2026.07.16 02:08 Zan Olvasottság: <100x
0

Az egyik legjobb eszement vígjáték a 2000-es évek elejéről

Ma frissítettem a tudásomat, nagyon jól tettem, mivel remekül szórakoztam (YouTube-ra nemrég feltették a filmet). Lássuk, csekély kétmillió dollár és egy hibbant milliomos még hibbantabb tervéből mi sül ki – elárulom, sok szerethető eszementség!

Hirdetés

Whoopi Goldberg karaktere zseni, a kedvesség mögött rejlik azért határozottság is (a diliházba tartó buszon ezt remekül példázza). Cuba is csúcs, itt szegény ember Eddie Murphy-jeként működik, rengeteg kellemetlenséget átélve (bár a többiek sem kivételek). Amy Smart, mint egy kis ördög, de Brekin Myers-szel remekelnek (szóljatok, ha még máshol együtt szerepelnek, vevő vagyok rájuk). John Lovitz és kis családja Mézga család-életérzést adott, a gondos papa a cél érdekében a família álmáról is gondoskodik... Seth Green és tesója, mintha Tapsi Hapsi és Dodó kacsa repesztett volna (utóbbi az ügynöke miatt nem került fel a plakátra, egy klasszikus hahotakultnál szerintem ez nagy hiba). Mr. (Bean) Pollini, a finom olasz, de fura uraság, kegyetlenül eltalált (úgy érzem, Rowant tudatosan visszafogták az alvásproblémájával, hogy nagyobb teret adjon a többieknek, imádtam a "csupaszív" képsorokat, remek párost alkotott a Jurassic Park T-Rex vacsorája sráccal, nem jut eszembe a neve, a forróság az oka...). Burt Reynolds csak egy kellék, nyúlfarknyi jelenéssel, valamilyen szálban jobban beleszőhették volna, ez a véleményem.

Az egyik legjobb eszement vígjáték a 2000-es évek elejéről

Az külön öröm, nem rémlett, hogy az a zenekar a finálé krémje, amelyik a Shrek főcímdalát játszotta (nézzétek el a névnélküliséget, megint :P). Érdemes ilyen jellegű katarzisokat beiktatni. Ha vevő vagy a képtelen ötletekre és humorra, kötelező!

kaland | road movie | vígjáték

Donald P. Sinclair (John Cleese) hat különleges aranyérmét helyez el a nyerőgépeiben, Las Vegasban. A hat szerencsés, aki az érmék birtokába jut, indulhat egy különleges... több»

0