Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
83

Vejedre ütök (2004)

Meet the Fockers
Filmadatlap
 
34
Szereplők
30
Vélemények
6
Képek
2
Videók
 
indingo   2017. 12. 04.

Szuper trilógia egyik darabja. A felcsatolható cici hatalmas volt, meg a macska. A történeteben most is tudtak újdonságokat hozni én végig röhögtem az egészet.

 
rbernadett   2015. 09. 18.

Telitalálat volt Dustin Hoffman és Barbra Streisand a szülők szerepeire, feljavították a filmet. Ez már egy kicsit a "húzzunk le még egy bőrt" esete.


 
Deku   2017. 07. 17.

Hát ez nekem marhára tetszett. Humoros volt, kegyetlen jó poénokat tudtak elsütni. Ben Stiller frissen és humorosan állt a témához, Robert De Niro-val egyetemben. Én imádtam.

 
dailyfilmsan   2019. 07. 14.

Ahogyn az első rész is ez is hozza a családi élet kifigurázását. Nagyon vicces. jót szórakoztam rajta. Kicsit bele ment nagyon a szélsőségekbe, de jól állt a történetnek nagyon. Nagon jó volt a chasting is mert Dustin Hoffmann meg Ben Stiller mint két tojás, nagyon durva volt őket egymás mellett látni.

 
szaka123   2016. 01. 22.

Ahogy jöttek a részek úgy csökkent az értéke. Az első volt a legjobb, a harmadik a legrosszabb. Ez közepes, csak a jó színeszek mentik meg! Ez is tele van nagyon jó poénokkal, de nem olyan jó, mint az első.

A film összbevétele 516 642 939 dollár volt (imdb.com).

 

A film, amit a kisgyerek néz a TV-ben, De Palma Sebhelyesarcúja.

(HETEDIK )
 

A kivágott jelenetek csak a DVD-re kerültek rá.

(HETEDIK )
 

De Niro volt a film egyik producere.

(HETEDIK )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.