Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
72

Kalandférgek (2004)

Harold & Kumar Go to White Castle
Filmadatlap
 
26
Szereplők
13
Vélemények
9
Képek
1
Videók
Kalandférgek
 
Ms. Akárki   2019. 07. 31.

legújabb vélemény

Szinte nézhetetlen ökörség az egész. Kár volt rá pazarolni az időt. Sajnálom mert úgy ajánlották a filmet, hogy milyen jó vígjátékXD Bár lehet csak nem az én ízlésemnek megfelelő ez az ennyire alpári humor.

 
indingo   2017. 12. 05.

Olyan az egész film, mint, ahogy egy rossz poén indul. Megy a kínai meg az indiai az utcán. Egynek elment a film, de sok egyediséget nem találtam benne.


 
HercegPeter   2019. 02. 17.

Elnézegetjük, elröhögcsélünk rajta aztán megy a többi "pár évente újranézős" film közé. Természetesen a tinik és a huszonévesek értékelik leginkább, hiszen nekik/róluk szól. Az összes alapdolog benne van, ami egy ilyen filmhez szükséges. Vannak benne csajok, drogok és fel-fel bukkanó ellenség. A két színész illett a szerepbe és a többi, azóta felkapott színész is megtette a magáét.

 
Mr. Zero   2015. 09. 01.

Fel nem tudtam fogni, hogy miféle film is ez. Az elején laposan kezd és ezt a tendenciát tartja is. Annyira untam magam hogy max. egy 30-40 percet voltam képes NAGY nehezen végig nézni. Bűn volt minden, ami ebbe a filmbe belekerült, se értelmes sztori se semmi.

 
Dracule   2015. 08. 21.

Nos még egy ilyen filmet nem mostanában láttam az egyszer szent. Itt most sajnos nem a pozitív élmény miatt írom ezt hanem pont ellenkezőleg, azért mert szerintem ez a film förtelmes volt. Minden téren alul teljesítette az elvárásaimat.

 
Mr. Z   2015. 06. 05.

Beteg és humoros. Konkrétan nem tudtam nem szeretni ezt a filmet. Nagyokat tudtam nevetni rajta, azt mondják amúgy is, hogy ne vedd túl komolyan az életet úgy se éled túl. Ez tökéletesen igaz erre is. Ha mindenben a hibát keressük akkor nem tudjuk majd élvezni az apróbb dolgokat.

 
Miss Rika   2015. 06. 16.

Ebben a filmben ami egyedül nem volt jó, az a film címének magyar átirata volt. Ezen kívül viszont egy igazán szórakoztató és agyament vígjáték. Sokat nem kell várni történetben tőle hisz nem erre alapoz de simán végig röhögtem az egészet.

A film összbevétele 18 225 165 dollár volt (imdb.com).

 

Később a Haroldot és Kumart alakító színészek is feltűntek az Így jártam anyátokkal-ban Neil Patrick Harris oldalán.

(VFTS)
 

Ez a film indította be ismét Neil Patrick Harris karrierjét, aki a Kalandférgek után kapta meg Barney Stinson szerepét az Így jártam anyátokkal című szituációs komédiában.

(SódóGA)
 

Harold és Kumar szobájában a falon lévő poszter egy 1942-es -marihuána ellenes kampányfilm plakátja.

(SódóGA)
 

Bár nem ugyanabban az évadban, de Kal Penn és John Cho is szerepelt a Doktor House című sorozatban.

(SódóGA)
 

Kumar pólóján Bush elnök látható egy jelenetben. A valóságban Kal Penn Barack Obama elnök stábjában önkénteskedett.

(SódóGA)
 

A két karakter, Rosenberg és Goldstein utalás Shakespeare Hamletjének két legendás szereplőjére.

(SódóGA)
 

A hamburgerről álmodó Kumart Kal Penn alakítja, aki a valóságban vegetáriánus, ezért a stáb húsmentes White Castle burgert készített neki.

(SódóGA)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.