Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
86%

Apádra ütök (2000)

Meet the Parents
Filmadatlap
 
33
Szereplők
68
Vélemények
12
Képek
1
Videók

Galéria (12)

Videók (1)

 
Klauka89   2022. 08. 07.

legújabb vélemény

1

Nagy klasszikus, amit általában fél szemmel családi karacsonyokon vagy más ünnepen nagyszülőknèl láttam, de sosem figyeltem igazán oda a filmre, inkább a nagyszüleimmel beszèlgettem helyette. Így mindig tartogat valami újat. A napokban férjem mondja,... több»

 
indingo   2017. 12. 04.

1

Az elmúlt 20 év legjobb vígjátéktrilógiája. Nálam a Másnaposokat is veri. Remek benne a de Niro - Stiller páros. Minden jelenete poénos, bár sok altesti poén is van benne, de így is tetszett.

 
Laca//Ho/rr/oR//   2021. 08. 24.

0
Még mindig az egyik legjobb a maga kategóriájában

Már 20 éve a részünk Jay Roach jópofa kis családi vígjátéka. A Robert De Niro és Ben Stiller páros remeknek bizonyult és jól vizsgázott. Nagyszerű jeleneteket hoztak össze együtt, és hát nem kell kétszer mondani, De Niróhoz mennyire illet a komor, vaskalapos, régimódi karaktere. A fizimiskája remek volt, és nagyszerű átéléssel tudta hozni azt a jellemet. Stiller még nem volt olyan elismert akkoriban, de nem maradt alul egyik színésztől sem, és remekül állta a sarat De Niro mellett. Nagyon jól mutatja be az átlagemberek beilleszkedési nehézségeit vagy az ilyesfajta szituációkat, amikor a barátnő bemutat a családjának, és egy nem éppen laza, barátságos ember az apósjelölt. Ebből nagyon jó poénokat lehet előhúzni, és ezt sikerült is vászonra vinni. Volt egy szint, amikor már nem igazán tudtam eldönteni, kit is sajnáljak a karakterek közül, de pont ez a jó az egészben, hogy annyira sokoldalú és színes karakterek lettek megalkotva a filmben. Nekem tetszett, és a mai napig megnézem, ha arról van szó.

 
Sabnock Sanatory   2019. 03. 25.

0

Ben Stiller,Robert De Niro,és persze Malőr cica zseniális triója !!!Iszonyatosan odavág a rekeszizmoknak,és szuper a története !!!Tom és Jerry emberi szereplőkkel...Mindenképpen mindenkinek ajánlott kategória !

 
ArpiHajdu és Réci   2017. 11. 06.

0

Kategóriáján belül az egyik legjobb az Apádra ütök és még csak nem is kell erőlködnie érte. Ben Stiller és Robert De Niro együtt valami zseniálisat alkottak, életre keltették a tökéletes macska-egér harcot. Stiller remekül hozza azt a figurát, aki mi... több»

 
Bogi87   2016. 05. 31.

0

Az Apádra ütök kedvenc filmjeim egyike, melynek poénjai egyáltalán nem erőltetettek és akárhányszor megnézem a filmet, újból és újból megnevettetnek. Robert De Niro elhíresült bizalom körét az évek alatt számos filmben láttam visszaköszönni - nem véletlenül.

 
Deku   2017. 07. 18.

0

Nem minden poén ütött olyan nagyot mint vártam viszont ennek ellenére is szerethető. Sokkal jobb filmeket is láttam már mint ez. Azonban egynek bőven megjárja.

A film összbevétele 330 444 045 dollár volt (imdb.com).

 

Stiller és Wilson harmadik közös filmje.

(HE7EDIK)
 

Greg vezetéknevét Jim Carrey találta ki.

(HE7EDIK)
 

Pam szerepére Julia Stiles is esélyes volt.

(HE7EDIK)
 

A film alig 10 nap alatt visszahozta forgatási költségeit.

(HE7EDIK)
 

A film eleji felvételeket Teri Polo férje vette fel.

(HE7EDIK)