Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
57
Filmadatlap
 
37
Szereplők
76
Vélemények
16
Képek
14
Videók
 
ZeroHero   2019. 09. 30.

legújabb vélemény

De nagy kar volt ezt leforgatni... Az elso resz a maga bargyu, bolond, nehol gusztustalan humoraval meg uj szint hozott a vilagba, de amikor erezhetoen izzadtsagszaga van ugyanennek, az mar gaz. A szineszek nyilvan jok, mert alapvetoen tehetsegesek, de ezt nem ebben a filmben mutatjak meg, mert szogegyszeru birka mindenki. Probalom elfelejteni, hogy csak az elso resz poenjai maradjanak meg a fejemben...

 
Bogi87   2016. 05. 27.

Nagy csalódás volt az első rész után, nem tudta felvenni vele a versenyt.


 
mamiéstöti2   2016. 08. 05.

Ritka eset mikor a második rész üti az elsőt, na de ennyivel!? A maga stílusában egyedülálló alkotásra sikerült, Jim Carrey legjobb filmje.

 
dulkap   2015. 01. 22.

Én méltó folytatásnak nem nevezném. De lehet, hogy ennek a szinkron az oka. FIGYELEM: AKI TEHETI NE SZINKRONNAL NÉZZE!!!!!! Minden percre jut egy erőltetett szóvicc, ami az eredetiben nem hiszem hogy van. Ráadásul kb 10% ami vicces is. Számomra nagyon rontott a film élvezhetőségén. Ennek ellenére lehetett rajta jókat nevetni és adok is majd egy esélyt neki eredeti nyelven. De számomra egy közepeske vígjáték, ami a nyomába sem érhet az első résznek.

 
HercegPeter   2016. 12. 04.

Egyértelmű, hogy nem éri el az első rész színvonalát, de azért tud nyújtani egy jó másfél órás kikapcsolódást. Többet vártam volna, de ez most ilyen lett. Sok jelenetnél azt éreztem, hogy új ötlet hiányában az elsőt utánozták. Más köntösben, de lényegében ugyanazok a poénok.

Jim Carrey
Jeff Daniels
Jeff Daniels
Jim Carrey
Jeff Daniels
Jim Carrey
Jeff Daniels
Jim Carrey
Jeff Daniels
Jim Carrey
Jim Carrey
Rachel Melvin
Jeff Daniels
Jim Carrey
Kathleen Turner
Jeff Daniels
Jim Carrey
Jeff Daniels
Jim Carrey
Rob Riggle
Jim Carrey
Jeff Daniels
Jim Carrey
Jim Carrey
Jeff Daniels
Jeff Daniels
Jim Carrey
Jeff Daniels
Jeff Daniels
 
Mi húsz évvel érettebbek lettünk. Ők csak öregebbek. Hollywood legidiótább párosa két évtized után tér vissza ráncok barázdálta poénok közepette. több»

A film összbevétele 169 837 010 dollár volt (imdb.com).

 

Jim Carrey lánya, Jane Carrey írta és énekelte a filmben szereplő két dalt.

(dailyfilmsan )
 

A filmnek terveznek egy harmadik részt is, melyet újabb 20 év után forgatnak majd. Ekkor Carreyék több, mint hetven évesek lesznek.

(SethFranco)
 

Rob Riggle rejtőzködős jelenetéhez nem használtak CGI technológiát. A testfestés mintegy hat órát vett igénybe.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.