Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
73%

Felkoppintva (2007)

Knocked Up
Filmadatlap
 
29
Szereplők
20
Vélemények
8
Képek
2
Videók

Galéria (8)

Videók (2)

 
dailyfilmsan   2019. 10. 26.

legújabb vélemény

0

Egy rossz vígjátékra vártam mikor belefogtam, de meglepően jót szórakoztam. A sztereotípiák kavalkádja csapott arcon. Látszott a filmen hogy nem gondolták túl az egyszerűségre törekedtek és ez tök jól áll neki. A szituáció kicsit hétköznapi és nem i... több»

 
Deku   2017. 09. 13.

0

Na ez a film már végre olyan ízléseket ütött meg ami számomra is emészthető volt. Viszont még így sem érte el a jó kategóriát inkább egy közepes átlagos szintet hoz de azt kellemesen.

 
Berto49   2019. 07. 05.

0
A céloknak tökéletesen megfelelt

Meg akartam erősíteni mérhetetlen ellenszenvemet Seth Rogen iránt, ugyanakkor az is cél volt, hogy ne akarjam megnézni a „Csekély esély” című filmet, bár Charlize Theron szereplése miatt gondoltam rá. A célok szempontjából remek filmet választottam, mert mindkettő teljesült! Seth Rogen megszerezte a stabil első helyet azoknak a személyeknek (direkt nem színészt írok, mert nem tartom annak, mivel totálisan tehetségtelen, ráadásul tenyérbemászó képe van) listáján, akiknek a filmjeit messze el kell kerülnöm. A személyéhez társítottam Judd Apatow minden elkövetett és a jövőben elkészítendő munkáját is, mert aki ilyen minek is nevezzem műveket hoz létre, az nem érdemli meg a rendezői címet. Az eddigiekből nyilván kiderül, hogy nem én vagyok a célközönsége ennek a taplóhumorú filmnek. Minden második mondat trágárság, vagy altesti poén. Katherine Heigl a női főszereplő, róla elég annyit megjegyezni, hogy nem több és nem kevesebb mint egy beszélő hajasbaba. Annyit azért illene tudni az átlag filmesnek is, hogy nem minden a szépség, nem hátrány, ha a kiválasztott szereplő játszani is tud. Heigl esetében azonban ez szóba se jöhet. Gyakran lehet olvasni a véleményekben, hogy kárbaveszett a film megnézésére fordított idő. Erre a megállapításra ez a legmegfelelőbb példa.

 
Sem Rorrey   2017. 02. 04.

1

Nagyon jó film, kultúrált poénokkal. Jó karakterek, jó színészek, jó sztori, jó film.

 
BaloghBogi42   2018. 08. 14.

0

Hát...ez a film eléggé gagyi lett. Az egész egy hatalmas káosz. És a színésznő alakítása is volt már jobb. A párbeszédek unalmasak, és trágárok. Ha a kettő óra helyett másfél óra lett volna, talán élvezhetőbbé válna, de így szörnyen gyenge lett.

 
Csillagpor   2018. 10. 20.

0

Nagyon jó vígjáték. Csak ajánlani tudom. Bár ha rossz lett volna akkor is valószínű imádtam volna Katherine Heigl miatt. Egyik kedvenc színésznőm. Bármilyen filmet elvisz a hátán akár törött lábbal isXD A végére a történet kicsit leült és csökkentek a poénok is. Picit felemás volt így, de ettől még klassz.

 
raczdavidzsolt   2016. 05. 04.

0

Óvatosan kell bulizni és néha még idősebb fejjel is vigyázni! Ha nem vigyázunk a kong könnyen megkondul!

A film összbevétele 219 076 518 dollár volt (imdb.com).

 

Alison Scott szerepét majdnem Anne Hathaway kapta meg.

(Borga)
 

Anne Hathaway megkapta a főszerepet, de visszamondta.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Seth Rogen a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb feltörekvő színésznek járó díjára.

(mamiéstöti2)
 

Katherine Heigl a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb női főszereplőnek járó díjára.

(mamiéstöti2)
 

Seth Rogen és Jonah Hill 3. közös filmje.

(dulkap)