Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
80

Utazás Darjeelingbe (2007)

The Darjeeling Limited
Filmadatlap
 
29
Szereplők
5
Vélemények
24
Képek
2
Videók
 
dailyfilmsan   2018. 06. 03.

legújabb vélemény

Kellemes volt a filmnek a hangulata. Vannak testvéreim és testvérek közötti viszony nagyon jól fel lett vázolva. Minden családban van egy vezéregyéniség aki fel akarja karolni a többi tesót. Aképi világ nagyon tetszett. Viszont a poénok annyira nem ültek benne sajnos. A szituációk jobban ki lehettek volna találva.

 
hsanya182   2017. 01. 09.

Elég fárasztó poénok vannak benne, lehet nem európai szemmel kéne nézni, mert nem értem ezt a nagy felértékelést...


 
Loborg   2015. 02. 16.

Szórakoztató történet, szép képek, igazi meglepetés. Anderson egy kiváló rendező, ez a filmje sem fog csalódást okozni.

 
tomtom   2015. 10. 12.

Ez egy igazán eredeti film, tele meglepetésekkel és remek, csodás képekkel Indiáról. A rendezés nagyon ötletes, képes egyfajta komikus feszültséget teremteni, ami miatt falni lehet a film minden képkockáját. Külön jó a szereposztás és a filmzene is. Autentikus indiai hangulata támad az embernek, aztán persze ott vannak ezek az europidok, akik végig szerencsétlenkednek a csáj maszálá és a curry hazájában.

 
tomvétsz   2015. 02. 27.

Kiváló, ötletes alkotás, de mint Wes Anderson valamennyi filmje, ez is csak egy réteghez szól. A humor végigkíséri a filmet, jóízű, frappáns humor ez, nem holmi olcsó bazári próbálkozás. A történet megint csak eredeti, nem a megszokott sablon szerint alakul. Erre jön rá a varázslatos indiai környezet, amitől a film egzotikus lesz. Újabb Anderson remekmű!

A film összbevétele 35 076 923 dollár volt (imdb.com).

 

Natalie Portman tíz percnyi forgatás kedvéért utazott Indiába. Végül 10 napig maradt, hogy felfedezze az országot.

(ps)
 

A füszereplők saját magukat sminkelték.

(ps)
 

Wes Anderson első indiai útjára a film végett került sor.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.