62% 89 szavazat
Egy bolond százat csinál

Egy bolond százat csinál

Egy bolond százat csinál
Filmadatlap
8
Vélemények (8)
17
Szereplők (17)
16
Képek (16)
2
Videók (2)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

László Dömötör, az elvált anyakönyvvezető a volt feleségétől éppúgy nem tud szabadulni, mint a házasságoktól. Elszántan próbál új szerelemre találni, kevés sikerrel. Miután Dömötör feszültségoldóként bepiál a munkahelyén, és az egyik esküvőt fenekestül felfogatja, a főnöke kirúgja. Távozás közben megpillant egy tudósítást Lázár Norbertről, a feltörekvő, félvilági producerről, aki éjszakai klubokat üzemeltet. Meg nem erősített hírek szerint életét vesztette Afrikában. A férfi megszólalásig hasonlít rá. Mindez őrült ötletre sarkallja.Az 1942-ben készült vígjáték modernizált feldolgozása.

Forgatókönyvíró: Martonffy Emil, Mihály Szüle
Ország: Magyarország
Premier (HU): 2006.09.28.
 
2019.12.18 Berto49 Nézhetetlen

legújabb vélemény

Súlyos testi sértéssel felérő bűntett

Felmerült bennem a kérdés: van-e ennél alávalóbb nívó? Hakniszínészek parádéja, összegányolt történet, amatőr módon fényképezett alig-sztori. Megcsúfolása az 1942-es eredetinek. Nem volt egy olyan testület, amelyik meggátolta volna ennek a nyilvánvaló reklámokkal telitűzdelt fércműnek a bemutatását? Ami a legszomorúbb az egészben az, hogy a rendezője még 2019-ben is alkalmat kapott filmkészítésre. Ilyen szegények vagyunk?! Csak abban tudok reménykedni, hogy a ’45 előtti filmek újrafeldolgozásának divatja már elmúlt, hiszen az elkészültek mindegyike – szerintem - fiaskónak bizonyult.

0
 
2018.03.11 Evok1909

Ripacsok, ripacsok és ripacsok. Mármint a szereplők. A film? Egyszer megnézed. Aztán nem érted, miért nem kapcsoltad ki a tévét az első 20 perc után.

0
 
2015.10.12 tamas84

Nem szeretem ezeket a filmeket. Úgy látom, hogy a színészek sem túlságosan...

1
 
2017.02.09 Enjoy

Igazán jó humorú, klasszikus magyar film. Cselekményes, vicces és végig szórakoztató. Egyedi humora van. A színészek alakítása és a rendezés is profi.

0
 
2015.05.03 JollyDzsé

Nekem az eredeti jobban tetszett, az még nem a ripacskodásról szólt, ráadásul tényleg megvolt a hangulata, noha nem tegnap forgatták, ugye. Ezt nehezen vette be a gyomrom, pedig jó arcok is játszottak benne. Egyedül a végén lévő csattanó jött csak be...

1
 

A film betétdalát az akkor népszerű Megasztár-döntős, Varga Ferenc énekelte párjával, Balássy Bettyvel.Szerző: KaTuS55

#1