Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
31
Szereplők
45
Vélemények
24
Képek
6
Videók
Szexvideó
Jason Segel
Cameron Diaz
Cameron Diaz
Jason Segel
Cameron Diaz
Cameron Diaz
Jason Segel
Cameron Diaz
Jason Segel
Jason Segel
Cameron Diaz
 
Nagyonjóképű   2020. 03. 10.

legújabb vélemény

Reménykedtem egy jó vígjátékban, sajnos nem jött össze. indingo kérdésére a válasz: Nem, nem hiszem, hogy valakinek tetszett és Isten ments, hogy újra megnézzem.

 
indingo   2017. 04. 10.

Egy kínszenvedés volt végig nézni. Béna történet, humor nélkül. A szereplők se élték bele túlságosan magukat. Nem is lehet. Valakinek ez tetszett, újranézné?


 
GedyPapa   2017. 09. 15.

Erőltetett volt és nagyon nagyon gyenge..Cameron Diaz és "Marshall" se tudta megmenteni ezt a borzalmat. A legrosszabb az volt benne, hogy nem is prosztó volt, hanem idegesítő. Kíméletlenül idegesítő és nem volt még az amerikai popcorn filmekhez képest se vicces.

 
puffancshercegnő   2016. 09. 11.

Nem tetszett. Nagyon lapos történet, és még a színészek, akiket amőgy bírok, se tudták felhozni a színvonalat. Ami rendkívül zavaró volt, az a túl sok termékelhelyezés. Szinte minden jelentben reklámot láttunk, és nem csak úgy a sarokban elhelyezve hanem a béző képébe nyomták.

 
Szilonka   2017. 05. 20.

Nagyon idegesítő és béna film volt. Nem is értem az alkotókat, hogy ez nekik vicces? Akkor nagyon alacsony szinten lehet a humorküszöbük.

A film összbevétele 126 069 509 dollár volt (imdb.com).

 

126,1 millió dollár bevételt hozott a film.

(LionelMessi10)
 

40 millió dollár volt a film költségvetése.

(LionelMessi10)
 

A film fedőneve "Elemi matek" volt, mivel nehéz volt a forgatási helyszíneket találni egy olyan filmhez, aminek a címe "Szexvideó".

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.