Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
87%

A bakancslista (2007)

The Bucket List
Filmadatlap
 
27
Szereplők
79
Vélemények
58
Képek
1
Videók

Galéria (58)

Morgan Freeman
Jack Nicholson

Videók (1)

 
Filmimado   2022. 08. 04.

legújabb vélemény

0

Egy nagyszerű, izgalmas, látványos, és egy kicsit érzelgős film. Jack Nicholson és Morgan Freeman színészi játéka nagyon jól viszonyulnak egymáshoz. Ezeket összevetve: egy látványos, jó színészi játékkal beágyazott film, amelyet megér megnézni.

 
Sabnock Sanatory   2019. 01. 30.

0

Két színészóriás játszik, szinte lubickol a szerepben, bár nekem ez a forgatókönyv valahogy túl amerikai és túlságosan kiszámítható, plusz kissé lapos. Nem rossz, és leköti a nézőt, de pluszt nem ad.

 
HE7EDIK   2019. 06. 02.

1

A film mondanivalója az, hogy éljük az életet, amennyire tehetjük, mert sosem lehet tudni, melyik nap az utolsó. A két legendának ez jutalomjáték volt, jó volt őket látni együtt. Sok szép jelenet van benne, nekem a végső tetszett a legjobban, mikor a... több»

 
Deku   2017. 07. 11.

0

Szerintem nagyon oda tették magukat ezzel a filmmel. Már attól szerethető, hogy ilyen nagy kedvenc színészeket válogattak össze. Ámbár a történet is nagyon tetszett, nem volt agyon tekerve és ez az egyszerűség jót tett neki.

 
rbernadett   2015. 09. 12.

0

Nekem ez a film annyira nem 100%-os mint a többségnek. Két szerethető idős ember elhatározza, hogy halála előtt még bepótolja, amit addig nem tudott megtenni. A bakancslista kifejezést viszont kétségtelen, hogy ennek a filmnek köszönhetjük. Szeretem ... több»

 
hsanya182   2016. 10. 20.

1

Szerethető dráma, jó színészi alakításokkal és dumákkal két öreg történetéről, akik mielőtt feldobnák a bakancsot még letesztelnek pár extrém dolgot.

 
Ms. Akárki   2019. 05. 17.

0

Egyik kedvenc filmem. Egyszerre vicces és szomorú ami azért elég meglepő kombináció. Azt hittem amikor először néztem, hogy sokkal nyomasztóbb lesz a halál közeli jelenléte miatt, de ez inkább ünnepli az életet. Morgan Freeman és Jack Nicholson még mindig nagyon tudnak annyi szent.

A film összbevétele 175 372 502 dollár volt (imdb.com).

 

A filmben Morgan Freeman valóban saját gyermeke, Alfonso Freeman játssza.

(hp)
 

Jack Nicholson valóban leborotválta a fejét a film kedvéért, míg Morgan Freeman a kopaszságát a maszkmesterek leleményességének köszönheti.

(hp)
 

Edward szerepét Clint Eastwoodnak is felajánlották.

(hp)
 

Carter gépész, ez volt a valódi foglalkozása Morgan Freemannek is, amikor az Egyesült Államok légierőjénél dolgozott.

(hp)
 

Justin Zackham mindössze két hét alatt írta meg a film forgatókönyvét.

(hp)