Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
75

Kalandférgek (2004)

Harold & Kumar Go to White Castle
Filmadatlap
 
27
Szereplők
12
Vélemények
9
Képek
1
Videók
Kalandférgek
 
indingo   2017. 12. 05.

Olyan az egész film, mint, ahogy egy rossz poén indul. Megy a kínai meg az indiai az utcán. Egynek elment a film, de sok egyediséget nem találtam benne.

 
HercegPeter   2019. 02. 17.

Elnézegetjük, elröhögcsélünk rajta aztán megy a többi "pár évente újranézős" film közé. Természetesen a tinik és a huszonévesek értékelik leginkább, hiszen nekik/róluk szól. Az összes alapdolog benne van, ami egy ilyen filmhez szükséges. Vannak benne csajok, drogok és fel-fel bukkanó ellenség. A két színész illett a szerepbe és a többi, azóta felkapott színész is megtette a magáét.


 
Mr. Zero   2015. 09. 01.

Fel nem tudtam fogni, hogy miféle film is ez. Az elején laposan kezd és ezt a tendenciát tartja is. Annyira untam magam hogy max. egy 30-40 percet voltam képes NAGY nehezen végig nézni. Bűn volt minden, ami ebbe a filmbe belekerült, se értelmes sztori se semmi.

 
Dracule   2015. 08. 21.

Nos még egy ilyen filmet nem mostanában láttam az egyszer szent. Itt most sajnos nem a pozitív élmény miatt írom ezt hanem pont ellenkezőleg, azért mert szerintem ez a film förtelmes volt. Minden téren alul teljesítette az elvárásaimat.

 
Mr. Z   2015. 06. 05.

Beteg és humoros. Konkrétan nem tudtam nem szeretni ezt a filmet. Nagyokat tudtam nevetni rajta, azt mondják amúgy is, hogy ne vedd túl komolyan az életet úgy se éled túl. Ez tökéletesen igaz erre is. Ha mindenben a hibát keressük akkor nem tudjuk majd élvezni az apróbb dolgokat.

 

Később a Haroldot és Kumart alakító színészek is feltűntek az Így jártam anyátokkal-ban Neil Patrick Harris oldalán.

(VFTS)
 

Ez a film indította be ismét Neil Patrick Harris karrierjét, aki a Kalandférgek után kapta meg Barney Stinson szerepét az Így jártam anyátokkal című szituációs komédiában.

(SódóGA)
 

Harold és Kumar szobájában a falon lévő poszter egy 1942-es -marihuána ellenes kampányfilm plakátja.

(SódóGA)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.