Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
69

Keresd a nőt! (1998)

There's Something About Mary
Filmadatlap
 
34
Szereplők
20
Vélemények
14
Képek
1
Videók
 
Berto49   2019. 04. 15.

legújabb vélemény

Soha többé Ben Stiller!

Úgy emlékszem ez volt az a film, amely után megfogadtam, hogy többet nem nézek olyan filmet, amelyben Ben Stiller szerepel. Sokan kedvelik, szívük joga, de szerencsére nincs ízlésterror, én nem kérek belőle. Egyébként a Farrelly-testvérek munkái sem valók a kedvemre, mert ez az ízléstelen altesti poénok kimagasló gyűjteménye. Már az első percekben is kaphatunk bemutatót belőlük sőt még fokozni is tudják. Nem hozok példát, aki látta a filmet, az sejtheti hogy mire gondolok. Számomra egyetlen megmosolyogtató poén a "tetőtől-talpig" begipszelt kiskutya volt, de ha jól belegondolok ez is eléggé morbid húzás. Az idióta karakterek, a hiteltelen történet és az időnként megjelenő dobos és gitáros duó néha már arra késztetett, hogy hagyjam abba a film „élvezetét”. Szinte hihetetlen, hogy a testvérek közül Peter képes volt olyan filmre is, mint a „Zöld könyv”, mert ilyenre a korábbi munkáit ismerve egyáltalában nem lehetett számítani. Remélem, hogy nem „kisiklás” volt, hanem ezt a vonalat fogja a későbbiekben is folytatni.

 
Deku   2017. 10. 25.

Nem mentes a hibáktól viszont az unalomtól mindenképp az és én nagyon szerettem. Nagyon kellemes hangvételű film és egy percig se hagyja az embert unatkozni. A párbeszédek kellőképpen szellemesek és üdítőek.


 
HETEDIK   2017. 09. 26.

Farelly tesók itt sem finomkodnak, elég a "hajzselés" részre gondolni... Egyszer nézhető baromság, néhány jó jelenettel. Tesóktól én inkább Nagyon nagy őt ajánlom.

 
Yosihiro   2016. 05. 16.

Azt hiszem 1998 ban ha jól melékszem akkori a film nagyon jót szórakoztam. C Diaz mindneképp egy remek alakítást mutaott be. Egyik kedvenc szinésznőm megérdemli ezért az alakításért az 5 csillagot. Üdv Ysoi

 
Norbert93   2019. 04. 07.

Nagyon szórakoztató kis vígjáték, igaz, hogy Ben Stiller szinte minden egyes szerepében ugyanezt az esetlen, pancser karaktert alakítja, de annyira beskatulyázta magát a szerepbe, hogy nem is tudnám elképzelni máshogyan. Cameron Diaz meg talán éppen ebben az időszakában a leggyönyörűbb. Könnyed, hétvégi film.

Ben Stiller
Ben Stiller
Cameron Diaz

A film összbevétele 369 884 651 dollár volt (imdb.com).

 

Nagyon magas, 369,9 millió dollár bevételt hozott a film.

(LionelMessi10)
 

23 millió dollár volt a film költségvetése.

(LionelMessi10)
 

1998-ban a 4. legtöbb bevételt hozó film volt.

(mamiéstöti2)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.