Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
88%

A bakancslista (2007)

The Bucket List
Filmadatlap
 
27
Szereplők
80
Vélemények
58
Képek
1
Videók
 
Róbert Molnár   2021. 03. 01.

legújabb vélemény

0

Szégyen, nem szégyen, nekem ez a mű mostanáig kimaradt. Hallottam már róla korábban, s hogy sokan alapfilmnek tekintik, de valahogy sosem futottam bele. Mostanáig. Első felmerülő költői kérdésem, hogy vajon Jack Nicholson és Morgan Freeman tud rossz ... több»

 
rbernadett   2015. 09. 12.

0

Nekem ez a film annyira nem 100%-os mint a többségnek. Két szerethető idős ember elhatározza, hogy halála előtt még bepótolja, amit addig nem tudott megtenni. A bakancslista kifejezést viszont kétségtelen, hogy ennek a filmnek köszönhetjük. Szeretem ... több»


 
Deku   2017. 07. 11.

0

Szerintem nagyon oda tették magukat ezzel a filmmel. Már attól szerethető, hogy ilyen nagy kedvenc színészeket válogattak össze. Ámbár a történet is nagyon tetszett, nem volt agyon tekerve és ez az egyszerűség jót tett neki.

 
7ETEDIK   2019. 06. 02.

0

A film mondanivalója az, hogy éljük az életet, amennyire tehetjük, mert sosem lehet tudni, melyik nap az utolsó. A két legendának ez jutalomjáték volt, jó volt őket látni együtt. Sok szép jelenet van benne, nekem a végső tetszett a legjobban, mikor a... több»

 
Sabnock Sanatory   2019. 01. 30.

0

Két színészóriás játszik, szinte lubickol a szerepben, bár nekem ez a forgatókönyv valahogy túl amerikai és túlságosan kiszámítható, plusz kissé lapos. Nem rossz, és leköti a nézőt, de pluszt nem ad.

 
Dodi   2015. 06. 09.

1

Nagy kedvenc! Elgondolkodtató film, tele humorral, drámával és nagyszerű színészi alakításokkal. Jack Nicholson és Morgan Freeman hihetetlen, hogy milyen jó párost alakít. Kiváló film, újra és újra megnézem!

 
Ms. Akárki   2019. 05. 17.

0

Egyik kedvenc filmem. Egyszerre vicces és szomorú ami azért elég meglepő kombináció. Azt hittem amikor először néztem, hogy sokkal nyomasztóbb lesz a halál közeli jelenléte miatt, de ez inkább ünnepli az életet. Morgan Freeman és Jack Nicholson még mindig nagyon tudnak annyi szent.

Galéria (58)

Morgan Freeman
Jack Nicholson

Videók (1)

A film összbevétele 175 372 502 dollár volt (imdb.com).

 

A filmben Morgan Freeman valóban saját gyermeke, Alfonso Freeman játssza.

(hp)
 

Jack Nicholson valóban leborotválta a fejét a film kedvéért, míg Morgan Freeman a kopaszságát a maszkmesterek leleményességének köszönheti.

(hp)
 

Edward szerepét Clint Eastwoodnak is felajánlották.

(hp)
 

Carter gépész, ez volt a valódi foglalkozása Morgan Freemannek is, amikor az Egyesült Államok légierőjénél dolgozott.

(hp)
 

Justin Zackham mindössze két hét alatt írta meg a film forgatókönyvét.

(hp)
 

Justin Zackham kifejezetten Morgan Freemanre írta Carter szerepét.

(hp)