Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
87

Apádra ütök (2000)

Meet the Parents
Filmadatlap
 
35
Szereplők
63
Vélemények
12
Képek
2
Videók
Apádra ütök
 
indingo   2017. 12. 04.

Az elmúlt 20 év legjobb vígjátéktrilógiája. Nálam a Másnaposokat is veri. Remek benne a de Niro - Stiller páros. Minden jelenete poénos, bár sok altesti poén is van benne, de így is tetszett.

 
ArpiHajdu és Réci   2017. 11. 06.

Kategóriáján belül az egyik legjobb az Apádra ütök és még csak nem is kell erőlködnie érte. Ben Stiller és Robert De Niro együtt valami zseniálisat alkottak, életre keltették a tökéletes macska-egér harcot. Stiller remekül hozza azt a figurát, aki mindennél jobban be akar vágódni a leendő apósnál, de minél jobban erőlködik, annál rosszabbul sülnek el a dolgok. A néző már-már szánja szegény Greget, s közben meg drukkol neki. Ez az, ami miatt működik a történet, hisz a szereplők annyira hitelesek, a történet meg annyira hétköznapi (persze leszámítva a CIA-s részt meg a hazugságvizsgálót), hogy bármelyikünkkel megtörténhetne, hisz ki nem szeretett volna már imponálni valakinek, akinek megtörhetetlen elvei vannak. Na és persze a mellékszereplők is hozzájárulnak a film sikeréhez: Teri Polo, akiről elhisszük, hogy ő az a nő, aki miatt Gregnek megéri végigcsinálni ezt a borzalmas hétvégét, na meg Owen Wilson, a tökéletes ex-pasi, aki a totális ellentéte kedvenc ápolónknak: látszólag mindenben sikeres, még Jack is elfogadja, de a csaj mégsem az övé lesz a film végén. És akiről még nem feledkezhetünk el: Malőr cica, abszolút kedvenc szereplő, ez nem is lehet kérdés. Ilyennek kell lennie egy szórakoztató vígjátéknak, kár, hogy nem ilyenek készülnek manapság is.


 
Bogi87   2016. 05. 31.

Az Apádra ütök kedvenc filmjeim egyike, melynek poénjai egyáltalán nem erőltetettek és akárhányszor megnézem a filmet, újból és újból megnevettetnek. Robert De Niro elhíresült bizalom körét az évek alatt számos filmben láttam visszaköszönni - nem véletlenül.

 
Deku   2017. 07. 18.

Nem minden poén ütött olyan nagyot mint vártam viszont ennek ellenére is szerethető. Sokkal jobb filmeket is láttam már mint ez. Azonban egynek bőven megjárja.

 
Mavil   2016. 06. 09.

Már számtalan alkalommal láttam, egyik kedvenc vígjátékom Robert De Niro-val és Ben Stiller-el, mind a ketten zseniálisak. A film tele van jó (és nem erőltetett) poénokkal.

Ben Stiller
Robert De Niro
 

Stiller és Wilson harmadik közös filmje.

(HETEDIK )
 

Greg vezetéknevét Jim Carrey találta ki.

(HETEDIK )
 

Pam szerepére Julia Stiles is esélyes volt.

(HETEDIK )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.