Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
72%

Kalandférgek (2004)

Harold & Kumar Go to White Castle
Filmadatlap
 
26
Szereplők
15
Vélemények
9
Képek
1
Videók

Galéria (9)

Videók (1)

 
m.kaladze   2022. 11. 20.

legújabb vélemény

0

Nem vagyok az a szapulós fajta, de azért a véleményem megmondom, még ha másnak esetleg nem is tetszik, viszont mást sem akarok megbántani. Tehát tömören nekem nem jött be, lehet, másnak igen de nem nevettem, még csak nem is nagyon mosolyogtam, silány... több»

 
indingo   2017. 12. 05.

0

Olyan az egész film, mint, ahogy egy rossz poén indul. Megy a kínai meg az indiai az utcán. Egynek elment a film, de sok egyediséget nem találtam benne.

 
HercegPeter   2019. 02. 17.

0

Elnézegetjük, elröhögcsélünk rajta aztán megy a többi "pár évente újranézős" film közé. Természetesen a tinik és a huszonévesek értékelik leginkább, hiszen nekik/róluk szól. Az összes alapdolog benne van, ami egy ilyen filmhez szükséges. Vannak benne... több»

 
Ms. Akárki   2019. 07. 31.

0

Szinte nézhetetlen ökörség az egész. Kár volt rá pazarolni az időt. Sajnálom mert úgy ajánlották a filmet, hogy milyen jó vígjátékXD Bár lehet csak nem az én ízlésemnek megfelelő ez az ennyire alpári humor.

 
elekm90   2022. 01. 10.

0

Nem tudom azt mondani, hogy nincsenek szórakoztató pillanatai, de többnyire iszonyatosan bárgyú (a "Hé, haver, hol a kocsim?" rendezőjétől mondjuk mit várjon az ember). Lényegében két haver egy éjszakáját látjuk, akik csak el akarnak jutni egy gyorsé... több»

 
Mr. Z   2015. 06. 05.

0

Beteg és humoros. Konkrétan nem tudtam nem szeretni ezt a filmet. Nagyokat tudtam nevetni rajta, azt mondják amúgy is, hogy ne vedd túl komolyan az életet úgy se éled túl. Ez tökéletesen igaz erre is. Ha mindenben a hibát keressük akkor nem tudjuk majd élvezni az apróbb dolgokat.

 
Mr. Zero   2015. 09. 01.

0

Fel nem tudtam fogni, hogy miféle film is ez. Az elején laposan kezd és ezt a tendenciát tartja is. Annyira untam magam hogy max. egy 30-40 percet voltam képes NAGY nehezen végig nézni. Bűn volt minden, ami ebbe a filmbe belekerült, se értelmes sztori se semmi.

A film összbevétele 18 225 165 dollár volt (imdb.com).

 

Később a Haroldot és Kumart alakító színészek is feltűntek az Így jártam anyátokkal-ban Neil Patrick Harris oldalán.

(VFTS)
 

Ez a film indította be ismét Neil Patrick Harris karrierjét, aki a Kalandférgek után kapta meg Barney Stinson szerepét az Így jártam anyátokkal című szituációs komédiában.

(SódóGA)
 

Harold és Kumar szobájában a falon lévő poszter egy 1942-es -marihuána ellenes kampányfilm plakátja.

(SódóGA)
 

Bár nem ugyanabban az évadban, de Kal Penn és John Cho is szerepelt a Doktor House című sorozatban.

(SódóGA)
 

Kumar pólóján Bush elnök látható egy jelenetben. A valóságban Kal Penn Barack Obama elnök stábjában önkénteskedett.

(SódóGA)