Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
68

Keresd a nőt! (1998)

There's Something About Mary
Filmadatlap
 
34
Szereplők
20
Vélemények
14
Képek
1
Videók
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
Berto49   2019. 04. 15.

legújabb vélemény

Soha többé Ben Stiller!

Úgy emlékszem ez volt az a film, amely után megfogadtam, hogy többet nem nézek olyan filmet, amelyben Ben Stiller szerepel. Sokan kedvelik, szívük joga, de szerencsére nincs ízlésterror, én nem kérek belőle. Egyébként a Farrelly-testvérek munkái sem valók a kedvemre, mert ez az ízléstelen altesti poénok kimagasló gyűjteménye. Már az első percekben is kaphatunk bemutatót belőlük sőt még fokozni is tudják. Nem hozok példát, aki látta a filmet, az sejtheti hogy mire gondolok. Számomra egyetlen megmosolyogtató poén a "tetőtől-talpig" begipszelt kiskutya volt, de ha jól belegondolok ez is eléggé morbid húzás. Az idióta karakterek, a hiteltelen történet és az időnként megjelenő dobos és gitáros duó néha már arra késztetett, hogy hagyjam abba a film „élvezetét”. Szinte hihetetlen, hogy a testvérek közül Peter képes volt olyan filmre is, mint a „Zöld könyv”, mert ilyenre a korábbi munkáit ismerve egyáltalában nem lehetett számítani. Remélem, hogy nem „kisiklás” volt, hanem ezt a vonalat fogja a későbbiekben is folytatni.

 
Deku   2017. 10. 25.

Nem mentes a hibáktól viszont az unalomtól mindenképp az és én nagyon szerettem. Nagyon kellemes hangvételű film és egy percig se hagyja az embert unatkozni. A párbeszédek kellőképpen szellemesek és üdítőek.


 
HETEDIK   2017. 09. 26.

Farelly tesók itt sem finomkodnak, elég a "hajzselés" részre gondolni... Egyszer nézhető baromság, néhány jó jelenettel. Tesóktól én inkább Nagyon nagy őt ajánlom.

 
Norbert93   2019. 04. 07.

Nagyon szórakoztató kis vígjáték, igaz, hogy Ben Stiller szinte minden egyes szerepében ugyanezt az esetlen, pancser karaktert alakítja, de annyira beskatulyázta magát a szerepbe, hogy nem is tudnám elképzelni máshogyan. Cameron Diaz meg talán éppen ebben az időszakában a leggyönyörűbb. Könnyed, hétvégi film.

 
Yosihiro   2016. 05. 16.

Azt hiszem 1998 ban ha jól melékszem akkori a film nagyon jót szórakoztam. C Diaz mindneképp egy remek alakítást mutaott be. Egyik kedvenc szinésznőm megérdemli ezért az alakításért az 5 csillagot. Üdv Ysoi

Ben Stiller
Ben Stiller
Cameron Diaz

A film összbevétele 369 884 651 dollár volt (imdb.com).

 

Nagyon magas, 369,9 millió dollár bevételt hozott a film.

(LionelMessi10)
 

23 millió dollár volt a film költségvetése.

(LionelMessi10)
 

1998-ban a 4. legtöbb bevételt hozó film volt.

(mamiéstöti2 )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.