Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
82%

Ahol a szivárvány véget ér (2014)

Love, Rosie
Filmadatlap
 
29
Szereplők
74
Vélemények
21
Képek
3
Videók

Galéria (21)

Lily Collins
Sam Claflin
Lily Collins
Lily Collins
Lily Collins
Sam Claflin
Suki Waterhouse
Lily Collins
Sam Claflin
Lily Collins
Jaime Winstone
Christian Cooke
Lily Collins
Jaime Winstone
Lily Collins
Lily Collins
Lily Collins
Lily Collins
Sam Claflin
Sam Claflin
Lily Collins
Suki Waterhouse
Suki Waterhouse
Lily Collins
Sam Claflin
Suki Waterhouse
Lily Collins
Lily Collins
Sam Claflin
Lily Collins

Videók (3)

 
dandelion1983   2021. 10. 10.

legújabb vélemény

1

A szereplők, a sztori rendben voltak, de nem volt elég mélyen kibontva a cselekmény. Próbáltak egy kis humort csempészni bele, de szerintem kár volt, mert komolytalanná tette a filmet, és erőltetett lett tőle. Hagyni kellett volna mélyebbre menni érz... több»

 
ArpiHajdu és Réci   2016. 10. 17.

2

Egy különleges szerkesztésű Cecelia Ahern regény, amelyben végig levél, illetve e-mail formátumban bontakozik ki a történet, így nem volt könnyű vállalkozás, hogy megőrizzék a filmen keresztül is ezt a hangulatot. Alapvetően szerintem sikerült. Egy k... több»

 
indingo   2017. 12. 22.

1

Nagyon szívmelengető romantikus film. A gyerekkori barátok maguk sem tudják, hogy mi van közöttük, de pá év külön és rájönnek, hogy szeretik egymást.

 
Ms. Akárki   2019. 07. 19.

1

Tökéletes kis cukormázas romantikus film hétvégére. Lily Collinst bírom, úgyhogy lehet hogy egy kicsit elfogult vagyok ezzel a filmmel, de szerintem kifejezetten stílusos lett. Még mindig sírok azon amikor ágyráccsal magára bilincselve vitte el a gyereket sulibaXD

 
puffancshercegnő   2016. 09. 11.

1

Romantikus nyálas filmnek nagyon jó. Kicsit hosszú szerintem, de még ígyis ki tudták tölteni az időt, igaz, hogy talán jobban elhúzták, mint kellett volna, túl sok volt az akadály, amit a szerelmeseknek le kellett győzni, minz az átlagos romantikus filmekben. Az ember hangulatához illően viszont jó szórakozás lehet megnézni

 
erare   2015. 07. 11.

0

Csöpög. Nagyon. Feledhető. Nagyon. Rózsaszín. Oh, nagyon! Amerikai cukros fánk... Phil Collins lánya túl fiatal volt a szerepre. Időskori Rosie-ként nem tudott hiteles lenni. És maga a történet is olyan elcsépelt! Legjobb jelenet? Amikor a szemetesbe... több»

 
Deku   2017. 08. 17.

0

Nagyon kellemes hangulatot teremtett a film ezáltal élvezhetővé téve azt a kis időt míg néztem. Igazi kellemes csalódás lett ez a film. Mivel első ránézésre nem jött be és azonnal elítéltem.

A film összbevétele 25 574 387 dollár volt (imdb.com).

 

A film 2004-ben megjelent, az Ahol a szivárvány véget ér című regény alapján készült.

(erare)
 

A regénnyel ellentétben a filmbeli történet kezdete és vége között csak 12 év telik el, míg a regényben 45.

(erare)
 

Cecelia Ahern írónőnek ez a második regénye, melyet megfilmesítettek. Az első a P.S. I Love You volt (2007).

(erare)
 

Lily Collinst előzőleg A végzet ereklyéi - Csontváros (2013) című filmben láthattuk.

(erare)
 

A filmet Torontóban, a kanadai Ontario tartományban és Írországban forgatták.

(erare)
 
Rachel és Ross 10 évadon át szenvedett, míg végre egymásra talált, és azt hittük, ezt már tényleg nem lehet überelni. Nos a filmbeli Rosie és Alex mégis képesek voltak erre mindössze bő másfél óra alatt. Ami azonban nagyon okos és átgondolt szálakkal működik egy sorozatban, abból szinte semmit nem látunk ez esetben. Meglepően szép fényképezés és meglepően elnyújtott barátok-vagyunk-de-közben-szerelmesek-is szenvedés adja az Ahol a szivárvány véget ér velejét. több»
 
Egy kapcsolatot nem lehet folyton halogatni, ami elkerülhetetlen azt nem lehet elkerülni – erről szól ez a mese. A kakipisihumor-mentes szituációs gegek miatt pedig, talán még a párjukat kísérő férfiak sem fognak unatkozni. több»