Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
29
Szereplők
69
Vélemények
21
Képek
3
Videók
 
Valéria   2020. 03. 06.

legújabb vélemény

Love, Rosie

Gyönyörű film. Nekem nagyon tetszett. Reálishoz közelítően, nem orrba-szajba nyomva a cukormázat mutatja be a lány történetét, és a kanyargós, rögös utat, amin visszatalál a gyarekkori szerelméhez. Romantikus, de nem túl szentimentális, életszerű, de megvan a maga szépsége. Csak ajánlani tudom! Egyik kedvenc romantikusom.

 
ArpiHajdu és Réci   2016. 10. 17.

Egy különleges szerkesztésű Cecelia Ahern regény, amelyben végig levél, illetve e-mail formátumban bontakozik ki a történet, így nem volt könnyű vállalkozás, hogy megőrizzék a filmen keresztül is ezt a hangulatot. Alapvetően szerintem sikerült. Egy kedves kis film, s abból kiindulva, hogy Hollywood mostanában csak úgy ontja magából a gagyibbnál-gagyibb romkom-okat, ez egy kellemes felüdülés volt. Lily Collins eddigi filmjeiben leginkább csak idegesített, de ebben a szerepben azonban egészen tűrhető volt, Sam Claflin-t pedig eddig is szerettük, ketten együtt pedig jó párost alkotnak. Olyan igazi első (vagy esetemben nagyon sokadik) randis film.


 
erare   2015. 07. 11.

Csöpög. Nagyon. Feledhető. Nagyon. Rózsaszín. Oh, nagyon! Amerikai cukros fánk... Phil Collins lánya túl fiatal volt a szerepre. Időskori Rosie-ként nem tudott hiteles lenni. És maga a történet is olyan elcsépelt! Legjobb jelenet? Amikor a szemetesbe gyömöszöli a vetélytárs címlapfotójával illusztrált magazint - ez átjött. Egyébként pedig igaz: mindig ki kell mondani azt, amit érzünk.

 
puffancshercegnő   2016. 09. 11.

Romantikus nyálas filmnek nagyon jó. Kicsit hosszú szerintem, de még ígyis ki tudták tölteni az időt, igaz, hogy talán jobban elhúzták, mint kellett volna, túl sok volt az akadály, amit a szerelmeseknek le kellett győzni, minz az átlagos romantikus filmekben. Az ember hangulatához illően viszont jó szórakozás lehet megnézni

 
indingo   2017. 12. 22.

Nagyon szívmelengető romantikus film. A gyerekkori barátok maguk sem tudják, hogy mi van közöttük, de pá év külön és rájönnek, hogy szeretik egymást.

 
Deku   2017. 08. 17.

Nagyon kellemes hangulatot teremtett a film ezáltal élvezhetővé téve azt a kis időt míg néztem. Igazi kellemes csalódás lett ez a film. Mivel első ránézésre nem jött be és azonnal elítéltem.

 
andor50   2016. 04. 17.

Romantikus film, valószínűleg nem a pasiknak készült, lehet ezért nem fogott meg igazán. Egyébként korrekt film, néhol egész fordulatos meg drámai. Egyszer megérte megnézni, aranyos volt, de semmi több.

Lily Collins
Sam Claflin
Lily Collins
Lily Collins
Lily Collins
Sam Claflin
Suki Waterhouse
Lily Collins
Sam Claflin
Lily Collins
Jaime Winstone
Christian Cooke
Lily Collins
Jaime Winstone
Lily Collins
Lily Collins
Lily Collins
Lily Collins
Sam Claflin
Sam Claflin
Lily Collins
Suki Waterhouse
Suki Waterhouse
Lily Collins
Sam Claflin
Suki Waterhouse
Lily Collins
Lily Collins
Sam Claflin
Lily Collins

A film összbevétele 25 574 387 dollár volt (imdb.com).

 

A film 2004-ben megjelent, Ahol a szivárvány véget ér című regényéből készült.

(erare)
 

A regénnyel ellentétben a filmbeli történet kezdete és vége között csak 12 év telik el, míg a regényben 45.

(erare)
 

írónőnek ez a második regénye, melyet megfilmesítettek – az első a P.S. I Love You volt (2007).

(erare)
 

Lily Collinst előzőleg A végzet ereklyéi - Csontváros (2013) című filmben láthattuk.

(erare)
 

A filmet Torontóban, a kanadai Ontario tartományban és Írországban forgatták.

(erare)
 

Az Írországban rögzített jelenetek helyszíne Dublin volt.

(erare)
 

A film egyes jeleneteit a Torontói Egyetemen (University of Toronto) vették fel.

(erare)
 
Rachel és Ross 10 évadon át szenvedett, míg végre egymásra talált, és azt hittük, ezt már tényleg nem lehet überelni. Nos a filmbeli Rosie és Alex mégis képesek voltak erre mindössze bő másfél óra alatt. Ami azonban nagyon okos és átgondolt szálakkal működik egy sorozatban, abból szinte semmit nem látunk ez esetben. Meglepően szép fényképezés és meglepően elnyújtott barátok-vagyunk-de-közben-szerelmesek-is szenvedés adja az Ahol a szivárvány véget ér velejét. több»
 
Egy kapcsolatot nem lehet folyton halogatni, ami elkerülhetetlen azt nem lehet elkerülni – erről szól ez a mese. A kakipisihumor-mentes szituációs gegek miatt pedig, talán még a párjukat kísérő férfiak sem fognak unatkozni. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.