Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
73
Filmadatlap
 
29
Szereplők
20
Vélemények
8
Képek
2
Videók
Felkoppintva
 
dailyfilmsan   2019. 10. 26.

legújabb vélemény

Egy rossz vígjátékra vártam mikor belefogtam, de meglepően jót szórakoztam. A sztereotípiák kavalkádja csapott arcon. Látszott a filmen hogy nem gondolták túl az egyszerűségre törekedtek és ez tök jól áll neki. A szituáció kicsit hétköznapi és nem is emiatt elég érdekes hogyan birkóznak meg a szereplők az adott helyzettel. Az egész egy kapcsolati dinamikai paródia. Kiparodizálja mind a nők kapcsolati hülyeségeit, mind a férfiakét. Én megláttam benne magamat egy kicsit és ezért nagyon is tetszett, viszont nem annyira jó hogy többször is meg lehessen nézni.

 
Deku   2017. 09. 13.

Na ez a film már végre olyan ízléseket ütött meg ami számomra is emészthető volt. Viszont még így sem érte el a jó kategóriát inkább egy közepes átlagos szintet hoz de azt kellemesen.


 
Sem Rorrey   2017. 02. 04.

Nagyon jó film, kultúrált poénokkal. Jó karakterek, jó színészek, jó sztori, jó film.

 
Berto49   2019. 07. 05.

A céloknak tökéletesen megfelelt

Meg akartam erősíteni mérhetetlen ellenszenvemet Seth Rogen iránt, ugyanakkor az is cél volt, hogy ne akarjam megnézni a „Csekély esély” című filmet, bár Charlize Theron szereplése miatt gondoltam rá. A célok szempontjából remek filmet választottam, mert mindkettő teljesült! Seth Rogen megszerezte a stabil első helyet azoknak a személyeknek (direkt nem színészt írok, mert nem tartom annak, mivel totálisan tehetségtelen, ráadásul tenyérbemászó képe van) listáján, akiknek a filmjeit messze el kell kerülnöm. A személyéhez társítottam Judd Apatow minden elkövetett és a jövőben elkészítendő munkáját is, mert aki ilyen minek is nevezzem műveket hoz létre, az nem érdemli meg a rendezői címet. Az eddigiekből nyilván kiderül, hogy nem én vagyok a célközönsége ennek a taplóhumorú filmnek. Minden második mondat trágárság, vagy altesti poén. Katherine Heigl a női főszereplő, róla elég annyit megjegyezni, hogy nem több és nem kevesebb mint egy beszélő hajasbaba. Annyit azért illene tudni az átlag filmesnek is, hogy nem minden a szépség, nem hátrány, ha a kiválasztott szereplő játszani is tud. Heigl esetében azonban ez szóba se jöhet. Gyakran lehet olvasni a véleményekben, hogy kárbaveszett a film megnézésére fordított idő. Erre a megállapításra ez a legmegfelelőbb példa.

 
Csillagpor   2018. 10. 20.

Nagyon jó vígjáték. Csak ajánlani tudom. Bár ha rossz lett volna akkor is valószínű imádtam volna Katherine Heigl miatt. Egyik kedvenc színésznőm. Bármilyen filmet elvisz a hátán akár törött lábbal isXD A végére a történet kicsit leült és csökkentek a poénok is. Picit felemás volt így, de ettől még klassz.

 
raczdavidzsolt   2016. 05. 04.

Óvatosan kell bulizni és néha még idősebb fejjel is vigyázni! Ha nem vigyázunk a kong könnyen megkondul!

 
zsirafcica   2018. 08. 14.

Hát...ez a film eléggé gagyi lett. Az egész egy hatalmas káosz. És a színésznő alakítása is volt már jobb. A párbeszédek unalmasak, és trágárok. Ha a kettő óra helyett másfél óra lett volna, talán élvezhetőbbé válna, de így szörnyen gyenge lett.

A film összbevétele 219 076 518 dollár volt (imdb.com).

 

Alison Scott szerepét majdnem Anne Hathaway kapta meg.

(Borga)
 

Anne Hathaway megkapta a főszerepet, de visszamondta.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Seth Rogen a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb feltörekvő színésznek járó díjára.

(mamiéstöti2)
 

Katherine Heigl a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb női főszereplőnek járó díjára.

(mamiéstöti2)
 

Seth Rogen és Jonah Hill 3. közös filmje.

(dulkap)
 

Bújtatott reklám formájában a Microsoft (Xbox 360) és a Google is feltűnik.

(Bogi87)
 

Az USA után a sorban a legtöbben az Egyesült Királyságban és Ausztráliában nézték meg a mozikban.

(Bogi87)
 

Több alkalommal is látható Red Bull, Corona sör, Pepsi termékelhelyezés a filmben.

(Bogi87)
 

Patricia Pearson írónő szerint a film ötletét az ő könyvéből kölcsönözték, melynek címe: Playing House. Nem indított pert a készítők ellen.

(Bogi87)
 

Rebecca Eckler kanadai írónő beperelte a film gyártóit, szerinte ugyanis a Felkoppintva nem más, mint az ő könyvének (Knocked Up: Confessions of a Hip Mother-to-Be ) megfilmesítése.

(Bogi87)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.