Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
55

Buliszervíz 2. - Taj előmenetele (2006)

Van Wilder 2: The Rise of Taj
Filmadatlap
 
19
Szereplők
6
Vélemények
3
Képek
Videók
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
Ms. Akárki   2019. 07. 29.

legújabb vélemény

Nézhetetlen film sajnos. Poén nélküli gagyi amerikai vígjáték. Az első rész Ryan Reynoldal még remek kikapcsolódás volt, de ezt a folytatást kár volt erőltetni. Semmi pozitívumot nem tudok sajnos mellette felhozni.

 
Orosz István   2017. 07. 18.

Ez már sajnos nem sikerült olyan jól mint az első rész, de rossznak se mondhatnám. Van benne egy két jó rész, de sokkal gyengébb lett az elődjéhez képest.


 
Norbert93   2019. 01. 26.

Messze elmarad az első résztől, de igazság szerint a vígjáték fogalmától is. Felesleges időpocséklás.

 
mimi   2015. 04. 22.

A Buliszerviz 2, egy teljesen szokványos és átlagos National Lampoon film, amitől nem lehet túlzottan sokat várni, viszont azt a keveset amit elvárunk azt hozza: rengeteg piálás, szexuális poénok és meztelen lányok.

 
pindurcat   2015. 03. 18.

A Buliszerviz 2 egy átlagos film, nem lehet túlzottan sokat várni tőle, viszont azt a keveset, azt hozza. Sok buli, alkohol, nők, poénok... Taj karaktere az első részben viccesebb, eredetibb.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.