Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
31
Szereplők
8
Vélemények
10
Képek
3
Videók
Euro túra
 
harnas1207   2018. 11. 30.

legújabb vélemény

Sokkal jobban tetszett, mint az Amerikai pite, vagy a hozzá hasonló tucat filmek. Némely poénja klasszikus lett.

 
ArpiHajdu és Réci   2016. 04. 28.

Gagyi film, amelyen egyszer el lehet valahogy szórakozni, bosszankodni rajta meg nem érdemes. Érdekes volt Matt Damont látni egy kicsi mellékszerepben, pedig ekkor már ismert volt Hollywoodban.


 
GedyPapa   2017. 03. 05.

Az egyik kedvenc vígjátékom és pont azért, mert nem vettem magamra azt, amit sokan igen: Amerika így látja Európát. Az iróniát szeretem. A poénok ültek a sztori egyszerű volt, de egy olyan vígjáték, amit akár többször is meg lehet nézni!

 
Bizsu82   2018. 09. 05.

Egyedi karakterek vannak a filmben, nem sablonos vígjáték. Hangulatában adott újdonságot. Jól szórakoztam rajta, színvonalas a humora! Átlagosnál jobb.

 
Leoni   2016. 04. 30.

Európai road-trip movie Amerikai pitébe illő jelenetekkel, és nemzeti sztereotípiákkal, de ha elfogadod, hogy ez egy tini vígjáték, akkor jó szórakozás. A film elején szereplő Matt Damont dalra mai napig emlékszem.

 
A mozi poénjainak bő háromnegyedét gyakorlatilag recés élű vadászkéssel heréli ki a teljességgel inkompetens szinkron. Ezt a filmet mindenképpen angolul, magyar felirattal kell megnézni - és álláspontom szerint KÖTELEZŐ megnézni!

10/10 több»

A film összbevétele 17 718 223 dollár volt (imdb.com).

 

Vinny Jones egy angol futball huligánt alakít a filmben. Jones a valóságban 9 internacionális kupát nyert meg csapatának, Wales-nek.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A fimben Scott barátnője egy rock énekesért hagyja ott a fiút, akit Matt Damon alakít. A valóságban Matt Damont a Metallica dobosáért, Lars Ulrich-ért hagyta ott a barátnője.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A film készítői a DVD-n üzentek a kalózoknak, akik jóval a megjelenés előtt már árulták a film hamisított verzióját.

(SódóGA)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.