Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
83

Vejedre ütök (2004)

Meet the Fockers
Filmadatlap
 
34
Szereplők
28
Vélemények
6
Képek
2
Videók
 
indingo   2017. 12. 04.

Szuper trilógia egyik darabja. A felcsatolható cici hatalmas volt, meg a macska. A történeteben most is tudtak újdonságokat hozni én végig röhögtem az egészet.

 
rbernadett   2015. 09. 18.

Telitalálat volt Dustin Hoffman és Barbra Streisand a szülők szerepeire, feljavították a filmet. Ez már egy kicsit a "húzzunk le még egy bőrt" esete.


 
Deku   2017. 07. 17.

Hát ez nekem marhára tetszett. Humoros volt, kegyetlen jó poénokat tudtak elsütni. Ben Stiller frissen és humorosan állt a témához, Robert De Niro-val egyetemben. Én imádtam.

 
szaka123   2016. 01. 22.

Ahogy jöttek a részek úgy csökkent az értéke. Az első volt a legjobb, a harmadik a legrosszabb. Ez közepes, csak a jó színeszek mentik meg! Ez is tele van nagyon jó poénokkal, de nem olyan jó, mint az első.

 
Ms. Akárki   2019. 05. 18.

Igazi klasszikus és mindenki által ismert vígjáték, melyet unalomig ismételt már az évek folyamán minden adó. De én még mindig nagyon jókat tudok nevetni Greg szerencsétlenkedésén a menyasszonya családjával. Zseniális és egyedi humorú vígjáték.

 

A film, amit a kisgyerek néz a TV-ben, De Palma Sebhelyesarcúja.

(HETEDIK )
 

A kivágott jelenetek csak a DVD-re kerültek rá.

(HETEDIK )
 

De Niro volt a film egyik producere.

(HETEDIK )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.