Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
26
Szereplők
8
Vélemények
11
Képek
1
Videók
 
imreacs82   2019. 07. 14.

legújabb vélemény

Whoopi Goldberg sajátos karaktere a filmnek a lelke. Érdemes megnézni, mert jó kikapcsolódás, viccesek a jelenetek, jók a beszólások és a poénok nem sablonosak.

 
Leoni   2016. 04. 30.

Ez egy tök jó vígjáték, sok szereplős, fura helyzetekkel teli ámokfutás a nyeremény felé, maga az ötlet is szórakoztató.


 
kernernoemi   2016. 10. 21.

A film felépítése, története hullámzó, néha kicsit unalmas aztán pedig felpörögtek az események. Összességében nem rossz film, egyszer érdemes megnézni , de túl sok maradandót nem hozott.

 
nagyniki987   2016. 04. 30.

Sokszínű, szerethető, egyeti élményt nyújtó film, és ez a színészeknek köszönhető. És persze a dramaturgiának. Jók a jelenetek. Van egy két hullámvölgy a filmben de ezek nem olyan végzetes hibák hogy ne lehetne élvezhető a film.

 
tjanika   2016. 11. 10.

Végig pörgős kis vígjáték ,nem mindennapi szereplőkkel,akik megmutatják,hogy tudnak ők viccesek is lenni ha akarnak. Láttam párszor,de még fogom is.

 
mobilman89   2015. 02. 03.

Nagyon jó film, melyben egy csapat bolond fura figura versenyez 2 millió dollárért, és a végén a legjobb helyre kerül, egy jótékonysági koncertre, ahol éhező gyerekeknek gyűjtenek. Összességében tetszett, jó kis izgalmas kalandfilm.

 
quentin   2016. 03. 08.

Nagyon szenzációs akar lenni ez a film, de csak egy közepes komédia, nem több. Tele vagyunk sztárokkal, és valóban van néhány nagyon jó és oltárian vicces jelenet, de ez nem képes elvinni a hátán az egész filmet. A vaskos humor néhol már átcsap a gagyiba és ez menthetetlenül csökkenti a film színvonalát. Ezzel együtt élvezhető, egy klasszikus a maga nemében.

John Cleese
John Cleese
Seth Green
Vince Vieluf
Cuba Gooding Jr.
Jon Lovitz
Amy Smart
Breckin Meyer
Rowan Atkinson
Wayne Knight
Cuba Gooding Jr.
Whoopi Goldberg

A film összbevétele 85 498 534 dollár volt (imdb.com).

 

Vince Vieluf az ügynöke okoskodásának köszönheti, hogy a színész nem került rá egyetlen, a filmet népszerűsítő plakátra sem. Vieluf azóta ügynököt váltott.

(ps)
 

Cuba Gooding Jr. karakterét egy valós személyről mintázta.

(ps)
 

A filmbe nem került bele az a jelenet, amelyben Sinclair és barátai Monopolyt játszanak igazi pénzzel.

(ps)
 

Egyedül Rowan Atkinson karaktere nem lop el járművet a versenyzők közül.

(ps)
 

John Cleese karaktere, Donald Sinclair egy valóban létező hoteltulajdonos neve, akiről Cleese a legendás Basil Fawlty karakterét mintázta.

(ps)
 

Rowan Atkinson karaktere egy korábbi változat szerint egy kínai turista lett volna.

(ps)
 

A forgatókönyvet eredetileg Jerry Goldsmith írta volna, de romló egészsége miatt le kellett mondania a megbízást.

(ps)
 

Zack szerepét eredetileg Jason Alexander játszotta volna.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.