Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
87

A bakancslista (2007)

The Bucket List
Filmadatlap
 
27
Szereplők
80
Vélemények
8
Képek
1
Videók
A bakancslista
 
Nagyonjóképű   2020. 02. 25.

legújabb vélemény

Elgondolkodtató film, ami egyszerre vicces és egyben szomorú is. Az ember tényleg soha nem tudhatja, mit hoz neki az élet. A film megnézése után átértékeli ezt magában az ember.

 
rbernadett   2015. 09. 12.

Nekem ez a film annyira nem 100%-os mint a többségnek. Két szerethető idős ember elhatározza, hogy halála előtt még bepótolja, amit addig nem tudott megtenni. A bakancslista kifejezést viszont kétségtelen, hogy ennek a filmnek köszönhetjük. Szeretem a színészeket és jó a történet is, de nekem egy kicsit hihetőbb lenne, ha mondjuk nem egy milliárdost ragadtak volna ki, aki meg akar tenni mindent, amit még eddig nem tett.


 
Deku   2017. 07. 11.

Szerintem nagyon oda tették magukat ezzel a filmmel. Már attól szerethető, hogy ilyen nagy kedvenc színészeket válogattak össze. Ámbár a történet is nagyon tetszett, nem volt agyon tekerve és ez az egyszerűség jót tett neki.

 
HETEDIK   2019. 06. 02.

A film mondanivalója az, hogy éljük az életet, amennyire tehetjük, mert sosem lehet tudni, melyik nap az utolsó. A két legendának ez jutalomjáték volt, jó volt őket látni együtt. Sok szép jelenet van benne, nekem a végső tetszett a legjobban, mikor a két konzerv közé odateszik a listát. Jól bemutatja, mennyire jelentéktelen is az élet valójában, a film pedig azt, egy valaminek van igazán értelme: a felhőtlen szórakozásnak!

 
Dodi   2015. 06. 09.

Nagy kedvenc! Elgondolkodtató film, tele humorral, drámával és nagyszerű színészi alakításokkal. Jack Nicholson és Morgan Freeman hihetetlen, hogy milyen jó párost alakít. Kiváló film, újra és újra megnézem!

Morgan Freeman
Jack Nicholson

A film összbevétele 175 372 502 dollár volt (imdb.com).

 

A filmben Morgan Freeman valóban saját gyermeke, Alfonso Freeman játssza.

(hp)
 

Jack Nicholson valóban leborotválta a fejét a film kedvéért, míg Morgan Freeman a kopaszságát a maszkmesterek leleményességének köszönheti.

(hp)
 

Edward szerepét Clint Eastwoodnak is felajánlották.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.