58% 112 szavazat
Buliszervíz 2. - Taj előmenetele

Buliszervíz 2. - Taj előmenetele

Van Wilder 2: The Rise of Taj
Filmadatlap
7
Vélemények (7)
19
Szereplők (19)
3
Képek (3)
Videók
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum
sptt  

FILMINFÓ

Taj (Kal Penn) a legnevesebb egyetemen akarja megszerezni a doktorátusát, de hamar összetűzésbe kerül a sznob arisztokrata ház, a Rókák és kopók strébereivel. Néhány jóravaló lúzer segítségével saját házat alapít Kakasok és bulldogok néven, és új tanítási módszert vezet be. Charlotte (Lauren Cohen) vonzódik a vagány Tajhoz, szülei tiltakozása ellenére, akik azt szeretnék, hogy lányuk a befolyásos Piphez (Daniel Percival) menjen majd feleségül. A harc hamarosan kiéleződik, Pip ugyanis a legaljasabb eszközöket is beveti a győzelem érdekében.

Forgatókönyvíró: Brent Goldberg, David Wagner
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 2006.12.01.
 
2020.06.25 sptt

legújabb vélemény

Még egy felesleges amerikai vígjáték

Nehéz lenne sok jót mondani erről a filmről. Szerepel benne a fiatal Lauren Cohan. Na, akkor ezzel a pozitívumokon túl is jutottunk. Vicces jelenetek és poénok nélküli vígjáték. A sztorit leírhatnám néhány mondatban, de nem ér annyit.

0
 
2017.07.18 Orosz István

Ez már sajnos nem sikerült olyan jól mint az első rész, de rossznak se mondhatnám. Van benne egy két jó rész, de sokkal gyengébb lett az elődjéhez képest.

0
 
2019.07.29 Ms. Akárki

Nézhetetlen film sajnos. Poén nélküli gagyi amerikai vígjáték. Az első rész Ryan Reynoldal még remek kikapcsolódás volt, de ezt a folytatást kár volt erőltetni. Semmi pozitívumot nem tudok sajnos mellette felhozni.

0
 
2019.01.26 Norbert93

Messze elmarad az első résztől, de igazság szerint a vígjáték fogalmától is. Felesleges időpocséklás.

0
 
2015.04.22 mimi

A Buliszerviz 2, egy teljesen szokványos és átlagos National Lampoon film, amitől nem lehet túlzottan sokat várni, viszont azt a keveset amit elvárunk azt hozza: rengeteg piálás, szexuális poénok és meztelen lányok.

0

A film összbevétele 5 821 159 dollár volt (imdb.com).

#1