Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
77

Buliszerviz (2002)

National Lampoon’s Van Wilder
Filmadatlap
 
26
Szereplők
14
Vélemények
15
Képek
1
Videók
Buliszerviz
 
Norbert93   2019. 01. 26.

Hatalmas vígjáték, minden perce vicces, a takony Ryan Reynolds pedig plusz ráadás. Nem kell keresni a mélységeket, a drámai fordulatokat, hiszen ez egy egyetemi bulizós vígjáték és ezt tökéletesen hozza.

 
Orosz István   2017. 07. 18.

Nekem az egyik kedvenc vígjátékom, mindig nagy örömmel nézem meg. Benne van a két ezres évek stílusa, és ez ami nagyon tetszik. Poénok is számomra nagyon ütősek.


 
Ms. Akárki   2019. 07. 23.

Imádom bár magam sem tudom megmondani miért. Lehet Ryan Reynolds elmebetegül jó humora miatt, mert nem a történet mélységei miatt az biztosXD A zenéje bejött és egész jó a szereplőgárda is. Tipikus sulis, bulis, tanulságlevonós, romantikus vígjáték.

 
Csillagpor   2019. 03. 31.

Imádtam. Zseniális és tökéletes a maga nemében. Tipikus amerikai sulis, bandázós, szerelmi szálas vígjáték. És ez pont a zsánerem sokszor:D Pláne, ha egy olyan állat – a szó jó értelmében – játszik benne, mint Ryan Reynolds. Már ekkor is tudott valamit az ipse...:D Mindenképpen nézős, legalább egyszer.

 
Rendszergizda   2018. 03. 21.

Ez egy igazi 2000 évek eleji vígjáték nekem stílusában emlékeztet Amerikai pitéjére. Csak két film között az különbség, hogy ennek folytatása elég gyenge lett.

A film összbevétele 21 005 329 dollár volt (imdb.com).

 

Ryan Reynolds nagyon sokáig nem tudta lemosni magáról Van Wilder karakterét. Egy interjúban elárulta, hogy amint belépett egy kocsmába, azonnal ingyen felesekkel árasztották el, s sokáig ügyeletes partiarcként könyvelték el a szerepe miatt.

(ArpiHajdu és Réci )
 

Ryan Reynolds a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb feltörekvő színésznek járó díjára.

(mamiéstöti2)
 

Ryan Reynolds csak egy előzetes vágást látott a filmből, és azóta sem látta az egészet.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.