Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
69%

Keresd a nőt! (1998)

There's Something About Mary
Filmadatlap
 
32
Szereplők
20
Vélemények
14
Képek
1
Videók
 
Berto49   2019. 04. 15.

legújabb vélemény

0
Soha többé Ben Stiller!

Úgy emlékszem ez volt az a film, amely után megfogadtam, hogy többet nem nézek olyan filmet, amelyben Ben Stiller szerepel. Sokan kedvelik, szívük joga, de szerencsére nincs ízlésterror, én nem kérek belőle. Egyébként a Farrelly-testvérek munkái sem valók a kedvemre, mert ez az ízléstelen altesti poénok kimagasló gyűjteménye. Már az első percekben is kaphatunk bemutatót belőlük sőt még fokozni is tudják. Nem hozok példát, aki látta a filmet, az sejtheti hogy mire gondolok. Számomra egyetlen megmosolyogtató poén a "tetőtől-talpig" begipszelt kiskutya volt, de ha jól belegondolok ez is eléggé morbid húzás. Az idióta karakterek, a hiteltelen történet és az időnként megjelenő dobos és gitáros duó néha már arra késztetett, hogy hagyjam abba a film „élvezetét”. Szinte hihetetlen, hogy a testvérek közül Peter képes volt olyan filmre is, mint a „Zöld könyv”, mert ilyenre a korábbi munkáit ismerve egyáltalában nem lehetett számítani. Remélem, hogy nem „kisiklás” volt, hanem ezt a vonalat fogja a későbbiekben is folytatni.

 
Deku   2017. 10. 25.

0

Nem mentes a hibáktól viszont az unalomtól mindenképp az és én nagyon szerettem. Nagyon kellemes hangvételű film és egy percig se hagyja az embert unatkozni. A párbeszédek kellőképpen szellemesek és üdítőek.


 
HETEDIK   2017. 09. 26.

0

Farelly tesók itt sem finomkodnak, elég a "hajzselés" részre gondolni... Egyszer nézhető baromság, néhány jó jelenettel. Tesóktól én inkább Nagyon nagy őt ajánlom.

 
Yosihiro   2016. 05. 16.

0

Azt hiszem 1998 ban ha jól melékszem akkori a film nagyon jót szórakoztam. C Diaz mindneképp egy remek alakítást mutaott be. Egyik kedvenc szinésznőm megérdemli ezért az alakításért az 5 csillagot. Üdv Ysoi

 
Norbert93   2019. 04. 07.

0

Nagyon szórakoztató kis vígjáték, igaz, hogy Ben Stiller szinte minden egyes szerepében ugyanezt az esetlen, pancser karaktert alakítja, de annyira beskatulyázta magát a szerepbe, hogy nem is tudnám elképzelni máshogyan. Cameron Diaz meg talán éppen ebben az időszakában a leggyönyörűbb. Könnyed, hétvégi film.

 
esfworld   2016. 01. 13.

0

Ben Stiller egyik legjobb filmje. A színészek nagyon jót alakítanak benne és csak ajánlani tudom ezt a családi, humoros és szórakoztató filmet. Komolyan mondom, elnéznék belőle egy 2. részt is.

 
Tomi   2015. 06. 11.

0

A film kínosan pocsék viccesnek meg aztán pláne nem mondható. Aki szereti Ben Stillert az nagyon nem fog csalódni ebben a filmjében de ajánlani nem ajánlom.

Galéria (14)

Ben Stiller
Ben Stiller
Cameron Diaz

Videók (1)

A film összbevétele 369 884 651 dollár volt (imdb.com).

 

Nagyon magas, 369,9 millió dollár bevételt hozott a film.

(LionelMessi10)
 

23 millió dollár volt a film költségvetése.

(LionelMessi10)
 

1998-ban a 4. legtöbb bevételt hozó film volt.

(mamiéstöti2)
 

Matt Dillon a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb negatív hős díjára.

(mamiéstöti2)
 

Cameron Diaz a filmben nyújtott alakításáért megkapta az MTV Movie Award legjobb női főszereplőnek járó díját.

(mamiéstöti2)
 

Az "AFI 100 év" elnevezésű program részeként az Amerikai Filmintézet összeàllított 2000. elején egy listàt, (AFI's 100 Years…100 Laughs), amely minden idők 100 leghumorosabb filmjét àllítja rangsorba. A jelöltek között volt pl. bohózat komédia, akció-vígjáték, paródia, romantikus vígjáték, szatíra, fekete komédia, zenés vígjàték, stb. Jelen film a 27. helyen végzett a TOP 100-ban.

(Bogi87)
 

A statiszták nagy része a rendező testvérpár baráti és ismerősei közül került ki.

(SódóGA)
 

A hotel, amiben Ted megszáll Miamiban, egy valóban létező hotel: a Cardozo nevet viseli, a tulajdonosa pedig Gloria Estefan.

(SódóGA)
 

A rendezők, Bobby Farrelly és Peter Farrelly előző filmjük, a Tökös tekés anyagi bukása után úgy gondolták, hogy következő filmjük lesz az utolsó. Ezért semmiben sem fogták vissza magukat, és a Keresd a nőt! sikere után úgy döntöttek, folytatják a pályát.

(SódóGA)
 

A zipzáros jelenet egy megtörtént eseményen alapszik, amikor is a Farelly-fivérek szülei siettek egy fiatal férfi segítségére, aki becsípte magát nadrágja sliccével nővérük egyik buliján.

(SódóGA)