Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  
88%

A bakancslista (2007)

The Bucket List
Filmadatlap
 
27
Szereplők
80
Vélemények
58
Képek
1
Videók

Galéria (58)

Morgan Freeman
Jack Nicholson

Videók (1)

 
Róbert Molnár   2021. 03. 01.

legújabb vélemény

0

Szégyen, nem szégyen, nekem ez a mű mostanáig kimaradt. Hallottam már róla korábban, s hogy sokan alapfilmnek tekintik, de valahogy sosem futottam bele. Mostanáig. Első felmerülő költői kérdésem, hogy vajon Jack Nicholson és Morgan Freeman tud rossz ... több»

 
Deku   2017. 07. 11.

0

Szerintem nagyon oda tették magukat ezzel a filmmel. Már attól szerethető, hogy ilyen nagy kedvenc színészeket válogattak össze. Ámbár a történet is nagyon tetszett, nem volt agyon tekerve és ez az egyszerűség jót tett neki.

 
7ETEDIK   2019. 06. 02.

1

A film mondanivalója az, hogy éljük az életet, amennyire tehetjük, mert sosem lehet tudni, melyik nap az utolsó. A két legendának ez jutalomjáték volt, jó volt őket látni együtt. Sok szép jelenet van benne, nekem a végső tetszett a legjobban, mikor a... több»

 
rbernadett   2015. 09. 12.

0

Nekem ez a film annyira nem 100%-os mint a többségnek. Két szerethető idős ember elhatározza, hogy halála előtt még bepótolja, amit addig nem tudott megtenni. A bakancslista kifejezést viszont kétségtelen, hogy ennek a filmnek köszönhetjük. Szeretem ... több»

 
Sabnock Sanatory   2019. 01. 30.

0

Két színészóriás játszik, szinte lubickol a szerepben, bár nekem ez a forgatókönyv valahogy túl amerikai és túlságosan kiszámítható, plusz kissé lapos. Nem rossz, és leköti a nézőt, de pluszt nem ad.

 
hsanya182   2016. 10. 20.

1

Szerethető dráma, jó színészi alakításokkal és dumákkal két öreg történetéről, akik mielőtt feldobnák a bakancsot még letesztelnek pár extrém dolgot.

 
Dodi   2015. 06. 09.

1

Nagy kedvenc! Elgondolkodtató film, tele humorral, drámával és nagyszerű színészi alakításokkal. Jack Nicholson és Morgan Freeman hihetetlen, hogy milyen jó párost alakít. Kiváló film, újra és újra megnézem!

A film összbevétele 175 372 502 dollár volt (imdb.com).

 

A filmben Morgan Freeman valóban saját gyermeke, Alfonso Freeman játssza.

(hp)
 

Jack Nicholson valóban leborotválta a fejét a film kedvéért, míg Morgan Freeman a kopaszságát a maszkmesterek leleményességének köszönheti.

(hp)
 

Edward szerepét Clint Eastwoodnak is felajánlották.

(hp)
 

Carter gépész, ez volt a valódi foglalkozása Morgan Freemannek is, amikor az Egyesült Államok légierőjénél dolgozott.

(hp)
 

Justin Zackham mindössze két hét alatt írta meg a film forgatókönyvét.

(hp)