Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
71
Filmadatlap
 
34
Szereplők
19
Vélemények
14
Képek
2
Videók
 
indingo   2017. 12. 04.

legújabb vélemény

Imádom ezt a trilógiát. Az első rész volt a legerősebb, de ebbe is tudtak olyan poénokat hozni, amitől fogta az ember a hasát. A Stiller - de Niro páros nagyon jó együtt.

 
mamiéstöti2   2017. 05. 02.

A trilógia leggyengébb része, de nálam még ez is szinte egyedülálló szórakozást nyújt, parádés szereplő válogatással és sikerül mindig élethű sztorit bemutatni.


 
rbernadett   2015. 09. 18.

Ebben a részben egyedül Dustin Hoffman és Barbra Streisand ér valamit.

 
Deku   2017. 10. 22.

A hangulata rendben volt de nem az a fajta film ez ami nagy sikernek örvendne szerintem legalábbis. Nem lett nagyon nagy volumenű a történet de ennek ellenére is kedveltem.

 
szaka123   2016. 01. 22.

Ezt a részt láttam a legkevesebbszer. Az előző kettő nagyon jó volt, ez már egy kicsit elcsépelt, de a színészek (Ben Stiller, Robert DeNIiro, Barbara Streisnad, Dustin Hoffman) miatt érdemes ráfordítani az időt.

A film összbevétele 310 650 585 dollár volt (imdb.com).

 

A keresztbekúros rész a Keresztapa paródiája.

(HETEDIK )
 

Stiller és Wilson tizedik közös filmje.

(HETEDIK )
 

Dustin Hoffman nem akart szerepelni a filmben.

(HETEDIK )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.