40 és annyi (2012)

This Is 40

Megan Fox

Ildikó Bacskai   2022. 02. 19.

40 és annyi (2012)

Nem tudom, mi a film tényleges mondandója, egy teljesen átlagos családot mutat be a film, néhol gondolom humoros akart lenni a túlzott intimitás kipakolásával, vagy a szintén átlagos emberi hibák felnagyításával. Gondolom, egy kedves, vicces családi film akar ez lenni, sajátos humorral, de valahogy nem fogott meg sem a történet, sem a karakterek. Nekem Paul Rudd egy semmilyen színész, én nem láttam tőle meghatározó alakítást, Melissa McCarthy legalább vicces. Egy estét megér, gyerekek nélkül, mert kb. végigkáromkodják az egészet, hátha akkor "vicces lesz"...

mamiéstöti2   2017. 05. 05.

Paul Rudd egyik leggyengébb alakítása. Másfelől van benne néhány jó jelenet. Több színész is ebbe a filmbe próbálgatta a szárnyait, akikben még sok lehet.

indingo   2018. 11. 26.

Nagyon szókimondó, helyenként nyers, de pont ettől szerethető film. A természetessége adja a könnyed humorát.

Szilonka   2019. 08. 14.

Ezen a filmen tényleg csak a 40+-os családos ember tud röhögni, de ő nagyon. A története életszerű, sok humorral, de ott van a kétség és a felelem is. Az elmúlás gondolata.

babsy88   2016. 08. 06.

Közepes vígjáték Paul Rudd-tól. A címe elárulja, hogy miről szól. Elég sarkalatos szemszög.

Bazzzsi   2019. 01. 05.

Rég nevettem ennyit. A története elég hétköznapi, de talán pont azért jó.

VvV   2018. 11. 29.

Nem ismertem a filmet, így örültem, hogy valami újat ad a TV. A története és a mondanivalója tetszett, bár csak egy kor felett vicces.

Seth Rogen és Katherine Heigl a Felkoppintva című filmből nem jelennek meg, de számos utalás történik rájuk.

(kázsé)

Pete és Debbie gyerekeit Judd Apatow és Leslie Mann gyerekei játsszák.

(kázsé)

Leslie Mann John Lithgow lányát alakítja a filmben. Az Orange County c. filmben férj és feleség voltak.

(kázsé)

Judd Apatow szerint a férfi, akivel Megan Fox összejön a boltban, Bill Hader.

(kázsé)

Billie Joe Armstrong a Green Day-ből önmagát alakítja.