Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
81%

Vejedre ütök (2004)

Meet the Fockers
Filmadatlap
 
33
Szereplők
34
Vélemények
6
Képek
2
Videók

Galéria (6)

Videók (2)

 
Klauka89   2022. 08. 07.

legújabb vélemény

1

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Ez a folytatás nekem annyira nem jött át. Barbara Streisand és Dustin Hoffmann sokat dobott a műsoron, de valahogy kevés volt ez nekem. A vaskalapos De Niro, aki annyira féltőn óvja immáron felnőtt lányát, és a Bekúr szülők akik rommá égetik egyszem fiúkat, nekem kicsit erőltetett volt.

 
Laca//Ho/rr/oR//   2021. 08. 24.

0
Egy remek folytatás, de kellett hozzá Barbra Streisand és Dustin Hoffman párosa is

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Véleményem szerint tartotta azt a szintet, ami elsőre érezhető volt, hogy nem ültek a babérjaikon a készítők. Próbáltak kicsit változtatni a cselekményen, a poénokon, és ez jót is tett a 2. résznek. Greg (zsidó) szüleinek a szerepére a legjobb választás volt Barbra Streisand és Dustin Hoffman szerződtetése. Attól függetlenül nem kis neveket tudtak a 2. részbe csalni, és nagyon színessé tették ezáltal a már így is jó múltú vígjátékot. Amilyen karaktert kellett magukra húzniuk, az egyszerűen zseniális, és jól állt ehhez a fajta filmhez. A macska jelenete és a felcsatolható cici nagyon jó húzás volt, jó kis humorral töltött jelenetek voltak. De Niro hátfájdalma vagy éppen Greg múltja is jól illet a filmbe, de Barbra Streisand és Dustin Hoffman párosa tette hozzá a legtöbbet. Owen Wilson filmvégi jelenete pedig mindent vitt. Ugyanis Greg és Pam esküvőjének a papja volt, aki köztudott, hogy Pam vőlegénye volt. Jól tartotta az első rész szintjét, és sok új dologgal találkozhattunk, amivel színesebbé tették a folytatást.

 
indingo   2017. 12. 04.

0

Szuper trilógia egyik darabja. A felcsatolható cici hatalmas volt, meg a macska. A történeteben most is tudtak újdonságokat hozni én végig röhögtem az egészet.

 
Sabnock Sanatory   2019. 09. 01.

0

Ben Stiller és Robert De Niro hatalmas fizikai,és szellemi,érzelmi csatája,tele óriási poénokkal. Nagyon eltaláltak mindent,gratulálok. Többszöri nézésre is ad újat!

 
Deku   2017. 07. 17.

0

Hát ez nekem marhára tetszett. Humoros volt, kegyetlen jó poénokat tudtak elsütni. Ben Stiller frissen és humorosan állt a témához, Robert De Niro-val egyetemben. Én imádtam.

 
rbernadett   2015. 09. 18.

0

Telitalálat volt Dustin Hoffman és Barbra Streisand a szülők szerepeire, feljavították a filmet. Ez már egy kicsit a "húzzunk le még egy bőrt" esete.

 
dailyfilmsan   2019. 07. 14.

0

Ahogyn az első rész is ez is hozza a családi élet kifigurázását. Nagyon vicces. jót szórakoztam rajta. Kicsit bele ment nagyon a szélsőségekbe, de jól állt a történetnek nagyon. Nagon jó volt a chasting is mert Dustin Hoffmann meg Ben Stiller mint két tojás, nagyon durva volt őket egymás mellett látni.

A film összbevétele 516 642 939 dollár volt (imdb.com).

 

A film, amit a kisgyerek néz a TV-ben, De Palma Sebhelyesarcúja.

(HE7EDIK)
 

A kivágott jelenetek csak a DVD-re kerültek rá.

(HE7EDIK)
 

De Niro volt a film egyik producere.

(HE7EDIK)
 

A filmben két Oscar díjas színész is látható Hofmann és De Niro személyében.

(HE7EDIK)
 

Stiller és Wilson hetedik közös filmje.

(HE7EDIK)