargis (The New York Times) szerint Steve Carell alakítása zseniális volt.

(Bogi87)
 

Keresztény körökben sok kritikát kapott a film, hiszen azt sgallja, probléma van azokkal az emberekkel, akik szüzességüket sokáig "tartogatják".

(Bogi87)